הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני מחפש גיינר עם כשרות..

justlbs

משתמש מתחיל
155
0
נק' מוניטין:
0
155
0
שלום

רציתי בהתחלה לקנות את הגיינר Dymatize שאומרים עליו שהוא הכי טוב אך אחרי בדיקות , אין לו הכשר לכן אני לא מעוניין.
לאחר בדיקה באינטרנט מצאתי כמה גיינרים שהם כשרים ורציתי שתגידו לי מה הכי טוב או אם אתם מכירים משו כשר שיותר טוב אז הינה:

probody/supper effect gainer/progainer/EXTREME NUTRITION/iso/
אופטימלי גיינר

ואיזה טעמים כדאי?

חלבון 78% בבדיקות מעבדה. טעם מומצץ על ידי- עוגיות ובננה. בשוקו מרגישים את הממתיק חזק מדי ווניל אני בכללי לא אוהב. מחיר בסביבות ה 250

• פותח/ת השרשור
תודה בכל מקרה אני חושב על Super effect gainer הרבה מאוד המליצו עליו אבל אמרו שהם כמעט כמו הגיינר שאתה מוכר : >
וזה גם לא פשוט להגיע לבאר שבע כ"כ לגיינר..

פיור וואי אפשר לרשום אם המקור הוא פיור וואי. אני החזקתי ביד בדיקות מעבדה עם 78% שזה נפלא.

מישו יודע מאיפה ניתן לקנות Super effect (חנויות)!!?
החלק היחסי של סופר אפקט לאומת האקסטרים בסדרת יצור-הוא מאוד קטן.אשקרא מופץ בין החברים.שוב מזכיר שסופר ואקסטרים - זה מאותו מיכל בתנובה.

מישו יודע מאיפה ניתן לקנות Super effect (חנויות)!!?

אני יודע שיש בספורט-פארם/********** (אשדוד, רחובות או שאתה יכול להזמין מי אתר שלהם אבל משום מה הוא לא מופיע להם באתר אבל על המדפים הוא נמצא אצלם באופן קבוע)

אני עכשיו משתמש בסופר אפקט שלקחתי מחבר בטעם שוקלד ואני חייב להגיד שהייתי מאוד מופתע מהטעם ומאיכות ההאבקה ביחס לאבקה כשרה שמיוצרת בארץ.

idoking אתה יכול להגיד לי איזה טעמים יש , ומה הכי טעים זה ממש חשוב לי אני רוצה להזמין.
יש אני חושב בננה, שוקולד, קרם עוגיות, וניל ואולי עוד משהו שאני לא זוכר בדיוק הכי מומלצים הם בננה וקרם עוגיות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית