אלכוהול בדיוטי פרי או בבורגס?

זה נגיד, סיממו אותך או שיכרו אותך ולא ידעת ו\או כפו\איימו עליך להשתכר\לעשות איזה סם ולאחר שהיית תחת ההשפעה הזאת ביצעת מעשה פלילי- אז אין לך אחריות פלילית

מתוך ויקיפדיה.
אולי נסיבות מחמירות אבל במשפט זה משמש כחלק מההגנות
אתה יודע את זה מויקיפדיה,אה?
אני ביליתי מאות שעות בבית המשפט גם בתור שוטר וגם בתור הנאשם,במילים העדינות -אתה טועה.

אני יודע את זה כי אני סטודנט לעריכת דין שנה שלישית וגם אני ביליתי בבתי משפט בהארכות מעצר וסיימתי דיני עונשין\ראיות\וסד"פ בממוצע 95 עם המלצות מפרופסור גבריאל הלוי. אל תגיד לי שאני טועה כי מה שהבאתי לך מויקיפדיה אתה יכול לפתוח בחוק העונשין סייגים לפליליות המעשה ולמצוא את זה:

• 34ט. שכרות (תיקון: תשנ"ד)
    • א. לא יישא אדם באחריות פלילית למעשה שעשה במצב של שכרות שנגרמה שלא בהתנהגותו הנשלטת או שלא מדעתו.
    • ב. עשה אדם מעשה במצב של שכרות והוא גרם למצב זה בהתנהגותו הנשלטת ומדעת, רואים אותו כמי שעשה את המעשה במחשבה פלילית, אם העבירה היא של התנהגות, או באדישות אם העבירה מותנית גם בתוצאה.
    • ג. גרם אדם למצב השכרות כדי לעבור בו את העבירה, רואים אותו כמי שעבר אותה במחשבה פלילית אם היא עבירה של התנהגות, או בכוונה אם היא מותנית גם בתוצאה.
    • ד. בסעיף זה, "מצב של שכרות" - מצב שבו נמצא אדם בהשפעת חומר אלכוהולי, סם מסוכן או גורם מסמם אחר, ועקב כך הוא היה חסר יכולת של ממש, בשעת המעשה, להבין את אשר עשה או את הפסול שבמעשהו, או להימנע מעשיית המעשה.
    • ה. סעיפים קטנים (א), (ב) ו- (ג) חלים גם על מי שלא היה חסר יכולת כאמור בסעיף קטן (ד), אך עקב שכרות חלקית לא היה מודע, בשעת מעשה, לפרט מפרטי העבירה.

אני יודע את זה כי אני סטודנט לעריכת דין שנה שלישית וגם אני ביליתי בבתי משפט בהארכות מעצר וסיימתי דיני עונשין\ראיות\וסד"פ בממוצע 95 עם המלצות מפרופסור גבריאל הלוי. אל תגיד לי שאני טועה כי מה שהבאתי לך מויקיפדיה אתה יכול לפתוח בחוק העונשין סייגים לפליליות המעשה ולמצוא את זה:

• א. לא יישא אדם באחריות פלילית למעשה שעשה במצב של שכרות שנגרמה שלא בהתנהגותו הנשלטת או שלא מדעתו.
    • ב. עשה אדם מעשה במצב של שכרות והוא גרם למצב זה בהתנהגותו הנשלטת ומדעת, רואים אותו כמי שעשה את המעשה במחשבה פלילית, אם העבירה היא של התנהגות, או באדישות אם העבירה מותנית גם בתוצאה.
    • ג. גרם אדם למצב השכרות כדי לעבור בו את העבירה, רואים אותו כמי שעבר אותה במחשבה פלילית אם היא עבירה של התנהגות, או בכוונה אם היא מותנית גם בתוצאה.
    • ד. בסעיף זה, "מצב של שכרות" - מצב שבו נמצא אדם בהשפעת חומר אלכוהולי, סם מסוכן או גורם מסמם אחר, ועקב כך הוא היה חסר יכולת של ממש, בשעת המעשה, להבין את אשר עשה או את הפסול שבמעשהו, או להימנע מעשיית המעשה.
    • ה. סעיפים קטנים (א), (ב) ו- (ג) חלים גם על מי שלא היה חסר יכולת כאמור בסעיף קטן (ד), אך עקב שכרות חלקית לא היה מודע, בשעת מעשה, לפרט מפרטי העבירה.
lawyered.gif

אתה רשאי לפנות אלי "אדוני הלבן"

אדוני החי בסרט יותר קולע.

אז מה, הוא קלינה.

12344 מה הסיפור שלך עם בילדרים אתה כל הזמן מרוכז בהם גם בקלינה וגם בדני קגנוביץ' אתה מאוהב בהם או משהו?

12344 מה הסיפור שלך עם בילדרים אתה כל הזמן מרוכז בהם גם בקלינה וגם בדני קגנוביץ' אתה מאוהב בהם או משהו?

סטוקר מאוד ממוצע.אנונימי.יש יותר טובים.

מה שציינת-מקור הרבה יותר משכנע מויקיפדיה.רק בפועל קוראים דברים אחרים,אולי בגלל שהשלום והמחוזי בב"ש עובדים אחרת מהמרכז? או בגלל שחסר מקומות מעצר ,אז מחפפים?
אםם נפגת שהטלתי בך ספק,אני מתנצל

בארה"ב מותר לשתות מגיל 21 ובאירופה מותר מגיל 16. אתה חושב שיש שוני בפיזיולוגיה או בבגרות של האירופאים לעומת האמריקאים? לא.
אלו מספרים יבשים שנועדו מבחינת החוק לחצוץ בין מבוגרים לילדים.
אצלנו המספר היבש הוא 18 ואתה צודק שלא נעשים לגברים ביום ההולדת ה18, אבל אין דרך טובה יותר לעגן בחוק את ההבדל בין מבוגרים לידלים, אי אפשר לעשות "מבחן בשלות".
אתה חושב שילדים שתויים שרבים מכות מספיק בוגרים בראש?

רק אי דיוק קטן. באירופה אפשר לשתות מגיל 16% רק משקאות עד אחוז אלכוהול מסויים (לא זוכר בדיוק כמה), אבל זה נגמר בבירה ויין.

קלינה , לא נפגעתי אני לא בן 6. רק אל תגיד לי שאני טועה במשהו שאני לא, טענת שכרות יכולה לשמש ר-ק כהגנה ובחיים לא כנסיבות מחמירות זה החוק, זאת ההלכה (אם היה לי כוח הייתי מביא לך גם פסקי דין אבל אין לי כוח) לא דיברתי על נהיגה בשכרות למשל שהיא בעצמה אסורה בחוק. אבל בדוגמא של התקיפה, לעולם לא יהפכו לך תיק של תקיפה לתקיפה בנסיבות מחמירות בגלל מצב של שכרות , השכרות במקרה הזה יכולה רק לעזור לך אם תצליח להוכיח את הכתוב בחוק. אתה מוזמן לנסות להוכיח אותי על טעותי ואני אשמח וזה יעזור לי כעו"ד אם תביא לי תיק שנדון בבית משפט בו שכרות הפכה מקרה מסויים ל"נסיבות מחמירות". אגב אני גם עדיין לומד באקדמיה אבל אני גם בקליניקה משפטית פלילית מה שאומר שאני כן מתעסק במשפט הפלילי ומבלה מידי פעם בבתי משפט(בדר"כ שלום בראשון ות"א) ועדיין לא ראיתי קייס ששאלת השכרות בו עמדה כמשהו חוץ מהגנה (אלא אם כן זאת נהיגה בשכרות) אין פה חפיפניקיות , זה פשוט בחוק והרבה עו"ד משתמשים בהגנה הזאת אם זה קטין שתקף למשל תחת השפעת אלכוהול הטענות הראשונות של הסניגור זה שהוא שתה בגלל "לחץ חברתי" או "כפייה" ואז כבר הגיע למצב שהוא לא שולט בעצמו ותקף. לא יודע מה הולך בבתי משפט בב"ש אבל שוב, אתה מוזמן להביא לי פסקי דין משם, אני אשמח.

בחייאתת רעבק שורה תחתונה עכשיו וברצינות
אם אני מוצא מישהו שקונה לי והוא בן 18 או יותר ואני לוקח את זה למטוס ועולה עם זה לא יעשו לי בעיות? אני מדבר על מכס, מבחינת גיל וכו'..
אני צריך לדעת בוודאות כדי לדעת איפה לקנות
או שאם אנחנו קונים בארץ ושמים במזוודה יעשו עם זה בעיות? (שוב מכס או לא יודע מה)

נערך לאחרונה:

הודעות מפגרות בצורה מפחידה מכל סוג גורמות לי לגירוי מיני קל.

עכשיו - אתה אומר שרק בילדרים כותבים אותן. השאלה היא האם זה רק צירוף מקרים או שיש פה קשר סיבתי? הממ

איזה גירוי מיני קל...רק ככה אתה מגיע לסיפוק...יש הרבה כמוך בסביבה שלנו,צא מהארון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית