הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה יותר מהיר? מאה קמ"ש בב-מ-וו או בדייהטסו?

זאת הרמה. מזכיר לי איך שצריך לפעמים להסביר לנציגים איך לעזור לך.

בדיוק שלשום נציגה של בזק אמרה לי את אותו הדבר לגבי 10M אצלם לעומת 10M בהוט. רק שהיא לא השתמשה בדימוי של הרכב.

בדיוק שלשום נציגה של בזק אמרה לי את אותו הדבר לגבי 10M אצלם לעומת 10M בהוט. רק שהיא לא השתמשה בדימוי של הרכב.
הדימוי של הרכב הגיע ממנו, לא ממנה.
היא סתם טיפשה שהיא הלכה על זה.

היא הייתה יכולה לומר על זה דווקא משהו חכם- הBMW יתאמץ פחות ב100 קמש ביחס לדייטהטסו ואז לטווח רחוק זה יהיה טוב יותר.
אבל זה סתם חרתה.

לומר את האמת אחרי שהייתי פעם בסמייל ועברתי לבזק בינלאומי שתיהם היו 10 מגה בתאוריה אבל בתכלס יצא שהמהירות בspeed test לחול של בזק בינלאומי הרבה יותר גבוה משל סמייל

המהירות שהמטומטמת הזו תכנס למיטה של מי שיש לו BMW גבוה זה בטוח...

היא צודקת!
100 קמ"ש בBMW זה לא אותו 100 קמ"ש כמו בדייהטסו.
בBMW אתה ממש נהנה לנסוע ב100 קמ"ש.

היא צודקת!
100 קמ"ש בBMW זה לא אותו 100 קמ"ש כמו בדייהטסו.
בBMW אתה ממש נהנה לנסוע ב100 קמ"ש.

אם היה לי BMW, נראה לך שהייתי נוסע 100 קמ"ש? 😆 אני אשכרה לא מבין אנשים שקונים מכוניות מפלצתיות ושנוהגים כמו נשים בנות 90.

stardust, תגיד את האמת, ממה אתה יותר נהנה, לנהוג במהירויות גבוהות או לספר על איך היית נוהג ואיך נהגת בפורומים?😃

stardust, תגיד את האמת, ממה אתה יותר נהנה, לנהוג במהירויות גבוהות או לספר על איך היית נוהג ואיך נהגת בפורומים?😃

אתה נהנה יותר להימצץ או לספר בפורומים כמה טובה הייתה המציצה של אתמול? 😛
ודבר שני - למה אתה מדבר בזמן עבר? זה שמכרתי את האופנוע לא אומר שאני נהג שומר חוק בפחית. 🤘

"המהריות של ה BMW לא יותר מהירה מהמהירות של הדייהטסו !?!??!"

מה יותר כבד? קילו נוצות או קילו ברזל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית