אהלן, רציתי לדעת אם שימוש בTHC בזמן תקופה של סייקל משהו כמו 3-4 פעמים בשבוע יכול להשפיע לרעה על הסייקל?
כי הבנתי שהחומר הזה מפחית ייצור טסטסטרון
אם מישהו יכול לשפוך לי קצת אור על הנושא זה יעזור לי מאוד.... תודה רבה
קראתי מספר מאמרים בנושא, אבל אני לא מתיימר להיות מומחה.
בגדול המסקנות שראיתי שהגיעו אליהן זה שעישון באופן קבוע(3-4 פעמים ביום) מקטין את ייצור הטוסטסטרון ובעצם מקשה עלייך בגדילה.
יש הרבה מתאמנים שמעשנים לאחר אימונים בשביל להגדיל את התאבון. קראתי בזמנו כתבה על שנות ה-70 שהרבה בודיבילדרים עישנו(לא בטוח שעל בסיס קבוע).
אני זוכר גם שקראתי על כך שהיה בודיבילדר אחד שהיה באופן קבוע עושה סאונה של מריחואנה לפני כל אימון, זה היה מכניס אותו לריכוז גבוהה ועוזר לו באימונים.
מעבר לכך תלוי אם אתה מעשן עם טבק(כלומר מכין תערובת של חומר המכיל THC וטבק של סיגריות) או ללא טבק. אם אתה מוסיף טבק אתה פוגע בסיבולת לב ריאה(מעישון קבוע כפי שהצגת).
מאחר ומצאתי את הכתבה אתה מוזמן לקרוא ולהתעניין:
אני משתמש חדש(בפורום) ולכן אני לא יכול לפרסם לינק, אז תרשום פשוט בגוגל Marijuana and Bodybuilding ותכנס לקישור הראשון באתר illpumpyouup
בגדול, אם תעשן פעם ביום או יום כן יום לא אז לא אמורה להיות השפעה מבחינת יכולת גדילה.
הקשר בין THC לסטרואידים לא נבדק, גם אם נשאל בפורומים בחו"ל תמיד דיברו על השפעה של THC על טוסטסטרון ולא ישירות על הסטרואיד.
*כמובן שהאמור לעיל אינו מהווה המלצה לשימוש כזה או אחר בחומרים המכילים THC.
*כמו כן יש צורך להזכיר שהחומר אסור לשימוש ומהווה עברה פלילית.
*יש לקרוא את הכתוב בערבון מוגבל מאחר והוא נובע ממקורות חיצוניים ולא ידע מדעי מבוסס.
מניסיון שלי ,אני מעשן פה ושם לא על בסיס קבוע ,לא הפריע לי אף פעם בזמן סייקל או אוף סייקל ,במידה וזה על בסיס קבוע הרגשתי עייפות יתר כתוצאה מהעישון,בכל מקרה כמובן שעדיף בלי אבל במידה ואתה מעשן תעשן מקסימום 3 פעמים בשבוע לדעתי לא יפגע לך בשום דבר ,מבחינה מדעית אני מעריך שהthc עלול לפגוע בייצור הטסט רק במידה והעישון הוא באופן קבוע וכמובן בכמות די גבוהה .