הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לפני סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור galaxy
  • פורסם בתאריך

galaxy

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שלום,

אני חושב להתחיל סייקל ראשון שלי ולפני שאני רץ לעשות שטויות רציתי להתייעץ פה עם אנשים שיש להם ניסיון.
אז ככה אני בן 25, גובה 181 ס"מ משקל 78 קילו כאשר המכשיר ה"פשוט" אצלי בבית מראה 15% שומן אני מאמין שזה יותר לכיוון 13(אבל לא נהיה קטנוניים).
מתאמן באופן כללי סה"כ 5 שנים, כאשר הייתה לי הפסקה של שנה וחצי(עקב לימודים) שממנה חזרתי בפברואר השנה, מחפש לעלות מאסה נקייה כמה שיותר כי עכשיו סמסטר קיץ אז יש זמן להשקיע בגוף 😃
אני קראתי קצת בפורום פה ובחו"ל לפני שהחלטתי על מה אני הולך ובכל מקרה אני רוצה להתייעץ איתכם.

הסייקל מורכב מ-2 סטרואידים: 1) ווינסטרול(אני מחפש לעלות מאסה נקייה)
2) טסט פרפ

את הטסט אני מתכנן לקחת בזריקות(EOD) של 50מ"ג ואת הוויני אני ייקח בכדורים(5 כפול 10מ"ג ביום), גם כי אני חושב ש-להזריק כל יום זה יותר מידי וגם קשה למצוא כל פעם מקום חדש.

מספר שאלות:
1) מקריאות רבות בפורומים מומלץ לקחת עם הווינסטרול משהו שיגן על הכבד, עכשיו זה סייקל ראשון וגם הכמות לא גבוהה, וחלק מהאנשים שאיתם דיברתי אמרו שלא חובה לקחת משהו לכבד כי המינונים לא גבוהים. מה דעתכם? צריך לקחת איזה liv52 או גדילן מצוי?

2) כמו כן אני מתכן בתקופת ניקוי לקחת nolvadex שבועיים לאחר סיום הסייקל. האם בשביל סייקל ראשון צריך גם לקחת HCG? אם כן, לקחת במהלך כל הסייקל או רק בסופו(ולפני הnolvadex)?

3) האם ניתן לאכול לפי תפריט של חיטוב במהלך סייקל כזה(שמייבש בגלל הווינסטרול)?

מה דעתכם על הסייקל והאם יש עוד המלצות לפני שאני מתחיל?

תודה רבה מראש!

אתה לא צריך ווינסטרול.. אתה רוצה עלייה במסה קח אננתת או סוסטנון. מסה נקייה זה תלוי בתזונה שלך ובגוף שלך... כמה כבר אתה חושב כבר שתעלה מסייקל כזה???

עליה נקיה הייתי מוסיף אנאבר אבל אם אתה רוצה מסה סייקל ראשון הייתי הולך על - דיאנבול וטסט אנתת

חיטוב - וינסטרול + פרופ נהדר ..

עוד פעם תלוי מה אתה מנסה לעשות רד מהמסה נקיה זה מושג שהוא כבר לא שכיח [סוג של מיתוס]
אתה יכול אולי לעלות קצת בחיטוב אבל אם אתה באמת רוצה לעלות בחיטוב יש לך את האנאבר שהוא תופר אותי אני כרגע בסייקל ראשון איתו והוא מעיף רצח ומעלה במסת שריר וזה תלוי יש כאלו שלא עבד עליהם ..

עליה נקיה הייתי מוסיף אנאבר אבל אם אתה רוצה מסה סייקל ראשון הייתי הולך על - דיאנבול וטסט אנתת

חיטוב - וינסטרול + פרופ נהדר ..

עוד פעם תלוי מה אתה מנסה לעשות רד מהמסה נקיה זה מושג שהוא כבר לא שכיח [סוג של מיתוס]
אתה יכול אולי לעלות קצת בחיטוב אבל אם אתה באמת רוצה לעלות בחיטוב יש לך את האנאבר שהוא תופר אותי אני כרגע בסייקל ראשון איתו והוא מעיף רצח ומעלה במסת שריר וזה תלוי יש כאלו שלא עבד עליהם ..

אתה בטוח שזה האנאבר שמעלה אותך במסת שריר? אני לא יודע אם הוא שווה את התועלת לעומת העלות שלו....

אני יגיד לך תאמת הוא באמת לא שווה תעלות שלו וכן הוא היחידי בסייקל שלי שבאמת מעלה מסת שריר כי הוינסטרול הוא אומנם אנאבולי אבל לא מעלה והקלן כמו שידוע הוא לא סטרואיד .. והאנאבר הפציץ אותי החודש 5 סנטימטר בהיקף יד , המחיר שלו לא מומלץ לתועלת שלו אבל למי שיש יכול להרשות לעצמו להסתפק בסטרואיד שהכבד לא יורק דם ממנו אבל מצד שני הויני תופר לי אותו חחח ... אבל בשביל זה יש הימלאיה של ליב 52 ..

• פותח/ת השרשור
התחלתי ביום שני את הסייקל ואני מרגיש חלש מאוד, מרגיש כאילו אני מתחיל לפתח תסמיני שפעת. לא כל כך מצליח לישון חום גוף עולה,קצב לב מואץ,ותשישות כללית שגורמת לי להרים פחות ממה שאני מרים בד"כ.
אני לוקח גם פרובירון עם הוויסטרול...לא יודע למה זה ככה, אולי הגוף שלי רגיש לשמן?
בכל מקרה הטסט פרופ הוא של פרמאקום, איך הוא?

מה אתם אומרים, למשיך עוד שבוע לראות אם התופעות עוברות או לעבור למשהו אחר?

אני יגיד לך תאמת הוא באמת לא שווה תעלות שלו וכן הוא היחידי בסייקל שלי שבאמת מעלה מסת שריר כי הוינסטרול הוא אומנם אנאבולי אבל לא מעלה והקלן כמו שידוע הוא לא סטרואיד .. והאנאבר הפציץ אותי החודש 5 סנטימטר בהיקף יד , המחיר שלו לא מומלץ לתועלת שלו אבל למי שיש יכול להרשות לעצמו להסתפק בסטרואיד שהכבד לא יורק דם ממנו אבל מצד שני הויני תופר לי אותו חחח ... אבל בשביל זה יש הימלאיה של ליב 52 ..
מספיק לדבר שטויות

התחלתי ביום שני את הסייקל ואני מרגיש חלש מאוד, מרגיש כאילו אני מתחיל לפתח תסמיני שפעת. לא כל כך מצליח לישון חום גוף עולה,קצב לב מואץ,ותשישות כללית שגורמת לי להרים פחות ממה שאני מרים בד"כ.
אני לוקח גם פרובירון עם הוויסטרול...לא יודע למה זה ככה, אולי הגוף שלי רגיש לשמן?
בכל מקרה הטסט פרופ הוא של פרמאקום, איך הוא?

מה אתם אומרים, למשיך עוד שבוע לראות אם התופעות עוברות או לעבור למשהו אחר?

test flu זה מוכר וידוע יזה יעבור לך תוך כמה ימים

• פותח/ת השרשור
אעדכן אותכם לגביי ההתקדמות,
אז ככה, אין כבר את ה-test flu שהיה קודם, אני מרגיש הרבה יותר טוב, וגם הזריקות לא כואבות כמעט.
הגעתי למסקנה שעדיף לקחת את הוויני לא מאוחר בלילה(בד"כ כדור אחרון ב-8 לפני אימון), זה עוזר לי לישון יותר טוב...
הפסקתי עם הפרווירון, כרגע אין ג'ינו...במידה ויחזור אני יתחיל שוב.
מבחינת כוח, אני בהחלט מרגיש אותו, ומרים משקלים יותר גבוהים ממה שאני רגיל...ותחושה כללית באימונים היא מעולה(מרגיש שאני נותן 100 אחוז פוש)

עליתי 4 קילו במשקל שזה דבר חיובי וכבר יש כ-1 ס"מ בהיקף יד 😃

אעדכן אתכם בהתקדמות בהמשך 😃

• פותח/ת השרשור
חחחח מרוב קריאת מאמרים כבר התבלבתי, התכוונתי ל-ליבידו(יצר מיני)...
אבל כדרך אגב בשנות ה-80 פרווירון שימש לדיכוי ג'ינו(ככה האמינו)...היום כבר ידועים שהערך לכך הוא מינימלי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית