הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פתיחת סרטי 3D ששוקלים קרוב ל 20GB עם סיומת ISO

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
אני מוריד מלא סרטי 3D ו HD כי יש לי טלוויזיה שתומכת באפשרויות הללו ואני מעביר אותם לכונן קשיח.
הבעיה היא שחלק מהסרטים שאני מוריד מגיעים כקבצי ISO ואני מנסה לפתוח אותם עם DAEMON TOOLS, ULTRA ISO אבל כלום לא מצליח..
אני צריך שבסוף יצא קובץ MKV כמו שאני בדרך כלל מוריד.
מישהו יודע מה עושים?

מוזר מאוד, באילו סרטים מדובר?
בכל מקרה, תנסה להחליף את הסיומת ISO, ל- MKV.

• פותח/ת השרשור
סתם נגיד הורדתי Shark Divers 3D, IMAX Born To Be Wild 3D והסיומות שלהם כמו שאמרתי ISO, שוב אני מציין לא כל הסרטים שאני מוריד הם ככה פשוט יש כאלה שאני נופל על סיומות ISO ואלה שהם MKV עובדים פיקס..
אני אנסה למרות שלא נראלי זה יעבוד..

תנסה להמיר את הISO לקובץ MKV דרך תוכנה או משהו בטוח יש איזה פיתרון...

• פותח/ת השרשור
חחח הלוואי זה היה כזה פשוט..
זה בדיוק מה שאני מחפש איזה תוכנה
ובטח שחייב להיות פתרון אחרת לא היו מעלים את זה ככה.
בוא נגיד שאם היה לי צורב BLU RAY ודיסקים של BLU RAY אז לא הייתה בעיה אבל מי ישקיע בזה כשאפשר פשוט להכניס לHDD ולראות כמו מלך.

ניסיתי לשנות את הסיומת ל MKV ולא הולך =\

להמיר את זה לmkv ייקח מאה שנה פחות או יותר, הטלוויזיה שלי בסלון היא לא 3D אבל אם מדובר בimage של בלוריי אתה תמיד יכול לעשות לו mount עם Daemon Tools (חינמי) או Alchohol 120% (בתשלום). אח"כ כבר תהיה לך גישה לקבצי הts ותוכל לראות אותם עם הנגן המועדף עליך (BSPlayer/VLC)

חשבתי שמדובר בסרטים ולא בדוקו לכן הנחתי שהקבצים הם ריפים (20 ג'יגה זה לא אימ'ג מלא של סרט BR).
INCIN נתן לך את הפתרון.

• פותח/ת השרשור
SHARK DIVERS זה סרט והורדתי גם Mars Needs Moms שזה גם סרט

להמיר את זה לmkv ייקח מאה שנה פחות או יותר, הטלוויזיה שלי בסלון היא לא 3D אבל אם מדובר בimage של בלוריי אתה תמיד יכול לעשות לו mount עם Daemon Tools (חינמי) או Alchohol 120% (בתשלום). אח"כ כבר תהיה לך גישה לקבצי הts ותוכל לראות אותם עם הנגן המועדף עליך (BSPlayer/VLC)
זה לא יפגע באיכות או משו? זה עדיין ישאר 3D?
דרך אגב מה הכוונה MOUNT?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כן 100 אחוז..
זה כאילו הוא מוכן ישר לצריבה, כאילו אתה קונה מהחנות..
איך אני אסביר לך זה כמו שיש משחקים שבאים ISO ואתה יכול או לחלץ ממנו את הקבצים או לצרוב ישירות כמו משחק מקורי.

למי שלא הבין iso זה קובץ ״תמונה״ שבה אפשר להשתמש בכונן ווירטואלי
ולפתוח את הדיסק באופן ווירטואלי.

איך אתה מפעיל את הסרטים דרך הכונן הקשיח? עם מחשב שמחובר לטלוויזיה? אם כן תוריד PowerDvd ותפעיל את ה ISO

חחחח עלק תנסה עם WINRAR תקשיב הורדתה את הגירסא הלא מקובצת אלה את הBLU RAY עצמו אם אתה רוצה להוריד רק את הסרט שהוא גם שוקל חצי מימה ששוקל הBLU RAY תוריד את הגרסא של SBS יש גם Half וגם Full זה לא משנה איזה אחד זה סיד בי סיד והשני זה אחד מעל השני ואז הקובץ בא רגיל כמו סרט HD בMKV.
*אם אתה רוצה לפתוח את הסרט הזה תוריד כמו שמשה אמר PowerDVD זאת התוכנה היחידה שתומכת בסרטים עם 3D

אם אתה צריך עזרה עם הכתוביות ב3D כי זה קצת סיפור תגיד אני יסביר לך איך

• פותח/ת השרשור
איך אתה מפעיל את הסרטים דרך הכונן הקשיח? עם מחשב שמחובר לטלוויזיה? אם כן תוריד PowerDvd ותפעיל את ה ISO
אני פשוט מחבר את הכונן קשיח לחיבור ה USB שנמצא במכשיר הבלו ריי
חחחח עלק תנסה עם WINRAR תקשיב הורדתה את הגירסא הלא מקובצת אלה את הBLU RAY עצמו אם אתה רוצה להוריד רק את הסרט שהוא גם שוקל חצי מימה ששוקל הBLU RAY תוריד את הגרסא של SBS יש גם Half וגם Full זה לא משנה איזה אחד זה סיד בי סיד והשני זה אחד מעל השני ואז הקובץ בא רגיל כמו סרט HD בMKV.
*אם אתה רוצה לפתוח את הסרט הזה תוריד כמו שמשה אמר PowerDVD זאת התוכנה היחידה שתומכת בסרטים עם 3D

אם אתה צריך עזרה עם הכתוביות ב3D כי זה קצת סיפור תגיד אני יסביר לך איך
אני יודע שיש SBS HALF ו FULL אבל זה במקרה ירד ככה וזה לא הסרט היחידי אז רציתי להפעיל את זה..
אין לי אפשרות להוריד POWERDVD כי אני לא מחבר מחשב אני מחבר רק את הכונן לחיבור USB אז אני אשמח לשמוע על דרך אחרת.
בנוגע לכתוביות ב3D אני אשמח אם תסביר לי איך שמים כי אפילו ל HD לא הצחתי וגיליתי שהנגן שלי כן תומך בעברית (זה כותב לי שההגדרה של העברית היא - 1257)

אוקי תקשיב אני לא יודע לגבי איך תומך המכשיר בלו ריי שלך אבל אם הוא של סוני לפי הבנתי הוא לא תומך בהרצה של כתוביות בקובץ נפרד ובקבצי MKV תתקן אותי אם אני טועה?
ההאופציה שלך שהיא כבר לא כל כך טובה זה לקנות צורב בלו ריי ואז אתה צורב את הISO שהורדתה וזה כמו סרט שאתה קונה לכל דבר אבל זה יוצא יותר מידי יקר ולא מישתלם כבר.

אני פשוט מחבר את הכונן קשיח לחיבור ה USB שנמצא במכשיר הבלו ריי

אני יודע שיש SBS HALF ו FULL אבל זה במקרה ירד ככה וזה לא הסרט היחידי אז רציתי להפעיל את זה..
אין לי אפשרות להוריד POWERDVD כי אני לא מחבר מחשב אני מחבר רק את הכונן לחיבור USB אז אני אשמח לשמוע על דרך אחרת.
בנוגע לכתוביות ב3D אני אשמח אם תסביר לי איך שמים כי אפילו ל HD לא הצחתי וגיליתי שהנגן שלי כן תומך בעברית (זה כותב לי שההגדרה של העברית היא - 1257)
המכשיר בלו ריי שלך לא תומך בקבצי ISO. במילים אחרות, אתה לא יכול להפעיל ISO עם נגן הבלוריי שיש ברשותך. להפוך את ה ISO ל MKV יקח לך פי 2 אם לא יותר זמן מאשר להוריד את אותו הקובץ בסיומת MKV.

המכשירים היחידים שפותחים קבצי ISO זה סטרימרים למינהם (WD LIVE TV, Boxee Box, Popcorn Hour וכדומה. לחילופין HTPC שזה מחשב שמחובר לטלויזיה).

המכשיר בלו ריי שלך לא תומך בקבצי ISO. במילים אחרות, אתה לא יכול להפעיל ISO עם נגן הבלוריי שיש ברשותך. להפוך את ה ISO ל MKV יקח לך פי 2 אם לא יותר זמן מאשר להוריד את אותו הקובץ בסיומת MKV.

המכשירים היחידים שפותחים קבצי ISO זה סטרימרים למינהם (WD LIVE TV, Boxee Box, Popcorn Hour וכדומה. לחילופין HTPC שזה מחשב שמחובר לטלויזיה).
משה ברור שהבלו ריי שלו תומך בISO רק לא מארד דיסק אלה אם הוא יצרוב אותו על דיסק בלו ריי כמו שצרבו פעם DVD-R

משה ברור שהבלו ריי שלו תומך בISO רק לא מארד דיסק אלה אם הוא יצרוב אותו על דיסק בלו ריי כמו שצרבו פעם DVD-R
זה לא נקרא תמיכה ב ISO, זה נקרא תמיכה בבלו-ריי - שני דברים שונים בתכלית.
תמיכה ב ISO זה כשאתה מכניס את ה ISO ל USB או עושה סטרימינג ברשת והנגן שלך מנגן את זה אוטומטית מבלי לפתוח את זה ולצרוב, זה כל הקטע בקבצי ISO וזה למה עושים אותם מלכתחילה - בשביל שלא תצטרך לצרוב אותם.
ה WD LIVE TV שלי מנגן ISO מצויין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית