הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

htc inspire - חוות דעת

• פותח/ת השרשור MyLife
  • פורסם בתאריך

MyLife

משתמש מתחיל
146
0
נק' מוניטין:
-15
146
0
אני רוצה לקנות סמארטפון בעיקר לשימוש באינטרנט ואפליקציות(אין צורך במשחקים). חשבתי בהתחלה לחכות לאייפון 5 ולקנות אותו,אבל עכשיו כשאני חושב על זה,
אין סיבה שאני ישקיע כל כך הרבה כסף אם אני רק צריך מכשיר לשימוש באינטרנט.
אז חשבתי על המכשיר - HTC inspire מאיביי ב 200-250 דולר. מה אתם אומרים על המכשיר?

וכן אם אני רוצה לשלוח אותו ישירות לארץ,יהיו לי בעיות במכס? אפילו אם המוכר יצהיר שהחבילה היא מתנה בשווי 45 דולר?

תודה.

דיזייר אייצ' די. המלצה חמה- חמה. עדיין אצלי,אין לי טענה אחת אליו.

אם אני מזמין את הפלאפון הזה דרך האיביי עושים בעיות ואם זה שווה בכלל ?
כי כמו שהבנתי צריך להתקין עברית וכל מיני שטויות כאלה וזה יעבוד בכלל בחברת סלקום ?

• פותח/ת השרשור
דיזייר אייצ' די. המלצה חמה- חמה. עדיין אצלי,אין לי טענה אחת אליו.
הוא יותר יקר לא? אני מחפש פלאפון טוב בסביבות ה 200-250 דולר.
ומה עם ההזמנה לארץ? יעשו לי בעיות? שאלתי את המוכר באייבי והוא אמר לי שהוא יכול להצהיר על חבילה כמתנה בשווי 45$.
שווה לקחת את הסיכון?

אם אני מזמין את הפלאפון הזה דרך האיביי עושים בעיות ואם זה שווה בכלל ?
כי כמו שהבנתי צריך להתקין עברית וכל מיני שטויות כאלה וזה יעבוד בכלל בחברת סלקום ?

מצטרף לשאלה.

תסתכל גם על מוטורולה ATRIX,בטווח המחירים שלך ואני נהנה ממנו כבר 9 חודש ללא תקלות.

• פותח/ת השרשור
מישהו יודע משהו לגבי המכס? המכשיר הוא 185$ + משלוח 39$ סה"כ 224$. אם המוכר מצהיר שהחבילה היא מתנה בשווי 45$ יש סיכוי שהוא יעבור את המכס בשלום?

הוא יותר יקר לא? אני מחפש פלאפון טוב בסביבות ה 200-250 דולר.
ומה עם ההזמנה לארץ? יעשו לי בעיות? שאלתי את המוכר באייבי והוא אמר לי שהוא יכול להצהיר על חבילה כמתנה בשווי 45$.
שווה לקחת את הסיכון?
.

אני מדבר על HTC DESIRE HD,יותר משנה בשימוש,0 תקלות,0 תענות ויש בו כל מה שאפשר לרצות בפלאפון...המלצה חמה-חמה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית