הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כל הרעל שמסתתר בבשר שאנחנו אוכלים

תרנגולים בלול לא מנקרים גרגירים וזרעונים מהקרקע, אלא ניזונים מפתחים של משאבות, שמזרימות בהתמדה תערובות מזון. התערובת מכילה קמח מדגנים שונים, דגים או עופות מתים, ובשלבים מסוימים בחייהם היא מכילה גם זרזי גדילה אנטיביוטיים. המטרה: להגיע תוך 38 יום למשקל של שני קילוגרם לפחות.
רק לא זה..

אין יותר מידי מה לעשות זה או זה או שכל אחד יתחיל לפתוח פה משק לעצמו

יש לי שאלה.
נגיד וכסף זאת לא הבעיה.
ואני קונה בשר ישר מקצב.

זה איך שהוא משפר את איכות הבשר בנושא הזה?

בכל מקרה, מה האלטרנטיבה? להיות טבעוני?
אפשר לחשוב שהגידול באורגני בארץ כל כך איכותי, אם בכלל. וחוץ מזה לחיות רק על ירקות... נו באמת אפילו אין טעם להתחיל ולהסביר. לחיות על דגנים זה לא בא בחשבון.
אני מסכים שבגידול תעשייתי מהסוג הזה יש כמה בעיות, וכן ברור שאני מעדיף לאכול בשר טוב, וככל הנראה עם או בלי אנטיביוטיקה כל הסטרס שבעלי החיים האלה נחשפים אליו גורם לגוף שלהם לא להיות ביטבו, אבל להפוך להיות טבעוני (כלהכתבה הזאת מריחה עם ריח של אג'נדה מהסוג הזה) זה לא נראה לי הפיתרון.

הבעיה היא לא שאנשים אוכלים בשר, הבעיה היא אותה בעיה עם כל דבר שאנשים לא מרוצים ממנו.
מי שיש לו כוח וכסף פשוט משתין עלינו בקשת ועושה מה שבא לו כל עוד זה מכניסלו יותר כסף.

אפשר לחשוב שהגידול באורגני בארץ כל כך איכותי, אם בכלל. וחוץ מזה לחיות רק על ירקות... נו באמת אפילו אין טעם להתחיל ולהסביר. לחיות על דגנים זה לא בא בחשבון.
אני מסכים שבגידול תעשייתי מהסוג הזה יש כמה בעיות, וכן ברור שאני מעדיף לאכול בשר טוב, וככל הנראה עם או בלי אנטיביוטיקה כל הסטרס שבעלי החיים האלה נחשפים אליו גורם לגוף שלהם לא להיות ביטבו, אבל להפוך להיות טבעוני (כלהכתבה הזאת מריחה עם ריח של אג'נדה מהסוג הזה) זה לא נראה לי הפיתרון.

הבעיה היא לא שאנשים אוכלים בשר, הבעיה היא אותה בעיה עם כל דבר שאנשים לא מרוצים ממנו.
מי שיש לו כוח וכסף פשוט משתין עלינו בקשת ועושה מה שבא לו כל עוד זה מכניסלו יותר כסף.

אין אלטרנטיבה טובה, אבל הגידול בצריכת הבשר בעולם היא באמת בעייה. בשנים הבאות לא תהיה ברירה לצמצם את צריכת הבשר, אחת העולם פשוט לא יהיה מספיק אוכל לכולם. גידול בקר הוא פשוט לא יעיל כלכלית לעומת מקורות אחרים של חלבון (כמו למשל סויה). פשוט לא יהיו מספיק שטחים פתוחים לגדל את כל האוכל לפרות.
ואני אומר את זה בתור חובב בשר.

אני מקווה רק שהמחירים ירדו בגלל הכתבה הזאת.. ככה נוכל להנות מיותר בשר בפחות כסף

קצב אמר לי שיש בשר ללא חומרים אבל הוא יקר ואין אותו כמעט בשום מקום

כל יום מוצאים במדינה הזאת מחדל חדש...
זה בשר,זה טעים ואני אוהב אותו כמו שהוא...

בתור אחד שעבד בלול
אני ממליץ לעבור לבשר כשר ברבנות פוסלים לולים אם הם קיבלו לדעתם יותר מידי אנטיביוטיקה ושיט

כל יום מוצאים במדינה הזאת מחדל חדש...
זה בשר,זה טעים ואני אוהב אותו כמו שהוא...

ואם היו מציעים לך אותו אותה הכמות\סוג של בשר רק ללא חומרים ומזרזי גדילה באותה מחיר?
עדיין היית מעדיף את הבשר כמו שהוא ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית