הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אתם אומרים על חדר כושר ביתי?

Daniel2

משתמש משקיע
2,059
186
נק' מוניטין:
10,046
2,059
186
בתכלס,
אם אני מארגן מוט,ספה,כלוב ופלטות - אני יכול להתאמן מצויין בלי לחכות בתור,בלי רעש,בלי ילדים ששוקלים 70 ק"ג ומסתובבים כאילו יש להם חבית בירה בבית השחי,בקיצור להתאמן לבד וכמו שצריך,גם אם אין לי מכשיר שמבודד את שריר הזרת העליון.
מה אתם אומרים?שווה את ההשקעה?

בתכלס,
אם אני מארגן מוט,ספה,כלוב ופלטות - אני יכול להתאמן מצויין בלי לחכות בתור,בלי רעש,בלי ילדים ששוקלים 50 ק"ג ומסתובבים כאילו יש להם חבית בירה בבית השחי,בקיצור להתאמן לבד וכמו שצריך,גם אם אין לי מכשיר שמבודד את שריר הזרת העליון.
מה אתם אומרים?שווה את ההשקעה?

תיקנתי לך קצת את ההודעה שאז זה יהיה כמו במכון אצלי חחחח

תקנה פלטות יד שניה אני אומר לך למה יד ראשונה יקר אחו******.

• פותח/ת השרשור
תיקנתי לך קצת את ההודעה שאז זה יהיה כמו במכון אצלי חחחח

תקנה פלטות יד שניה אני אומר לך למה יד ראשונה יקר אחו******.

שחיפים אצלכם,20 ק"ג פחות:)
והתחלתי לברר לגבי פלטות יד שנייה,נראה מה אני אמצא.

יש לך עשרת אלפים שקלים? (אם אתה רוצה משהו רציני כמובן)

טוב שלא הגזמת.
מי הדג שישלם 10 אלף על חדר כושר ביתי?!
אני בניתי חדר כושר ביתי שטוב לי בגלל שאני עושה את התוכנית SS אז לא צריך יותר מדי דברים חוץ ממוט,פלטות,ומעמד למוט,
אהה וספה כמובן..
קניתי את הכל ביד 2 .
ספה של YORK 230
93.5 קילו פלטות
מעמד למוט
מוט אולימפי.

סה"כ עלה לי 800 שקל וזה כלום

טוב שלא הגזמת.
מי הדג שישלם 10 אלף על חדר כושר ביתי?!
אני בניתי חדר כושר ביתי שטוב לי בגלל שאני עושה את התוכנית SS אז לא צריך יותר מדי דברים חוץ ממוט,פלטות,ומעמד למוט,
אהה וספה כמובן..
קניתי את הכל ביד 2 .
ספה של YORK 230
93.5 קילו פלטות
מעמד למוט
מוט אולימפי.

סה"כ עלה לי 800 שקל וזה כלום

אני מדבר על אחד וגם על סט דאמבלים קייבל קרוס ספה נורמאלית ולא משהו של YORK שאם אתה שוקל מאה קילו אתה לא יכול לעשות איתה כלום

בשביל מה קייבל קרוס? די מיותר.
סט דאמבלים גם מיותר, יש תחליף לכל תרגיל עם מוט [שיקנה מוט W].

לי יש חדר כושר ביתי,השקעתי עליו כ3500 שקל כולל שק אגרוף.אין כמו להתאמן בבית.

אני אפתח את תגובתי עם המלה המוכרת: "תלוי...."

אפשר להשלים את המשפט בכל צורה, עם כל מלה שתבחר: תלוי במטרה, תלוי במשאבים, תלוי בזמן, תלוי במשקל, תלוי במקום, וכדומה.

אם בחיסכון כספי מדובר, אם אתה רוצה להתאמן לבד או עם שותף אחד או שניים, במקום ובזמן הנוחים לך, עדיף בבית. נוחות קודמת לכל, שלא לדבר עם בטיחות (ולכן עדיף שיהיה מישהו שיוכל לשים עלייך עין, במקרה הצורך).

שים לב שבשלב מסויים המשקל שתרים יהיה קל. זה לא אומר שלא תוכל לפתח מסת שריר, אבל תצטרך יותר דמיון ממה שהתוכניות המוצגות באתר מאפשרות לך.

לדעתי מכון כושר ביתי הוא קרקע פורייה להתפתחות כמרים משקולות וכמפתח גוף. אם חד"כ הביתי ישמש תוספת לאימון בחד"כ רגיל, זה טוב לא פחות. שים, לב, למכון כושר רגיל יש יתרונות שלחד"כ קשה להתחרות עמם. קשה, אבל לא בלתי אפשרי.

גודל ההשקעה כגודל הכיס, גודל הציפיות, ויד הדמיון. בעצם, זה נכון לגבי כל הזדמנות לקיים אימון בכל מקום. היתה תקופה שבה התאמנתי עם קוספאות ספרים ששקלו לפחות 20 קילו, חח.

93.5 קילו פלטות זה לא קרוב להספיק 😃
לדעתי זה לא אתו דבר להתאמן בבית או במכון.
כשאתה מגיע למכון אתה מחליף את האווירה כזה ל"רצח" ותחיל לעבוד עם אדום בעיניים. ובבית זה בחיים לא יהיה ככה...

תמיד יהיה חסר משהו. החכמה היא לא לחפש מה חסר, אלא למצוא פתרון משביע רצון בעזרת חומרים קיימים.

אני שוקל לקנות LCD 42 אינץ ולקנות אליפטי ולעשות אירובי בבית, הבעיה שאין לי מקום (יש לי אבל זה יהיה ממש מעפן)

חחח, גם רעיון. רק תסביר איך הטלוויזיה קשורה לנושא? 🙄

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית