ייעוץ Assault of MP & BSN's Cell-Mass

volkov7

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום לכולם!

קניתי את שני המוצרים האלו מBB והוראות השימוש שלהם לא הכי מובנות, אשמח אם תעזרו לי בשימוש נכון איתם בשביל שלא איפגע סתם.
תודה רבה.

BSN CellMass: כף מדידה אחת על בסיס יומי
Assauult: מי חצי כף עד כף וחצי (תתחיל מי חצי ותעלה בהדרגה) 30-15 דקות לפני האימון.

זה לא משנה כמה מים אתה שם- יש "המלצה" בגלל הטעם אבל בתכלס זה לא משנה כמה מים תשים
שים בערך 250-350 מ''מ

אני היחיד שרואה בהזמנה של דברים לפני שיש לך מושג מה הם ואיך משתמשים בהם, כבעייה יותר גדולה מזה שהוא לא יודע איך להשתמש?

אני היחיד שרואה בהזמנה של דברים לפני שיש לך מושג מה הם ואיך משתמשים בהם, כבעייה יותר גדולה מזה שהוא לא יודע איך להשתמש?

כמו שאומרים not my problem
הבחור שאל שאלה ,ענו לו...אם הוא היה שואל מה זה עושה ואם ההשקעה שלו הייתה חכמה היו עונים לו בהתאם.

לגמרי. אולי כשמתחילים להתפרנס, וזה כואב בכיס, זה עובר.

• פותח/ת השרשור

האמת אני ממש חוקר את כל עניין התזונה תוספי המזון וצורות אימון שונות ומה שהזמנתי זה אחרי התייעצות עם המון אנשים, הבעיה סה"כ היא שההוראות שימוש בקופסה לא מובנות.

האמת אני ממש חוקר את כל עניין התזונה תוספי המזון וצורות אימון שונות ומה שהזמנתי זה אחרי התייעצות עם המון אנשים, הבעיה סה"כ היא שההוראות שימוש בקופסה לא מובנות.

אפשר לשאול למה האנשים האלא ימליצו לך על CellMass במקום קריאטין מונו רגיל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית