הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ביטס סולו

Ambizen

משתמש מתחיל
159
0
נק' מוניטין:
13
159
0
ההבדל בין ביטס סולו HD, לבין ביטס סולו, הוא הבדל גדול?
וסתם גם שאלה אם למישו יש פה את הביטס, איך הם נוחות לאימונים? שומעים טוב?

אם אתה שואל אותי, אוזניות מיותרות לגמרי עם אקולייזר חרא (בעיקר בס, אין כמעט שום דבר מעבר. מתאים למוזיקת "בום בום בום"), נראות מגוחך ועולות מגוחך יותר.

• פותח/ת השרשור
אם אתה שואל אותי, אוזניות מיותרות לגמרי עם אקולייזר חרא (בעיקר בס, אין כמעט שום דבר מעבר. מתאים למוזיקת "בום בום בום"), נראות מגוחך ועולות מגוחך יותר.
צודק אחי אתה לא הראשון שאומר את זה, אבל אני אישית אוהב את הצורה שלהם ואת המותג, לא מבין גדול בתחום הזה, אבל כל דבר יהיה יותר טוב מהאוזניות אייפון כפתור שיש לי כרגע.
מה גם אני מזמין מאיביי יצא 160$הסולו, ו220$ הסולו HD, לא כולל מע"מ, לא מחיר בשמיים אם תשאל אותי.

צודק אחי אתה לא הראשון שאומר את זה, אבל אני אישית אוהב את הצורה שלהם ואת המותג

בכל פעם שאני אתפלא איך אנשים קונים דברים מסויימים, אחזור לפוסט הזה. וואו 😣

חבר שלי קיבל את ה-PRO BEATS מסין, עלו במחיר בדיחה
והאיכות של המוזיקה מעולה, לא יודע מה איתך חיים, אבל הרגשתי כאילו המוזיקה מתנגנת בתוך הראש שלי, מאוד התלהבתי
ודרך אגב בקשר למחיר, אתה צודק בארץ המחיר פה הוא 1600-2000
בסין חבר שלי קיבל את זה ב-20 דולר, לא רק בגלל שזול שם, בגלל מי שהביא לו הוא מקושר שם רצח, מדריך טיולים שמקבע הנחות מטורפות.

והאיכות של המוזיקה מעולה, לא יודע מה איתך חיים, אבל הרגשתי כאילו המוזיקה מתנגנת בתוך הראש שלי, מאוד התלהבתי
בסין חבר שלי קיבל את זה ב-20 דולר, לא רק בגלל שזול שם, בגלל מי שהביא לו הוא מקושר שם רצח, מדריך טיולים שמקבע הנחות מטורפות.

אולי בגלל שאתה לא האזנת דרך אוזניות אמיתיות בחיים שלך ויחסית למה שניסית עד כה, זה באמת נשמע טוב.

אם אתה מחפש אוזניות באמת איכותיות ובמחיר טוב, תקנה את ATHM50S של אודיו-טכניקה. אחי קנה אותם בארה"ב והם מתעלות על הביטס פי כמה מונים.

צודק אחי אתה לא הראשון שאומר את זה, אבל אני אישית אוהב את הצורה שלהם ואת המותג, לא מבין גדול בתחום הזה, אבל כל דבר יהיה יותר טוב מהאוזניות אייפון כפתור שיש לי כרגע.
מה גם אני מזמין מאיביי יצא 160$הסולו, ו220$ הסולו HD, לא כולל מע"מ, לא מחיר בשמיים אם תשאל אותי.
תבדוק את המחיר הרגיל שלהם בארה"ב , אם זה יותר זול באיביי סביר להניח שזה מזוייף.
בגלל זה שאני קונה דברים במחירים שכואב לקבל מזוייף וגם לשקט הנפשי אני מזמין מחנויות שמוכרות מקורי, אם אתה קונה מקורי ממליץ לך לקנות מאתר אמין ולשם את ההפרש הקטן של המשלוח אם בכלל גם יש הפרשים.

מה הקטע בלקנות זיוף? אם אין לך את הכסף לקנות את המקורי תקנה חברה שמתאימה לתקציב שלך...
מה כאילו להראות שיש לך? כל בנאדם שמבין אפילו קצת ישר מזהה זיוף וגם וחוץ מזה שהאיכות היא תיהיה זבל ואתה תמיד תדע שזה מזויף גם ככה...
ניהיה מעצבן לראות ילד בן 12 ערס קטן הולך עם שעון "זהב" של "רולקס"

אוזניות סבירות ותו לא - תחום גבוה מוגזם בטירוף על גבול המתכתי.

לאחרונה קניתי אוזניות כפתור של AKG - לא זוכר דגם וזה לא ממש היה לי משנה ולהפתעתי שמעו הרבה יותר מסביר בשביל ה-130 שקל שעלו. מאמין שזה כיוון ששווה לבדוק גם במחירים גבוהים יותר.

• פותח/ת השרשור
בכל פעם שאני אתפלא איך אנשים קונים דברים מסויימים, אחזור לפוסט הזה. וואו 😣
חחח איך אני אוהב את אלה שאוהבים לעקוץ, כמו שכבר אמרתי אני מתחבר יותר למותג, הרי זה ידוע שביטס הם לא הכי איכותיות למחיר שלהם, אז לך תתווכח עם כל הבעלים שלהם.
בקשר לקנייה- אני בסוף מזמין ביטס מונסטר IN EAR. הON EAR נראה מסורבל ויותר מדי גדול, גם יוצא זול 260שקל.
ד"א המחירים באיביי לא כאלה רחוקים פה בארץ, אחרי חישוב, יצא לי שהאוזניות יקרות בארץ רק ב-200שקל (ופה יש אחריות) מאשר באיביי אחרי מע"מ ומשלוח.

חחח איך אני אוהב את אלה שאוהבים לעקוץ, כמו שכבר אמרתי אני מתחבר יותר למותג, הרי זה ידוע שביטס הם לא הכי איכותיות למחיר שלהם, אז לך תתווכח עם כל הבעלים שלהם.
בקשר לקנייה- אני בסוף מזמין ביטס מונסטר IN EAR. הON EAR נראה מסורבל ויותר מדי גדול, גם יוצא זול 260שקל.
ד"א המחירים באיביי לא כאלה רחוקים פה בארץ, אחרי חישוב, יצא לי שהאוזניות יקרות בארץ רק ב-200שקל (ופה יש אחריות) מאשר באיביי אחרי מע"מ ומשלוח.

מה יש להתחבר למותג? אתה לא מבין עד כמה זה מטומטם? ו-200 שקל זה "רק"? 😳

• פותח/ת השרשור
אני אוהב את העיצוב של ביטס סה"כ, אני אישית התחברתי יותר לחברה, תמיד יהיו את האנשים שיגידו שזה אפילו מכוער, על טעם וריח אי אפשר להתווכח.
והרי אם אני אקנה זיוף סביר להניח שהאיכות סאונד תהיה פשוטה יותר והאיכות חומרים תהיה גם היא פשוטה יותר.
ו-200שקל הבדל זה לא הבדל גדול, משום מה חשבתי שההבדלים הם יותר משמעותיים.

אולי בגלל שאתה לא האזנת דרך אוזניות אמיתיות בחיים שלך ויחסית למה שניסית עד כה, זה באמת נשמע טוב.
שמע, נכון שלא האזנתי דרך אוזניות אמיתיות בחיים שלי, ויש מצב שזה באמת נשמע טוב רק בגלל שבהשוואה למה שניסיתי זה מעולה, אבל זה לא אומר שהאוזניות זה זיוף, קודם כל בסין מוכרים כל דבר זול יותר, דבר שני האוזניות שהביאו לחבר שלי עלו כל כך זול כי מי שהביא לו אותם הוא מדריך טיולים בסין, אז הוא מנצל את זה שעושים קניה מרוכזת שם, וגם ככה מכירים אותו טוב ועושים לו הנחות של 40-50 אחוז, אז זה יוצא במחיר בדיחה יחסית לכמה שהם עולות פה
אני אישית לא חושב שזה זיוף אבל גם אם כן, זה שווה את הכסף בהחלט

אם אתה מחפש onear בסגנון של הביטס אני ממליץ לך על הAKG 518 הזמנתי מחו"ל יצא לי 250 שקל בערך ובאמת הם יותר טובות מהביטס ושמעתי גם בביטס.
באמת שכשאתה קונה אוזניות של ביטס אתה משלם 300 שקל או יותר רק בגלל המותג ועוד איזה 300 שקל על העיצוב האיכות שלהם שווה לאוזניות ב400-300 שקל ולא יותר מזה.
זה כמו הערסים המפגרים שקונים מכופתרת של טומי הילפיגר ב500-400 שקל באמת שאני בחיים לא יבין את זה.....

מה קטע של האוזניות אתם מוכנים להסביר לי? אוקי במכון סבבה , באוטובוס או בתחבורה ציבורית , בסדר... אבל מה הקטע בלשמוע באיכות של (אין לי מושג איך מגדירים איכות מטורפת של אוזניות המילים) מערכת קולנוע ביתית? לא מבין את זה ואני אוהב מוזיקה ממש

מה קטע של האוזניות אתם מוכנים להסביר לי? אוקי במכון סבבה , באוטובוס או בתחבורה ציבורית , בסדר... אבל מה הקטע בלשמוע באיכות של (אין לי מושג איך מגדירים איכות מטורפת של אוזניות המילים) מערכת קולנוע ביתית? לא מבין את זה ואני אוהב מוזיקה ממש
ככל שהאיכות יותר טובה אתה יותר תהנה לשמוע מוזיקה . תנסה לשמוע באוזניות של 1000 שקל או יותר ואז תבין על מה כולם מדברים פה

בביטס המותג מהווה אחוז גדול מהמחיר של האוזניות, מה שאומר בעקיפין ששווי האוזניות נמוך בהרבה מהמחיר .
בנוסף לא לכולם נוח אוזניות שהן on-ear לכן כדי שתנסה לפני לראות אם זה מתאים.

.
ניהיה מעצבן לראות ילד בן 12 ערס קטן הולך עם שעון "זהב" של "רולקס"
LOL
עוד שניה יוצא לי פיפי

חברה שאלה על אוזניות... מה אתם אומרים על SKULL-CANDY ? את האמת אני צריך אותם בעיקר למוזיקת "בום,בום,בום"-חיים...
או מישהו יכול להמליץ על אוזניות אחרות, לא מעניין אותי קשת, לא קשת, בתוך באוזן על האוזן, מצידי שיהיה גם על ה*** העיקר שיהיה כיף לשמוע שירים באימונים (בעיקר מוזיקת טראנס, דאבסטפ, שחורה, בום-בום-בום למינהם וקצת מוזיקה "עכשוית" כזאת)... ריצוק מה אתם אומרים הכי מתאים לי?
טווח מחירים שחכתי לציין שלא יעלה על 500 שקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית