הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התחלתי 70 מ"ג אפדרין ביום , עוד שבוע נאפה , אפשרי לקחת עם אלכוהול או להפסיק לשבוע ?

YoeL AbutbuL

משתמש מתחיל
127
4
נק' מוניטין:
22
127
4
מועדון ספורט רמת פולג, נתניה
שלום התחלתי לפני יומיים לקחת 2 כדורים ביום של 35 מ"ג אפדרין *(זה כדור מיוחד שיש בו אפדרין , קפאין ואספירין)*
עכשיו יום שני הקרוב עוד 5 ימים אני טס לחופשה באיה נאפה האם לקחת אותו בזמן שאני שם שאני ישתה הרבה אלכוהול או שעדיף להפסיק לשבוע שאני שם ולהמשיך כשאני חוזר ? כי את האמת מתאים לי להיות יותר עירני כשאני יהיה שם זה דווקא מתאים לי השאלה זה אם זה אפשרי שתיהם יחד זה לא מסוכן ?

נערך לאחרונה:
זה לא מסוכן, לי אישית היה חוויה לא טובה עם ערבוב של השניים. כל פעם שלקחתי אפדרין והלכתי למסיבה/שתיתי סיימתי את הערב מקיא את הנשמה.
תפסיק, תחזור תמשיך.

זה לא מסוכן ביחד אבל תחשוב שהאפדרין לא באמת יכול להתמודד עם כל הפחמימות האלה שאתה מכניס לגוף.
תזכור שבשאט וודקה (60 מ"ל) יש בערך 160 קלוריות, בירה בערך 130 קלוריות ל330 מ"ל
ויש לי שאלה, התחלת ישר מ70 מ"ג? 😳

תפסיק יום לפני הטיסה ותחזור לקחת יום אחרי
אתה יכול לצמצם פחמימה לפני הטיול כדי לרוקן את מאגרי הגליקוגן שכל הזבל שתאכל שם ישמש חלקית למלא אותם שוב ולא להאגר כשומן

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת לצמצם את מאגרי הגליקוגן ?
וסתם שאלה כדור אפדרין לוקחים בהפרדה של כמה שעות בין כדור ? כי חבר שלי המפתח גוף שהביא לי אמר לי לקחת 2 ביחד זה לא מסוכן לקחת 2 יחד ?

מה זאת אומרת לצמצם את מאגרי הגליקוגן ?
וסתם שאלה כדור אפדרין לוקחים בהפרדה של כמה שעות בין כדור ? כי חבר שלי המפתח גוף שהביא לי אמר לי לקחת 2 ביחד זה לא מסוכן לקחת 2 יחד ?
שתי כדורים של 35 מ"ג??? אל תקח בפעם אחת יותר מ30-35 מ"ג!!!!

• פותח/ת השרשור
זה לא מסוכן ביחד אבל תחשוב שהאפדרין לא באמת יכול להתמודד עם כל הפחמימות האלה שאתה מכניס לגוף.
תזכור שבשאט וודקה (60 מ"ל) יש בערך 160 קלוריות, בירה בערך 130 קלוריות ל330 מ"ל
ויש לי שאלה, התחלת ישר מ70 מ"ג? 😳
מה זאת אומרת לא יכול להתמודד ? המטרה היא שם לא לשרוף אלא להיות ערני עם כוח ואנרגיה כמו שהוא נותן לי עכשיו
וכן התחלתי ישר עם 70

שתי כדורים של 35 מ"ג??? אל תקח בפעם אחת יותר מ30-35 מ"ג!!!!
חחח זה מה שאמרתי לו הוא אמר לי אל תפחד מהפחד הוא לוקח שתים וזה מעיף אותו רק לא לקחת עם זה עוד משהו יעני תוסף לפני אימון וכאלה כי זה ישר בית חולים .. מה אתה אומר עדיף לקחת אחד בבוקר לפני אימון ואחד 4 שעות בערך אחרי הראשון ? שזה שעתיים אחרי האימון שאני שוב מתעייף והולך לעבודה .. ?

מה זאת אומרת לא יכול להתמודד ? המטרה היא שם לא לשרוף אלא להיות ערני עם כוח ואנרגיה כמו שהוא נותן לי עכשיו
וכן התחלתי ישר עם 70

חחח זה מה שאמרתי לו הוא אמר לי אל תפחד מהפחד הוא לוקח שתים וזה מעיף אותו רק לא לקחת עם זה עוד משהו יעני תוסף לפני אימון וכאלה כי זה ישר בית חולים .. מה אתה אומר עדיף לקחת אחד בבוקר לפני אימון ואחד 4 שעות בערך אחרי הראשון ? שזה שעתיים אחרי האימון שאני שוב מתעייף והולך לעבודה .. ?
אם המטרה שלך היא לא לשרוף שומן אז בסדר, תשתה כמה שבא לך.
רק שתהיה בעניין שאחרי כמה זמן הכח והמרץ האלו יורדים כי הגוף שלך כבר מתרגל

מה שאתה לוקח זה זבל טהור. כל ה YELLOW BULLET למינהם לא מומלצים לצריכה כי:
1. הם מכילים אספירין, מרכיב מיותר ל 99.9% מהאנשים שלוקחים אפדרין ועושה יותר נזק מתועלת.
2. ברוב הפורמולות "אפדרין" למינהן שדוחפים לכדור אחד:
א. אין מינון מדוייק וזה חאפרי לגמרי.
ב. בד"כ לא שמים שם אפדרין HCL אלא את הגירסה הלא נקייה של החומר.

שוב, לא מומלץ לצריכה ועדיף להצטייד באפדרין HCL נקי + קפאין נקי.

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת YELLOW BULLET ? הוא לא צהוב הוא לבן וזה כדור שהוא עם אפדרין טהור בדוק אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית