2 דברים שממש מעצבנים אותי ב-CHROME, עזרה מישהו?

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
1.באקספלורר התרגלתי כבר שלא משנה באיזה שפה אני משתמש כרגע, ברגע שאני בא לכתוב את שם האתר שאני רוצה זה אוטומטי רושם באנגלית, כאשר בכרום זה ממשיך לרשום באותה השפה שהשתמשתי כרגע ויוצא שאני צריך כל הזמן להחליף, לרשום את מה שאני רוצה ואז שוב להחליף כשאני נניח מתכתב עם מישהו בעברית\רוסית.
זה לא שאני עצלן, אין לי בעיה ללחוץ אלט שיפט לשניה, אבל קורה מצב ששוכחים ואז כותבים שורה שלמה כביכול בעברית ורואים ג'יבריש במקום!!!
יש דרך לסדר את זה בהגדרות??
כדי שבכל טאב למשל תיהיה שפה ללא תלות בטאב האחר או שאיפה שרושמים לינקים יהיה רק אנגלית באופן אוטומטי?

2.כשאני רואה דברים ביוטיוב והרבה פעמים מעביר את הדקה בסרטון קדימה\אחורה, זה מגיע למצב שהפלאש קורס וצריך לסגור את הכרום ולפתוח שוב.
נניח ויש 2-3 סרטונים נוספים שנטענו בנתיים, כולם נסגרים ומתחילים להטען מחדש אחרי האתחול הזה.
יש דרך לסדר את זה?

תודה!

לא רוצה להיות מעצבן אבל לעבור לפיירפוקס.

יש לי כרומיום, אז לא בטוח שדברים שיש אצלי יש אצלך ולהפך.

בנוגע לאחד, כשאני כותב בעברית בURL בהמלצות שנפתח זה ממליץ על מה שניסית לכתוב (יענו באנגלית).
בנוגע לשתיים, תעבור לHTML5.

לי יש משהו מאוד מעצבן בכרום וזה העניין שלפעמים השפה נתקעת (נניח עברית או אנגלית, אני יכול לכתוב רק עם אחד מהם) ורק יציאה מהדפדפן ופתיח מחדש פותרת את זה.
ניסיתי להריץ כרוך בלי פלאגינים וזה עדיין קורה. למישהו יש רעיון?
הייתי עם פיירפוקס שנים, אבל כרום פשוט פי 2 יותר מהיר.

לי יש משהו מאוד מעצבן בכרום וזה העניין שלפעמים השפה נתקעת (נניח עברית או אנגלית, אני יכול לכתוב רק עם אחד מהם) ורק יציאה מהדפדפן ופתיח מחדש פותרת את זה.

זה יפתר לך בקרוב מאוד 😍

ניסית את הגרסה המעודכנת ביותר של פיירפוקס?
אם אתה תקוע על כרום, בפעם הבאה שזה קורה לך, תפתח notepad ותראה אם אתה יכול לכתוב בעברית, אם לא, הבעיה במחשב. בכל מקרה, תעדכן גרסא. (עשית מצויין ששללת בעיה של הפלאגינים, כל הכבוד.)

בקשר לבעיה השנייה, אם אתה עושה רענן רק לדף שבו הפלאש קרס, רוב הסיכויים שזה יסדר את זה.

ניסית את הגרסה המעודכנת ביותר של פיירפוקס?
אם אתה תקוע על כרום, בפעם הבאה שזה קורה לך, תפתח notepad ותראה אם אתה יכול לכתוב בעברית, אם לא, הבעיה במחשב. בכל מקרה, תעדכן גרסא. (עשית מצויין ששללת בעיה של הפלאגינים, כל הכבוד.)
כן אני יכול לכתוב בעברית או אנגלית בכל מקום אחר חוץ מהדפדפן. פתחו על זה טיקט ב 2010 וזה עדיין לא נפתר:
http://code.google.com/p/chromium/issues/detail?id=36354

אם כבר פתחתם נושא על כרום:
לעוד מישהו הייתה את הבעיה שגורמת לכרום לקרוס כמעט כל פעם שמנסים לשמור תמונה והצליח לפתור אותה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית