עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפשר לגשת לאקסטרני בזמן שאני לומד בבית ספר אינטרני?ברור, אפשר לגשת אקסטרני. לא בעיה בכלל.
רק שתדע שפיזיקה זה המקצוע הכי "יוקרתי", ומקבלים עליו את אותו מקדם הטבה (1.3) כמו על מתמטיקה.לא. ברגע שניגשת לבגרות אקסטרנית כלשהי לעולם לא תוכל לגשת כנבחן אינטרני.
או שתיגש אחרי י"ב או שתחפש קומבינה לבחינה אינטרנית (שאני בספק שתמצא).
אבל אם תשאל אותי, אני לא רואה סיבה להתעקש על פיזיקה במחיר של מורה פרטי. עדיף שתשקיע במת', אנ' ומוגבר כלשהו.
אבל זה כבר דיון אחר.
רק שתדע שפיזיקה זה המקצוע הכי "יוקרתי", ומקבלים עליו את אותו מקדם הטבה (1.3) כמו על מתמטיקה.
חוץ מזה אי אפשר ללמוד מקצוע מדעי בעתיד בלי בגרות בפיזיקה.
יש את זה בתור מגמה, אבל אני כבר לומד כימיה ומדעי המחשב מוגבר ואני לא רוצה לעזוב אף אחד מהן.אתה ספציפית לא לומד את זה בבית ספר או שזה בכלל לא קיים אצלכם?
מוגבר כבר יש לי (מדעי המחשב מוגבר, שזה "הנדסת תוכנה" בשפת משרד החינוך).לא. ברגע שניגשת לבגרות אקסטרנית כלשהי לעולם לא תוכל לגשת כנבחן אינטרני.
או שתיגש אחרי י"ב או שתחפש קומבינה לבחינה אינטרנית (שאני בספק שתמצא).
אבל אם תשאל אותי, אני לא רואה סיבה להתעקש על פיזיקה במחיר של מורה פרטי. עדיף שתשקיע במת', אנ' ומוגבר כלשהו.
אבל זה כבר דיון אחר.
אני מתכוון בכל מקרה לעשות 5 יחידות במתמטיקה, אני מאוד מאוד (מאוד) אשמח אם זה יהיה בזמן הלימודים, אבל אם לא, תמיד יש לי זמן אחרי הצבא.אין שום סיבה בעולם לעשות 3 מוגברים לפי דעתי. תתרכז בלהגיע ל5 יחידות במתמטיקה ולהוציא שם 90+.
היום זה יום החירטוטים השנתי????
טוב נו, אני גם אזרום:
השמש זורחת במערב.
ביבי לא שקרן.
יש את זה בתור מגמה, אבל אני כבר לומד כימיה ומדעי המחשב מוגבר ואני לא רוצה לעזוב אף אחד מהן.
אני חושב שאני אנסה את זה.אז אין שום בעיה ולא צריך אקסטרני. לך למורה ותגיד לו שירשום אותך לבגרות. אם הוא לא ירצה פשוט שלח את אמא שלך שתציק לו עד שיהיה לו יותר קל לרשום אותך מאשר להגיד לה לא.