הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מלון ריביירה בלו מישהו מכיר? (בורגס)

• פותח/ת השרשור Melamed
  • פורסם בתאריך
לא הייתי בו, אבל תמיד היינו מסתכלים עליו כשהיינו עוברים באיזור .. בוא נגיד שהוא מושך את העין יותר מרוב המלונות שם. ומה שלא תעשה אל תסגור בויאנד (VIAND). קנסו אותנו ב200 יורו הבני זונות!

• פותח/ת השרשור
אז איך המלון? נמצא במרכז? קרוב לעניינים? לחוף, למועדונים וכל זה?

לא הייתי בו, אבל תמיד היינו מסתכלים עליו כשהיינו עוברים באיזור .. בוא נגיד שהוא מושך את העין יותר מרוב המלונות שם. ומה שלא תעשה אל תסגור בויאנד (VIAND). קנסו אותנו ב200 יורו הבני זונות!
זה בכל בורגס ככה. ההכנסה שלהם זה 90% קנסות ו10% מכל השאר.

אז איך המלון? נמצא במרכז? קרוב לעניינים? לחוף, למועדונים וכל זה?

הוא נמצא על הטיילת לא?
אם כן הוא קרוב להכל..

זה בכל בורגס ככה. ההכנסה שלהם זה 90% קנסות ו10% מכל השאר.

מילה! חחחח זונות הבולגרים האלה חצי מהכסף שהיה לנו לבזבוזים הם לקחו על הקנסות..

• פותח/ת השרשור
יש איזו שהיא דרך להימנע מהקנסות האלה?(כי בכל זאת לא בא לי לזרוק את הכסף סתם ככה) הבנתי שלא להתקרב לכל הפירות שמציעים בחינם ולכל הכלבים\תוכים\נחשים מה שזה לא יהיה שנותנים ללטף או להצטלם..
יש עוד משהו?
וכן זה על הטיילת על הסאני ביץ'

יש איזו שהיא דרך להימנע מהקנסות האלה?(כי בכל זאת לא בא לי לזרוק את הכסף סתם ככה) הבנתי שלא להתקרב לכל הפירות שמציעים בחינם ולכל הכלבים\תוכים\נחשים מה שזה לא יהיה שנותנים ללטף או להצטלם..
יש עוד משהו?
וכן זה על הטיילת על הסאני ביץ'

בדיוק כמו שאמרת.. יש כמה אנשים שמחכים לך על הטיילת ומציעים לך דובדבנים, אם אתה מושיט יד בשביל לקחת הם מחייבים אותך 50 יורו על דובדבן.. אל תדבר ואל תסתכל לכיוון שלהם אפילו!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית