הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיה עם הדרייבר של הכרטיס מסך

• פותח/ת השרשור
בקיצור האז ה12/7 מנעתי מהוינדוס להתקין את הדרייברים שלו ואז התקנתי באופן ידני את הדרייבר של ATI מהאתר שלהם
פתאום היום חרא גדול עוד פעם התחילה הבעיה היה מסך שחור ואחריו מסך כחול ואחריו מסך שחור תקוע כמו תמיד
דרך תוכנה פתחתי את הקובץ DUMP:
[FONT=Segoe UI, Arial]On Wed 18/07/2012 11:30:26 GMT your computer crashed
crash dump file: C:\Windows\memory.dmp
This was probably caused by the following module: [FONT=Segoe UI, Arial]dxgkrnl.sys[/FONT] (dxgkrnl!TdrIsTimeoutForcedFlip+0xF4)
Bugcheck code: 0x116 (0xFFFFFFFF87B9E008, 0xFFFFFFFF9338486E, 0x0, 0x2)
Error: [FONT=Segoe UI, Arial]VIDEO_TDR_ERROR[/FONT]
file path: C:\Windows\system32\drivers\dxgkrnl.sys
product: [FONT=Segoe UI, Arial]Microsoft® Windows® Operating System[/FONT]
company: [FONT=Segoe UI, Arial]Microsoft Corporation[/FONT]
description: DirectX Graphics Kernel
Bug check description: This indicates that an attempt to reset the display driver and recover from a timeout failed.
The crash took place in a standard Microsoft module. Your system configuration may be incorrect. Possibly this problem is caused by another driver on your system which cannot be identified at this time.

אבל כל הקטע שמה שאני ראיתי במסך הכחול שהוא תמיד נראה לשנייה שכתוב שם הקובץ
[/FONT]atikmpag.sys ולא מה שכתוב למעלה..

• פותח/ת השרשור
תוכנה אחרת (יותר טוב) מראה את כל הקבצים עם הבעיה
zxczxc.jpg

אוקיי, זה ללא ספק בעיה בכרטיס. בדקת במקרה את הטמפרטורה של הכרטיס מסך? ניסית להחליף עם כרטיס מסך אחר ולראות אם הבעיה חוזרת?
כמו כן, כדאי להסתכל על זה.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, זה ללא ספק בעיה בכרטיס. בדקת במקרה את הטמפרטורה של הכרטיס מסך? ניסית להחליף עם כרטיס מסך אחר ולראות אם הבעיה חוזרת?
כמו כן, כדאי להסתכל על זה.
לא נראה לי זה הטמפרטורה עכשיו זה 51~53 צלזיוס
אין כרטיס מסך אחר של ATI יש לי של NVIDIA

תתקין driver sweeper ותמחוק את כל הדרייברים שיש לך על המחשב אולי יש התנגשויות תסיר כל דבר שקשור לדרייבר לכרטיס מסך ואז תעשה ריסט ותתקין מחדש

לא נראה לי זה הטמפרטורה עכשיו זה 51~53 צלזיוס
אין כרטיס מסך אחר של ATI יש לי של NVIDIA
אז לחילופין תוכל לקחת את הכרטיס למחשב אחר. המטרה היא לראות אם הכרטיס כשלעצמו הוא הבעייתי או שהבעיה היא תוכנתית.

תנסה לבצע בדיקת מאמץ בעזרת OCCT אם הכרטיס מסך יעבור את ה85 מעלות הבדיקה תפסק(את הבדיקה תבצע על הרזולוציה הכי גבוהה שהמסך שלך תומך ועל מסך מלא), אם הוא בכלל יגיע לטמפ' כזאת נראה לי שזאת הבעייה.
מעלות מודדים רק בעת מאמץ.

• פותח/ת השרשור
תנסה לבצע בדיקת מאמץ בעזרת OCCT אם הכרטיס מסך יעבור את ה85 מעלות הבדיקה תפסק(את הבדיקה תבצע על הרזולוציה הכי גבוהה שהמסך שלך תומך ועל מסך מלא), אם הוא בכלל יגיע לטמפ' כזאת נראה לי שזאת הבעייה.
מעלות מודדים רק בעת מאמץ.
לא יכולתי לעשות מסך מלא אז עשיתי רגיל וזה נגיע ל85 מעלות בלי בעיה והיה יכול לעלות יותר אבל העדפתי להפסיק

לא יכולתי לעשות מסך מלא אז עשיתי רגיל וזה נגיע ל85 מעלות בלי בעיה והיה יכול לעלות יותר אבל העדפתי להפסיק
יש לך טיפה ידע בחומרה?
אם כן תפרק את הכרטיס מסך מהמחשב ותנקה אותו תקנה משחה טרמית ותמרח על הליבה אם אין לך ידע תלך למעבדה אני מאמין שיקחו לך משהו כמו 50 שקל..
בכל מקרה תבדוק שהקירור עובד אם לא, עדיף לך לקנות כרטיס חדש ב 150 שקל..

• פותח/ת השרשור
יש לך טיפה ידע בחומרה?
אם כן תפרק את הכרטיס מסך מהמחשב ותנקה אותו תקנה משחה טרמית ותמרח על הליבה אם אין לך ידע תלך למעבדה אני מאמין שיקחו לך משהו כמו 50 שקל..
בכל מקרה תבדוק שהקירור עובד אם לא, עדיף לך לקנות כרטיס חדש ב 150 שקל..
המאוורר עובד הבעיה איך אני מוציא את הברזל עם הפסים(קירור?)?

אמור להיות עליו כמו כפתור לבן כזה שאתה לוחץ עליו חזק ומושך את הצלע קירור, אם אין לך משחה טרמית אל תוציא אותו כי אז המשחה שיש עליו מתקלקלת והוא יתחמם לך עוד יותר.
אני ממליץ לך ללכת לKSP לקנות משחה בשם MX2 שמתפקדת ל8 שנים וככה תהיה בראש שקט.
את המשחה הישנה תנקה בעזרת צמר גפן ואלכוהל לחיטוי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית