הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר אלי האנה ויתר על אזרחותו הישראלית כדי לחמוק ממשפט

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
אלי האנה ויתר על אזרחותו הישראלית כדי לחמוק ממשפט

בארץ |עודכן 21:47 21/06/2012

מאור צור
מי שהיה מר עולם שלוש פעמים במהלך חייו, החליט לעבור לחיות באוקראינה על מנת להתחמק ממתן עדות במשפט המתנהל נגדו. האנה מואשם בהעלמת מס לאורך שנים ולמרות מהלך ההתחמקות הוא מסביר בשיחת טלפון כי עשו לו עוול. "לא העלמתי מס. הם ראו שמדובר באלי האנה וטיפסו על עץ גבוה". ברשות המסים לא מוותרים והוציאו נגדו צו מעצר בינלאומי

פעם מר עולם, החל מהיום אזרח אוקראינה: אלי האנה, שהיה שלוש פעמים במהלך הקריירה שלו מר עולם, ויתר היום (חמישי) על האזרחות הישראלית שלו ועבר לאוקראינה שם יש לו אזרחות גם כן. אלא שהאנה לא עשה זאת מתוך חיבה מיוחדת לאומה האוקראינית.השרירן שהתפרסם במהלך השנים, ויתר על אזרחותו על מנת לחומק ממתן עדות במשפט המתנהל נגדו בו הוא מואשם בהעלמת מס לאורך שנים. בשיחת טלפון שביצע היום עם חדשות 10 אמר האנה כי לא העלים מס אך לא הייתה לו ברירה אלא לעבור לאוקראינה."לא התכוונתי להעלים מס. ראו שמדובר באלי האנה אז הם טיפסו על עץ גבוה מאוד. הם רצו להביא אותי עם אזיקים בידיים", מסביר האנה. ברשות המסים לא מוותרים להאנה והודיעו כי ינסו למצות עימו את הדין גם במצב הדברים הנוכחי. כנגד האנה הוצא כעת צו מעצר בינלאומי והוא מוגדר כעבריין נמלט.

לסירטון:
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=905738

היה עושה את כשהתחרה במר עולם ככה אולי היה מקבל יותר קרדיט

אדם חף מפשע לא בורח למדינה אחרת לפני שהוא עומד למשפט.
הבחור חשוד בהעלמת מס, זאת עבירה שנכנסים עליה לכלא במידה ומורשעים.

מה הפלא שהוא כל כך אוהב את ישראל... מכר פה סטרואידים והעלים מס, חיים יפים... איך לא תאהב מדינה שמניחה לך להתפרנס ולחיות בעושר באופן לא חוקי. חי פה כמו מלך בקיצור.

מה הפלא שהוא כל כך אוהב את ישראל... מכר פה סטרואידים והעלים מס, חיים יפים... איך לא תאהב מדינה שמניחה לך להתפרנס ולחיות בעושר באופן לא חוקי. חי פה כמו מלך בקיצור.
לא הייתי אומר כמו מלך.היה מר עולם וקיבל קרדיט כמו שחקן ספסל בהפועל ראשון..מה עוד שאני בטוח שכלכלית לא עזרו לו

לא הייתי אומר כמו מלך.היה מר עולם וקיבל קרדיט כמו שחקן ספסל בהפועל ראשון..מה עוד שאני בטוח שכלכלית לא עזרו לו
מסכים איתך שביחס להישגים המדהימים שלו התמיכה שהוא קיבל שואפת למינוס אפס, אבל הוא עדיין התפרנס יפה מאוד מסחר בחומרים לא חוקיים, שייבא מחו"ל באופן לא חוקי, ועכשיו הוא לא מוכן לעמוד לדין וטוען שלא ידע שעבר על החוק בעקבות הדרכה לא נכונה. נו באמת.
אם תבדוק את יחס ה-מאמץ/הכנסה שהיה לו ממכירת סטרואידים וכו'-אתה תבין שהוא חי פה טוב מאוד. פשוט חורה לי כל הציונות הזאת שהוא מציג בשיחת טלפון הזאת, הרי איך לא תאהב מדינה שבה אתה מתפרנס באופן לא חוקי באין מפריע?-אתה מבין את האבסורד?

לא היה לו בית פרטי מפואר ורכב יוקרה? כולנו יודעים שלהיות "מר עולם" בארגון נאבא זה לא בדיוק כמו להיות שחקן NBA מצליח מבחינת הכנסות
אז מאיפה ההכנסות הנוספות?

מסכים איתך שביחס להישגים המדהימים שלו התמיכה שהוא קיבל שואפת למינוס אפס, אבל הוא עדיין התפרנס יפה מאוד מסחר בחומרים לא חוקיים, שייבא מחו"ל באופן לא חוקי, ועכשיו הוא לא מוכן לעמוד לדין וטוען שלא ידע שעבר על החוק בעקבות הדרכה לא נכונה. נו באמת.
אם תבדוק את יחס ה-מאמץ/הכנסה שהיה לו ממכירת סטרואידים וכו'-אתה תבין שהוא חי פה טוב מאוד. פשוט חורה לי כל הציונות הזאת שהוא מציג בשיחת טלפון הזאת, הרי איך לא תאהב מדינה שבה אתה מתפרנס באופן לא חוקי באין מפריע?-אתה מבין את האבסורד?
אני מבין את הנק' שלך...אבל אני אישית חושב שאם היה מקבל מימון מהמדינה (כמו שהיה צריך ,אחרי הכל לא כל יום נולד פה מר עולם) והיה יותר מודעות לספורט הנל והמדינה לא הייתה משתינה עליו..זה לא היה קורה מלכתכילה

אני מבין את הנק' שלך...אבל אני אישית חושב שאם היה מקבל מימון מהמדינה (כמו שהיה צריך ,אחרי הכל לא כל יום נולד פה מר עולם) והיה יותר מודעות לספורט הנל והמדינה לא הייתה משתינה עליו..זה לא היה קורה מלכתכילה
אין מה לעשות, המדינה שלך לא משהו בחלק מלגות ותמיכה לספורטאים(כולל ספורטאים אולימפיים-פשוט משתינים עליהם בקשת פה) אז אין מה לחלום שמפתח גוף, טוב ככל שיהיה, יקבל תמיכה.
המודעות לענף בחיים לא תעלה כי הוא פשוט לא מתאים לרוב המוחץ של החברה הישראלית, מבחינה מנטלית אני מתכוון. זה לא ספורט שאתה יכול להעריץ מישהו או להעביר ביקורת חריפה עליו(ראה-רון קופמן) ולהיות "אוהד כורסה" או משהו בסגנון. שלא נדבר על זה שרבים נרתעים מהענף(מהצד הויזואלי) וקוטלים את הצד הספורטיבי שלו. ענף שדורש יותר מדי עבודה קשה והשקעה מהישראלי הממוצע.
פיתוח גוף לא הולך יד ביד עם פיצוחים ובירה בשישי בצהריים 😛

אין מה לעשות, המדינה שלך לא משהו בחלק מלגות ותמיכה לספורטאים(כולל ספורטאים אולימפיים-פשוט משתינים עליהם בקשת פה) אז אין מה לחלום שמפתח גוף, טוב ככל שיהיה, יקבל תמיכה.
המודעות לענף בחיים לא תעלה כי הוא פשוט לא מתאים לרוב המוחץ של החברה הישראלית, מבחינה מנטלית אני מתכוון. זה לא ספורט שאתה יכול להעריץ מישהו או להעביר ביקורת חריפה עליו(ראה-רון קופמן) ולהיות "אוהד כורסה" או משהו בסגנון. שלא נדבר על זה שרבים נרתעים מהענף(מהצד הויזואלי) וקוטלים את הצד הספורטיבי שלו. ענף שדורש יותר מדי עבודה קשה והשקעה מהישראלי הממוצע.
פיתוח גוף לא הולך יד ביד עם פיצוחים ובירה בשישי בצהריים 😛

פיתוח גוף זה ספורט של פריקים שמזריקים כמויות אדירות של חומרים, ומופיעים מול גברים שהם משומנים היטב וחוטיני דקיק. עלק "עבודה קשה", ספורטאי ברמה אולימפית או אפילו ארצית מתאמן הרבה יותר קשה ממקצוען ממוצע שמפוצץ מחומרים והיה גדל גם מלכתוף צמחים בגינה.
תיקח סטרואידים מכל אחד במר אולימפיה לחצי שנה ותראה עד כמה "עבודה קשה" ו"שש ארוחות ביום" עוזרת לשמור על מאסת שריר ;maeq

פיתוח גוף זה ספורט של פריקים שמזריקים כמויות אדירות של חומרים, ומופיעים מול גברים שהם משומנים היטב וחוטיני דקיק. עלק "עבודה קשה", ספורטאי ברמה אולימפית או אפילו ארצית מתאמן הרבה יותר קשה ממקצוען ממוצע שמפוצץ מחומרים והיה גדל גם מלכתוף צמחים בגינה.
תיקח סטרואידים מכל אחד במר אולימפיה לחצי שנה ותראה עד כמה "עבודה קשה" ו"שש ארוחות ביום" עוזרת לשמור על מאסת שריר ;maeq
וואו. פשוט וואו.
יודע מה? אתה צודק.. הרי באולימפיאדה אף אחד לא נוגע בחומרים חלילה, אה וגם בשביל להיות מפתח גוף מקצועי אני בכלל לא צריך תזונה ואימונים-אני בסה"כ צריך איזה GH טוב כןןןן !!!
דרך אגב, למה אתה חושב שאי אפשר לעסוק בפיתוח גוף בלי חומרים? באופן חובבני אני מתכוון. כמו שלא כל אחד שמשחק כדורגל בשכונה מכוון לליגת האלופות, אני לא מכוון למר אולימפיה, גם לא למר ישראל. פשוט תחביב שלי.
אני לא אמרתי כלום על "שש ארוחות ביום שיעזרו לשמור על השריר" - באמאשך אל תטריל.

אתה בטח לא מתאמן יותר מדי זמן, דבר איתי עוד 5 שנים, נראה עם דעתך על פיתוח גוף תשתנה

אפשר לאמר הרבה דברים על פיתוח גוף, ספורט הוא לא אחד מהם כי פשוט לא צריך להציג כשרון כזה או אחר. זאת תחרות יופי, וכל הכלים הקיימים מותרים לשימוש למי שמשתתף בה.
הרי אין איזשהו סט של יכולות שמפתח\ת גוף צריך\ה להציג על במה, אלא סך הכל את שריריו\יה.

זה לא הדבר המפגר הראשון שאתה אומר בפורום
ואם זה כבר מגיע למצב שאני מדבר בשפה לא יפה זה אומר שאתה באמת הפתעת...
אולי תעלה תמונות שלך אם אתה כזה מבין גדול? ובוא תביא לנו עוד טיפים
עד עכשיו היה לנו ש:
מאסה וחיטוב זה שטויות וכולם נראים אותו דבר
ועם חומרים תוך חצי שנה אתה נראה כמו מר אולימפיה

ספר ספר עוד אני רוצה ללמוד

זה לא הדבר המפגר הראשון שאתה אומר בפורום
ואם זה כבר מגיע למצב שאני מדבר בשפה לא יפה זה אומר שאתה באמת הפתעת...
אולי תעלה תמונות שלך אם אתה כזה מבין גדול? ובוא תביא לנו עוד טיפים
עד עכשיו היה לנו ש:
מאסה וחיטוב זה שטויות וכולם נראים אותו דבר
ועם חומרים תוך חצי שנה אתה נראה כמו מר אולימפיה

ספר ספר עוד אני רוצה ללמוד
מה אתה לא יודע שאם אתה לוקח אפק!ת מנפחות שרירים ואתה מפסיק להתאמן השריר הופך לשומן?????? !! (וגם שמים באפק!ת האלו סטרואידים !!)

לא היה לו בית פרטי מפואר ורכב יוקרה? כולנו יודעים שלהיות "מר עולם" בארגון נאבא זה לא בדיוק כמו להיות שחקן NBA מצליח מבחינת הכנסות
אז מאיפה ההכנסות הנוספות?
יה לו וילה בפ"ת עם חדר כושר פרטי והומר בחניה. דובר בהעמת מס בסה"כ 5 מיליון דולר.

SweetBamba צא מהסרט - פיתוח גוף זה לא ספורט אלא כמו שנאמר תחרות יופי.

Back
למעלה תחתית