הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה+ייעוץ לגבי סייקל של חיטוב

אנונימי

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום,
המאמן שלי הציע לי לקחת קלן+אנאבר לחיטוב, שבועיים קלן ואז שבועיים איזה חומר טבעי לא סגור איזה עדיין ואז שבועיים קלן שוב, כל הסיפור אמור להיות 40יום משהו כזה.
רציתי לדעת את תופעות הלוואי, מה עושים לאחר הסייקל במידה ואני עושה אותו, סיכונים ואת הדעה שלכם על הנושא באופן כללי.
בנוסף אני הולך לקחת ג'ק ומנקה כבד לא יודע אם זה משנה משהו.
אני 18-19% שומן

תודה מראש

בחיים לא נגעתי בסטרואידים או משהו כזה בגלל זה אני קצת לחוץ.

נערך לאחרונה:
קודם כל לקרוא את כל הנעוצים בפורום. ואז אתה כבר תבין למה התכנון שלך לא טוב (או של המאמן שלך)

אתה יכול לפרט אולי למה? קראתי אבל אני לא ממש מבין בנושא
שורש הבעייה מתחיל כאן.
אל תכניס שום משפר ביצועים חזק או חלש כזה או אחר לגוף שלך בלי שאתה מבין מה אתה עושה ולמה. אתה קודם כל צריך לדעת ולהבין עם מה אתה מתעסק. כמו שבצבא לפני שאתה נוגע בכלי נשק כלשהו, מסבירים לך כל דבר עליו - בין אם טכני או אפילו פרטים היסטוריים. אתה צריך לדעת מה אתה עושה כשמדובר בדברים רציניים. אז לא, אנאבולים זה לא M16 אבל אתה מבין לאן אני חותר.

לא להקשיב למאמן מהמכון, לקרוא פה את כל הנעוצים כמו שצריך, להבין מה זה כל דבר, ולהסיק מסקנות. אם יש לך שאלות ספציפיות - שאל כאן בפורום, לא את המאמן שלך.
דרך אגב, במידה ואתה לא רוצה להתחרות, אין סיבה טובה באמת להשתמש, בטח שלא בשלבים מוקדמים.

אני ממליץ לך 150 כדורים של קלן ו175 כדורים של ויני ו105 כדורים של אנבאר . אנבאר עוזר להוריד את השומן וגם מפגיז אותך קמת בכוח גם הויני מפגיז אותך בכוח. תופעות לוואי יהיה לך מהקלן יומים שלוש שההם צרבות דפיקות לב מהירות רעידות ביד וזיעה זה יעבור לך אין מה להיליץ תביא כדורים רפואים חשוב מאוד .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית