הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מותר לי לנהוג ברכב שכור בתור נהג חדש?

Grrr All Mighty

משתמש משקיע
2,380
127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,833
2,380
127
הרקולס
חבר שלי השכיר רכב מאלדן, הוא כבר לא נהג חדש ואני רוצה לנהוג ברכב ואני כן נהג חדש.
לרכב יש ביטוח חובה, בהנחה ומשטרה תופסת אותי (לבדיקה נגיד), היא יכולה לתת לי משהו?
אני יודע שאם אני נוהג ברכב רגיל שאין לו ביטוח של נהג חדש, משטרה לא תעשה לי כלום, רק בהנחה וקרתה תאונה אז אני אדפק.

תודה לעוזרים

אם אין לו ביטוח לנהג חדש, אז אסור לך לנהוג. אם המשטרה תעשה לך משהו או לא - לא יודע, אבל משטרה היא הבעיה הכי קטנה שלך במקרה שתעשה חלילה תאונה.

• פותח/ת השרשור
כן אני יודע שאם אעשה תאונה אני רק אשתתף בהוצאות, אבל בקשר למשטרה אני לא יודע
ושוב אני מדבר על רכב שכור, לגבי רכב רגיל אני יודע שמותר לי לנהוג גם אם אין לרכב ביטוח של נהג חדש

ושוב אני מדבר על רכב שכור, לגבי רכב רגיל אני יודע שמותר לי לנהוג גם אם אין לרכב ביטוח של נהג חדש

מה?? בטח שאתה חייב ביטוח של נהג חדש ברכב רגיל

כמה שטויות אתה מדבר עם אתה נהג חדש בכל אוטו גם רגיל אתה חייב ביטוח נהג חדש

• פותח/ת השרשור
לא הבנתם...
למשטרה לא אכפת איזה ביטוח יש ברכב כל עוד יש ביטוח חובה (כבר ביררתי את זה טוב יותר)
בדקו אותי כבר אתמול ולא עשו לי כלום

ברגע שיש תאונה, זה כבר סיפור אחר

אתה מבלבל הרבה דברים
היום ההסכמים עם חברותה ביטוח הם מאוד ספציפיים
אתה צריך לשאול את חברת ההשכרה איזה ביטוח יש לרכב, אם זה רק לנהג ששכר, לכל נהג, לכל נהג כל עוד השוכר נמצא ברכב..

משטרה מבקשת ניירות ובניירות רשום ביטוח חובה, לא רשום המגבלות של אותו ביטוח יכול להיות לך תעודת ביטוח אבל בהסכם שלך עם החברת ביטוח יהיה מפורט רק לנהג מעל 24

במקרה של תאונה מתחילות הבעיות, אל תנהג בחיים בלי ביטוח חובה וצד ג' לפחות (או מקיף)
אבל ביטוח חובה זה חובה

• פותח/ת השרשור
הבנתי, זה יותר מורכב..
אני אשאל היום אני אראה מה בדיוק התנאים (למרות שאני כבר לא נוהג ברכב השכור)

תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית