הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ברצלונה, ברלין או פראג ?

• פותח/ת השרשור denous
  • פורסם בתאריך

denous

משתמש מתחיל
215
2
נק' מוניטין:
342
215
2
מצטער שזה נושא שני כבר לגבי העניין פשוט אני חייב לסגור יעד כמה שיותר מהר ואני אשמח להמלצות מאנשים שנפשו במקומות האלו...
אנחנו שני חברים בני 20, צמצמנו את הרשימה לשלוש הערים האלו...
אנחנו מחפשים להנות גם מחיי יום וזו הסיבה שלא הלכנו על בורגס או איה נאפה וכו' כי היינו כבר במקומות האלו וחווינו את החוויות האלו..
כלומר, החיפוש הוא אחר מקום בעל חיי יום עשירים וגם חיי לילה טובים, להנות משני העולמות..
התקציב הוא בסביבות ה-4000 שקל כולל הכל (יש גמישות בתקציב..) והנסיעה היא מראשון עד חמישי...
אז לאנשים שהיו עם חבר או חברים ויש להם המלצות אני ממש אשמח !
ברלין, פראג או ברצלונה ?

• פותח/ת השרשור
בוודאי..
אתרי תיירות היסטוריים\לא היסטוריים, ים, שווקים, שדרות מסויימות, מסעדות..
דברים מעניינים שחובה לראות..
בברצלונה לדוגמא : הרמבלאס, השוק הידוע, קאמפ-נואו וכו'..

DINGO תודה על ההמלצה גבר אבל לא כל כך עוזר..
אני אשמח אם תפרט קצת..
יש איפה לטייל ? איפה לצאת ? אין בעיה של מרחק רציני בין מקומות ? לא משעמם ?

אם אתה בקטע של חיי לילה אז לך על ברלין הרבה מועדונים מכל הסוגים,פאבים וכאלו... ברור שגם ביום לא חסר מה לעשות שם זה מקום די מעניין אם אתה אוהב לטייל לא חסר מה לראות שם...

קודם כול זו עיר ענקית קוי התחבורה הציבורית הכי טובים וקלים שראיתי איי פעם
לא בעיה להגיע לכול מקום אחלה חיי לילה ויש הרבה מה לראות שמסתובבים ביום יום עיר קטלנית
אם יש לך עוד שאלות שלח

• פותח/ת השרשור
קודם כול זו עיר ענקית קוי התחבורה הציבורית הכי טובים וקלים שראיתי איי פעם
לא בעיה להגיע לכול מקום אחלה חיי לילה ויש הרבה מה לראות שמסתובבים ביום יום עיר קטלנית
אם יש לך עוד שאלות שלח

נשמע מעולה האמת.. אני ממש מתלבט פשוט בין ברלין לברצלונה ואני לא ידוע לפי מה לבחור כי הבנתי שבשני הערים חיי הלילה מטורפים וגם לא חסר מקומות ללכת לראות ביום... לעומת זאת, בברצלונה יש ים וזה יתרון לא קטן לדעתי...

אחי זה מקומות שנוסעים אליהם עם האישה לא עם חבר...

האמת שחיפשנו צלע שלישית ומצאנו, אז אנחנו נוסעים עם עוד ידידה...
בכל מקרה אחי, אני באמת לא רואה יעד אחר לנסוע...
בא לי קצת לראות עולם, להסתובב, לטייל, קצת סטייל שונה מקוס, רודוס, בורגס.. הייתי כבר במקומות האלו וזה לא בדיוק מה שאני מחפש...
אם יש לך משהו אחר להמליץ אז בכיף..

נשמע מעולה האמת.. אני ממש מתלבט פשוט בין ברלין לברצלונה ואני לא ידוע לפי מה לבחור כי הבנתי שבשני הערים חיי הלילה מטורפים וגם לא חסר מקומות ללכת לראות ביום... לעומת זאת, בברצלונה יש ים וזה יתרון לא קטן לדעתי...

האמת שחיפשנו צלע שלישית ומצאנו, אז אנחנו נוסעים עם עוד ידידה...
בכל מקרה אחי, אני באמת לא רואה יעד אחר לנסוע...
בא לי קצת לראות עולם, להסתובב, לטייל, קצת סטייל שונה מקוס, רודוס, בורגס.. הייתי כבר במקומות האלו וזה לא בדיוק מה שאני מחפש...
אם יש לך משהו אחר להמליץ אז בכיף..

צלע שלישית? למה לא...

• פותח/ת השרשור
חחחח קיצר זו כבר פעם שנייה שאני אומר את זה אבל נראה לי ברצלונה וזהו!
חבל שאין משחקים...

היום אירופה יקרה מאוד אתה סוגר תאילנד עם טיסה ב 10000 ל3-4 שבועות לתקופה הזאתי שהיא נחשבת זולה.

ותאמין לי, אתה תהנה מכל רגע , הרבה יותר מאירופה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית