הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע זוכרים את החמור הזה שהגיע לבית חולים?

חחחחחחחחחח ווואי שמעעעעע אני נקרע פה מצחוק ואני אשכרה מרגיש לא נעים שאני צוחק על דבר כזה.... עוד לא שמעתי על בן אדם שהזריק חומרים של סוסים (ובמקום שאני מתאמן בו מפוזרים הבילדרים הכי מפגרים בארץ נראה לי).

חחחחחחחחחח ווואי שמעעעעע אני נקרע פה מצחוק ואני אשכרה מרגיש לא נעים שאני צוחק על דבר כזה.... עוד לא שמעתי על בן אדם שהזריק חומרים של סוסים (ובמקום שאני מתאמן בו מפוזרים הבילדרים הכי מפגרים בארץ נראה לי).

המממ ומה אתה חושב בדיוק שווטרינרים עושים עם טרן?

טרן הוא חומר וטרינרי שלא אושר בחיים לשימוש בבני אדם בשום מדינה בעולם, בולדנון גם חומר וטרינארי
אין שום דבר יוצא דופן בההזרקה של חומר וטרינארי, מלא אנשים עושים את זה, וזו לו הסיבה למה שקרה לבחור הזה
הבדל בין חומר וטרינארי לרפואי לרוב ברגולציות ורמות סטריליות שהחומר צריך לעבור

• פותח/ת השרשור
קראתי איפשהוא שהוא הזריק לוריד.
זה בולדנון 200 של זיירוקס איזה תופעות לוואי כבר יכולות להיות מבולדנון ועוד 200 לא 400?

טרן הוא חומר וטרינרי שלא אושר בחיים לשימוש בבני אדם בשום מדינה בעולם, בולדנון גם חומר וטרינארי
אין שום דבר יוצא דופן בההזרקה של חומר וטרינארי, מלא אנשים עושים את זה, וזו לו הסיבה למה שקרה לבחור הזה
הבדל בין חומר וטרינארי לרפואי לרוב ברגולציות ורמות סטריליות שהחומר צריך לעבור
אה הוא כן וטרינרי?
יש חומר וטרינרי שכן אושר לשימוש בבני אדם?
ואף פעם לא הבנתי-למה הם משמשמים ברפואת חיות

אה הוא כן וטרינרי?
יש חומר וטרינרי שכן אושר לשימוש בבני אדם?
ואף פעם לא הבנתי-למה הם משמשמים ברפואת חיות

כן הוא וטרינרי
http://en.wikipedia.org/wiki/Trenbolone

ומה זאת אומרת למה, בשביל כסף. סוסים יותר חזקים מנצחים במירוצים / מרביעים יותר טוב, על בקר יותר גדול יש יותר בשר.

טרן נותנים לבקר בשביל שיהיה להם יותר שריר והם יצתרכו לאכול פחות, זה באמת חומר יוצא דופן

כן הוא וטרינרי
http://en.wikipedia.org/wiki/Trenbolone

ומה זאת אומרת למה, בשביל כסף. סוסים יותר חזקים מנצחים במירוצים / מרביעים יותר טוב, על בקר יותר גדול יש יותר בשר.
זה הגיוני ....
ולכלבים? בסרט האמריקאי על הסטרואידים הראו איך הוא קונה בולדנון בחנות חיות....

החוקים שם מאפשרים מכירת תרופות אלו ללא מרשם. ברמת העכרון זה אמור להיות פארמה אבל אומרים שיש מלא זיופים שם בבתי המרקחת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית