הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מיאמי אלופת ה-NBA

• פותח/ת השרשור liavsg
  • פורסם בתאריך
הכי הגיע לו בעולם פשוט שחקן פנומנלי אחרי כל הביקורות שהוא ספג הוא הוכיח את עצמו פעם אחר פעם !! ווסטברוק ודוראנט חייבים לעוף מאוקלהומה לקבוצה יותר מובילה ולקבל יותר כסף ולממש את הפוטנציאל האדיר שיש להם ... וזה מה שאני מאמין שיקרה בסופו של דבר

איזו קבוצה יותר מובילה? הם הגיעו לגמר האן.בי.איי... חוצמזה שיש להם סגל מטורף וכנראה ששנה הבאה הם גם יגיעו לגמר אז למה לא להשאר? באן בי איי יש תקרת שכר גם ככה, ברוב המקרים הכסף הגדול של השחקנים בא מהמוצרים מהצד (כסך גדול יחסית לכסף גדול אני מתכוון). בקשר ללברון, אין מה לעשות שחקן בסדר גודל שלו האליפות הייתה מגיעה במוקדם או במאוחר יותר, כל הכבוד שזה היה על אוקלהומה שהם באמת לדעתי הקבוצה שהכי קשה לנצח בסדרה באן בי איי (ממוצע גילאים של 22? וכשרון מפה עד הודעה חדשה)

• פותח/ת השרשור
לא הגיע ללברון
אני אסביר למה
הבן אדם ראה שכשהוא מוביל קבוצה לבד (קליבלנד) הוא לא מצליח להשיג אליפות, אז הוא התחבר עם בוש ווויד, ועכשיו מתגלים עוד שחקנים ואי אפשר להגיד שמיאמי זו קבוצה של 3 שחקנים, ממש לא.
ובלי קשר אני לא אוהב את הסטייל משחק שלו, הוא עושה הצגות מפאולים קטנים, ראיתי הרבה משחקים שלו שבמאני טיים הוא פשוט מוסר או מאבד.

הגיע לאוקלוהומה, קבוצה שעלתה רק לפני כמה שנים ל NBA, בהתחלה הם לא היו טובים והיה להם קשה וכל שנה רק משתפרים.

מה לעשות שלבד אי אפשר לקחת אליפות, לפחות לא בעידן הזה של האן בי איי. ומה רע בזה שהוא התחבר למיאמי? גם אוקלהומה קבוצה שבנויה אחד על השני ובגלל זה המון אנשים אוהבים אותם.

• פותח/ת השרשור
כי וויד הוא כוכב ענק, וכשלוקחים כוכב ענק ומחברים לו עוד כוכב ענק, זה לא "פייר" וזה מראה שלשחקן שעשה את זה (לברון) אין כבוד ומה שאכפת לו זה רק אליפות, בכל מחיר.
למה לא נתנו לקובי ולהאוורד לשחק ביחד?
אני מבטיח לך שאם דבר כזה קורה הלייקרס חוזרת לככב באליפויות

לא הגיע ללברון
אני אסביר למה
הבן אדם ראה שכשהוא מוביל קבוצה לבד (קליבלנד) הוא לא מצליח להשיג אליפות, אז הוא התחבר עם בוש ווויד, ועכשיו מתגלים עוד שחקנים ואי אפשר להגיד שמיאמי זו קבוצה של 3 שחקנים, ממש לא.
ובלי קשר אני לא אוהב את הסטייל משחק שלו, הוא עושה הצגות מפאולים קטנים, ראיתי הרבה משחקים שלו שבמאני טיים הוא פשוט מוסר או מאבד.

מה אתה הייתה עושה במקומו? אתה לא יכול לומר שבקליבלנד הוא לא ניסה. הוא סחב על הגב שלו קבוצה של שחקנים, שהם לא מיודע מה, למעט וויליאמס שאני מחזיק ממנו. סחב אותם לגמר הפליאוף הראשון בהיסטוריית הקבס! אחרי שהוא ניסה ובזבז בקבוצה החלשה הזאת עונה אחר עונה, הוא הבין שאם הוא רוצה לקחת אליפות, הוא חייב שיהיו לידו שחקנים טובים. (שום אליפות לא באה משחקן אחד. תמיד יש את הסופרסטאר, וסביבו שחקנים מעולים(חלקם סטארים), סביב לברון היו שחקנים בינוניים וחלקם אפילו לא ראויים בעיני לסדרת גמר-VEREJAO למשל).
אז עכשיו תגיד, נניח והייתה ללברון, זרום עם הפנטזיה, הייתה נשאר בקליבלנד?

• פותח/ת השרשור
לא הייתי נשאר בקליבלנד, אבל לא הייתי עובר למיאמי
אני אגיד לך למה
מבחינתי, לפני שלברון עבר למיאמי, היו סופרסטארים ב-NBA שידוע שאם הם ביחד זה פשוט לא בסדר.
כמו שלקובי לא נותנים לשחק עם האוורד, ששניהם שתי סופרסטארים, למה לתת לוויד וללברון להיות ביחד? כששניהם בטופ של ה-NBA?
אני מסכים שצריך 2 כוכבים בקבוצה בתוספת עם שחקנים שיודעים לשחק אבל לא דומיננטיים, אבל קבוצה עם 3 שחקנים דומיננטיים? ששתיים מהם ברמה של הטופ 5
זה פשוט עלוב

באמת שהגיע ללברון, הוא שחקן ומנהיג גדול. הגיע למיאמי לזכות אחרי שנה שעברה.
אוקלהומה שאף אחד לא חשב עליה בתחילת העונה מגיעה לגמר עם סגל של צעירים שפשוט דורסים..
עם חיזוק לעונה הבאה אוקלהומה יכולה לחזור שוב לגמר ואפילו לזכות!
אבל בNBA כמו בNBA הכל יכול להיות ואי אפשר לחזות כלום בדיוק כמו OKC.

ת'אמת ציפיתי לסדרה יותר ארוכה עם 7 משחקים צמודים כמו הלייקרס ובוסטון לפני שנתיים,
אבל בכללי הייתה עונה גדולה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית