הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט 140KG לביקורת

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך

Guyb

משתמש קבוע
1,387
23
נק' מוניטין:
1,521
1,387
23
שלום לכולם,
אני כרגע בחודש וחצי הפסקה מחיטוב שמסתיים שבוע הבא לטובת עוד סבב קטן של חיטוב.

אני עובד עם הלינארית.
יום ראשון השגתי PR חדש 140x5 ויום חמישי לפניו 140x3 בסקוואט.
אני מרגיש לא כל כך בטוח לגבי הטכניקה והייתי רוצה הצעות לשיפור ומה כדאי לשפר מעוד חוות דעת שהם לא אני על עצמי.

אני מודע לזה שבחזרות האחרונות המרפקים טיפה נופלים, ושאני מתנועע הרבה לפני הסט ומהלכו. ההתנועעות נגרמת בגלל שהכלוב ממוקם עקום מול מראה ואי אפשר להזיז אותו, וזה גורם לי לזוז הרבה לנסות להתיישר.
רציתי לדעת אם יש עוד משהו חוץ ממה שאמרתי ובכללי הצעות לשיפורים.

140x3:

140x5:

זה הלוג שלי למי שעוניין:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=31418

תודה רבה מראש לעוזרים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
1. כמו שאמרת המרפקים נופלים
2. חסר לך עומק בחלק ניכר מהחזרות בעיקר בסט של ה5 חזרות
3. תשתדל להחזיק את החזה למעלה חזק חזק ולא לתת לא ליפול [הוא קורס לך ממש ממש טיפה לא רציני ]
בסך הכל יפה ! משקל מכובד ! כמה שוקל ?

הסקוואט לא רע. הטעות העיקרית היא (רואים את זה יותר בבירור בחזרות האחרונות) שאתה מנסה להזיז את עצמך אחורה כשאתה יוצא מהתחתית. תחשוב רק על להרים את התחת למעלה.

• פותח/ת השרשור
1. כמו שאמרת המרפקים נופלים
2. חסר לך עומק בחלק ניכר מהחזרות בעיקר בסט של ה5 חזרות
3. תשתדל להחזיק את החזה למעלה חזק חזק ולא לתת לא ליפול [הוא קורס לך ממש ממש טיפה לא רציני ]
בסך הכל יפה ! משקל מכובד ! כמה שוקל ?

1. לגבי העומק, אני לא מסכים. החזרה היחידה לדעתי שהתפקששה מבחינת עומק היא חזרה שלישית בסט של ה5 חזרות.
2. לגבי המרפקים והחזה, אני יודע שיש את זה ובעיקר בחזרות האחרונות, בסט של ה3 חזורת בחזרה אחרונה וב5 חזרות ב2 חזרות האחרונות.
אני באמת משתדל להחזיק ומנסה לשחק עם האחיזה- יותר צר\ יותר רחב וכו' אבל אני עדיין לא כל כך מוצא את מה שעוזר לי להחזיק כמו שצריך. לכן אמרתי את
זה בהתחלה ושהצעות לשיפור יתקבלו בברכה.
3. תודה רבה ובסביבות ה79.5-80 ק"ג.

הסקוואט לא רע. הטעות העיקרית היא (רואים את זה יותר בבירור בחזרות האחרונות) שאתה מנסה להזיז את עצמך אחורה כשאתה יוצא מהתחתית. תחשוב רק על להרים את התחת למעלה.
צודק, אני חושב שהבנתי למה אתה מתכוון.
אני לא כל כך יודע למה אני עושה את זה אבל אני אנסה כמו שאמרת פשוט לחשוב על להחזיק את הישבן למעלה, ליישם את זה ביום חמישי ולעלות עוד סרטון. תודה.

נערך לאחרונה:

יש להוסיף לזה שזה נגרם בגלל שאתה לא מסתכל למטה. ריפטו מראה בDVD שלו כמה משמעותי המבט למטה ואיך הוא גורם לך לחשוב על לעלות למעלה ולא אחורה.

• פותח/ת השרשור
יש להוסיף לזה שזה נגרם בגלל שאתה לא מסתכל למטה. ריפטו מראה בDVD שלו כמה משמעותי המבט למטה ואיך הוא גורם לך לחשוב על לעלות למעלה ולא אחורה.
אני יודע את זה, בעיה קטנה זה שהמראה ממש מול הפנים שלי, כמעט ואין מרחק. אם תסתכל טוב תראה שבהתחלה המבט שלי כן מופנה למטה, ובערך בתחתית בגלל המראה זה גורם לי להסתכל "קדימה" כי אני מנסה להתמקד באותה נקודה, אני לא מצליח לשלוט בזה.

נערך לאחרונה:
אני יודע את זה, בעיה קטנה זה שהמראה ממש מול הפנים שלי, כמעט ואין מרחק. אם תסתכל טוב תראה שבהתחלה המבט שלי כן מופנה למטה, ובערך בתחתית בגלל המראה זה גורם לי להסתכל "קדימה" כי אני מנסה להתמקד באותה נקודה, אני לא מצליח לשלוט בזה.

אני לא מבין איך המראה קשורה פה. תפוס לעצמך נקודה ואל תזוז ממנה, איך המבט יקבע אם תתקע במראה או לא?

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין איך המראה קשורה פה. תפוס לעצמך נקודה ואל תזוז ממנה, איך המבט יקבע אם תתקע במראה או לא?
כי אני מתמקד בנקודה, אבל בגלל שהמראה מול הפנים שלי, כי היא צמודה לכלוב- הנקודה שבעמידה הייתה "למטה", בתחתית מול הפנים שלי וגורמת לי להסיט את המבט לקדימה.

נערך לאחרונה:
וחוץ מזה לא ראיתי משהו נוסף , כל הכבוד על המשקל.

תסתכל על נקודה על הרצפה בהשתקפות במראה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית