הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

איפה פורצים אייפון?

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0
הציעו לי אייפון סגור, שצריך לפרוץ אותו
איפה אני יכול לפרוץ אייפון S4 וכמה זה
צריך לעלות?

זה פשוט מאוד:
אתה מעדכן את האייפון לגרסה האחרונה (5.1.1) באופן חוקי (דרך אייטיונס), מוריד את הפריצה מכאן, מחבר את האייפון למחשב, מפעיל את הקובץ של הפריצה ולא עושה כלום עד שהיא מעדכנת את המכשיר. וזהו. הפריצה עושה הכל, כולל להדליק/לכבות/לעדכן/להריץ/לאתחל את המכשיר.

• פותח/ת השרשור
נשמע טוב!
ולא הבנתי משהו, בשביל מה אני צריך ללכת לאורנג'?(לחבר קו או משהו כזה?)
הרי אני יכול לשים את הסים הישן שלי במכשיר וזה יפעל כרגיל לא?
איך זה הולך

זה מכשיר נעול לחברה מסוימת או סימפרי? כי לפי מה שאני יודע, אסור למכור מכשירים נעולים בארץ. ככה שאם הוא לא נעול, פשוט לשים את הסים וזהו (אתה יכול לנסות גם בלי פריצה). אם הוא נעול, צריך ללכת לאורנג' או לספק שממנו זה נקנה והם יפתחו. זה מיקרו סים אגב, אם לא שמת לב.

• פותח/ת השרשור
לא יודע מחר אני צריך לראות אותו, אמרו לי מכשיר נעול שצריך לפרוץ אותו, שאמרו לי שזה אמור לעלות סביבות 200 שח.

תתרחק. רוב הסיכויים שזה לא סתם מכשיר "נעול" אלא נעול רשת (יעני גנוב), הוא לא יוציא לך שיחות לעולם אין מה לעשות איתו חוץ מלשחק איתו כדורגל. שום צורה של אייפון 4S עובד לא עולה 200 שקל.

תבקש לראות מאיפה הוא קנה + שזה מוציא שיחות. היה כאן כבר בחור שקנה אייפון ב-200 שקל ויום אחרי נעלו לו את זה נעילת רשת והמכשיר הפך למשקולת.

• פותח/ת השרשור
דיברתי איתו וקבעתי איתו שאני לוקח את המכשיר ליומיים שלושה במידה , לאחר שאני פורץ אותו ורואה שאין
שום בעיה איתו הוא מקבל את הכסף, הוא הסכים.
נראהלי בזמן הזה אני אוכל לבדוק אם המכשיר עובד כמו שצריך לא?

מכשירים גנובים ננעלים ברגע שמישהו מדווח עליהם לספק הסלולרי. בוא נגיד שב-200 שקל אני מאוד בספק שמדובר במשהו אותנטי, לך תבדוק אבל בזהירות.

אם המחיר של המכשיר ממש משתלם אז אולי שווה להשקיע ולקנות לוח אם חדש עם imei חדש
*אם המכשיר באמת גנוב ונעלו אותו אז תגיד למוכר שיצא מהסרט שאתה רק פורץ אותו והוא ניפתח צריך להחליף לוח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית