הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע אחרית הימים דייב טייט וקרוספיט

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך
מרק ריפיטו הגדול אמר שלא מצא שיטה טובה יותר לרדת באחוזי שומן מקרוספיט בשילוב עם ZONE DIET אז..?

בוא נגיד שדייב טייט וקרוספיט לא כל כך קשורים אחד לשני, ואני גם בטוח שהוא לא התעמק בזה או התעסק בזה. אז אין לו זכות לדיעה בנושא.

• פותח/ת השרשור
בוא נגיד שדייב טייט וקרוספיט לא כל כך קשורים אחד לשני, ואני גם בטוח שהוא לא התעמק בזה או התעסק בזה. אז אין לו זכות לדיעה בנושא.

תראה את הסרט הוא אומר את שם בעצמו .

הקשר בין טייט לקרוספיט הוא המשך ישיר למגמה שמאפיינת את ההתפתחות של קרוספיט בשנים האחרונות.
קרוספיט היא תוכנית שבהגדרה שלה היא בלתי ספציפית. היא משלבת מגוון של סוגי אימון. לכל חתיכה כזאת הם מוצאים את בנאדם שהוא מומחה לתחום שלו ומשלבים את הידע שלו לתוך קרוספיט. באימוני כח למתחילים הם שילבו את ריפטו, לאימוני התעמלות הם שילבו את jeff tucker, לאימוני oly הם שילבו את ברגנר, לאימוני endurance הם שילבו את בריאן מקנזי וכוכוכוכו.
עכשיו הם משלבים את טייט לאימוני כח מתקדמים. לפעמים השילוב הוא יותר מוצלח, לפעמים פחות. נראה בעתיד איזה אימפקט יהיה לטייט על קרוספיט ולהיפך.

אני לא מבין למה הקרוספיטרים נוטים להגביל את עצמם קלורית, באמת

אם אתה מדבר באופן כללי אז לדעתי זה מגיע מהעובדה שכדי להיות טוב בקרוספיט אתה צריך להיות על אחוז שומן יחסית נמוך. יש המון תרגילים שבהם משקל גוף עודף (שומן) סתם מאט אותך (תרגילי התעמלות וריצה). בניגוד לאימוני כח נטו שבהם השומן לא ממש רלוונטי, רק מסת שריר והיכולת להשתמש בו.
תסתכל איך נראים החמישים הראשונים במשחקי הקרוספיט - גוף אתלטי עם אחוז שומן נמוך ומסת שריר טובה (אבל לא הררית). לעומת פאוורליפטרס שנראים כמו דובי מערות.

יש הבדל בין לשים זין על מה שאתה אוכל ולא להגביל את עצמך לסך מצומצם של קלוריות. אגב, אתה יכול לזרוק תמונות של האנשים האלה? מעניין לראות

לקחת פאוורליפטרים מקטגוריית משקל SHW ולהכליל על כל האוכלוסייה שהם שמנים ונראים כמו דובי מערות זו הכללה גסה. מאוד.

יש כמה תמונות בלוג של רועי.
Games08SevanOPT_th.jpg

זה OPT שזכה בקרוספיט גיימס 2007
AmundsonElizabeth.jpg

זה גרג אמונדסון שהוא אחד מראשוני קרוספיט ותותח על.

אני מצטער אם פגעתי בנפשם העדינה של דובי המערות או פאוור לפיטרס. לא כולם נראים כמו דובי מערות. מצד שני אין להם שום incentive להיות רזים ובטח לא במאזן קלורי שלילי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית