טיסות לחו"ל

• פותח/ת השרשור NIRAN
  • פורסם בתאריך

NIRAN

משתמש פעיל
691
32
נק' מוניטין:
299
691
32
שלום, איפה כדאי לחפש טיסות זולות?, אילו אתרים מומלצים?

נכון לעכשיו היעד הוא להונגריה אם זה משנה

תודה מראש 😃

לא יודע איך יצא לך שהטיסות להונגריה זולות... מאלב - חברת התעופה ההונגרית פשטה רגל לפני כמה חודשים וכרגע אלעל במונופול על הטיסות לבודפשט. כרטיס טיסה לשנה הלוך חזור שפעם עלה לי 450-400 דולר עולה היום כמו טיסה לארה"ב.

מה מעניין אותך לראות? אולי יש לי כמה המלצות...

תעשה חיפוש kayak. זאת הדרך הכי טובה.

• פותח/ת השרשור
התכנון זה פסטיבל אוזורה חודש הבא, החבילות שכוללות הכל יקרות בטירוף, הרבה יותר משתלם לעשות הכל בנפרד

• פותח/ת השרשור
נכון לעכשיו הטיסה הזולה ביותר מצאתי באתר של איסתא

איסתא אחי דילים מפחידים יום שני בעזרת השם אני בנאפה 😃

נתעלק על הפוסט:
אני מעוניין לטוס ללונדון באוגוסט (אני יודע, גם לונדון, גם אוגוסט, וגם אולימפיאדה), יכול להיות שאחכה באמת עד אחרי ה-12 שתיגמר, אבל יודע עדיין שזה משוגע.
בכל מקרה מחפש כרטיסי טיסה הכי זולים שאפשר. לא אכפת לי איך לטוס, ואיך להשיג אותם. העיקר שיהיה הכי זול.

האם להגיע לנתב"ג ולעבור במסופים של החברות תעופה (מאחורי הצ'ק אין) ולחפש כרטיסים לטיסה הקרובה ללונדון יהיה הכי זול?
או שזה סתם משוגע ויהיה בזבוז זמן וטרחה מיותרת?

זה לא יהיה הכי זול. הכי זול להזמין מראש ולהשוות מחירים. כנס ל kayak וגם תבדוק הזמנת אונליין באתר של בריטיש (המעולים).

אתרי הנשוואות מחירי טיסות

ממליץ על השואת טיסות באתרים הבאים :

- אתר kayak
- אתר אקספידיה
- אתר skyscanner
- אתר גוליבר
- אתר פורטל טיסות

אתם כל כך לא מבינים בתיירות וכל כך קל לעבוד עליכם שזה מדהים. אחד פה רק נתן המלצה הגיונית וזה ללכת לtravellist.co.il. כל האתרים הגדולים הישראלים כמו גוליבר, וואלה, איסתא תופרים אתכם במלא מלא עמלה בלי שתשימו לב בכלל וזה נראה לכם מחירים טובים.

בכל מקרה יש גם את האתר שלי teletus.co.il אנחנו בדר"כ בטופ 3 במחיר שם בטרווליסט . תבדקו אותי.

נייט בקשר לטיסה שלך תדבר איתי שבוע הבא אני במשרד אני אבדוק לך.

מתעלק על הנושא #2

אנחנו כמה חברים שרוצים להפליג לקפריסין בזמן הקרוב, 3-4 ימים, אפשרי עם התראה דיי קצרה. איפה אני יכול למצוא את הדילים הכי טובים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית