הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"הרצאה שטלטלה את המדינה"

מי שמספיק טיפש להפוך לטבעוני אחרי ההרצאות שלו הוא בדיוק אותו סוג שיחזור בתשובה ויקנה מאמנון יצחק כרטיס לגן עדן או יתרום לו 50K ש"ח.

ניאמס לי מחרא הזה פאק גם בלי ידע בתזונה
אפשר להבין שמה שהוא אומר מפגר כאילו בסדר סבל של חיות וחרא אבל תכלס אם חושבים על הכול בצורה כזאת על הכול
אז נגלה שגם אחוז מאוויר שאנחנו נושמים זה פלוצים של פרה אז מה נפסיק לנשום ?

עם סגולה עלק יצאנו הכי פתים כי בגלל כמה פאקניג סלבטים facepalm

אני מצטער אבל הם נראים חלשים וחסרי ויטליות זאת סיבה מספיק טובה למה לא להקשיב להם.

מעניין איך הם מגיעים לתצרוכת יומית של אומגה 3, B12 וחלבון מלא. הא רגע, הם לא :(

אני לא מבין למה אמרו שהוא גם מרצה הכי טוב שראו..
יש לו כשרון אבל לא להגזים

הכי גרוע בסיפור הזה שהמורה בשקל הזאת מחליטה שזה גם משהו שהוא מאוד חיוני להשמיע לתלמידים ולנסות להשפיע על דעתם.
רק חסר שזה עוד יתחיל להיות חלק מהתוכנית לימודים.

הכי גרוע בסיפור הזה שהמורה בשקל הזאת מחליטה שזה גם משהו שהוא מאוד חיוני להשמיע לתלמידים ולנסות להשפיע על דעתם.
רק חסר שזה עוד יתחיל להיות חלק מהתוכנית לימודים.

אין ספק שהמורה הזה דביל, אבל גם ככה חצי ממה שאתה לומד בבצפר זה שטיפת מוח ודמגוגיה לא פחות גרועה מהטפה לטבעונות, והרוב בחסות "משרד החינוך".

הטבעונות הזאת זה כלום לעומת דברים כמו דת לדוגמה, ויותר מזה, לפחות יש שם קמצוצים של אמת.

כואב שאנשים מקשיבים ומאמינים לטיעונים ה"מדעיים" שלו למרות שאני מסכים עם חלק מהקטעים האידיאולוגיים בהרצאה שלו

מעניין איך הם מגיעים לתצרוכת יומית של אומגה 3, B12 וחלבון מלא. הא רגע, הם לא :(
לא חסרות לטבעונים חומצות אמינו אם הם אוכלים גם קטניות וגם דגנים, וB12 מתוסף בכל מני מאכליים תעשייתיים כמו קורנפלקס או סירופ חח

כואב שאנשים מקשיבים ומאמינים לטיעונים ה"מדעיים" שלו למרות שאני מסכים עם חלק מהקטעים האידיאולוגיים בהרצאה שלו

לא חסרות לטבעונים חומצות אמינו אם הם אוכלים גם קטניות וגם דגנים, וB12 מתוסף בכל מני מאכליים תעשייתיים כמו קורנפלקס או סירופ חח
בקטניות ובדגנים אין חלבון מלא. ואי אפשר להגיע לתצרוכת ברזל מקורנפלקס וסירופ, עזוב את זה שמבחינת האידיאולוגיה של הטבעונים אי אפשר לצרוך B12 כיוון שהוא בכלל לא מופק מצמחים אלא רק מבקטריות.

אם אכלת קטניות ודגנים יש לך את כל חומצות האמינו. מה זה משנה איך?

מה שכן, בחיים לא שמעתי על קורנפלקס עם b12.

אם אכלת קטניות ודגנים יש לך את כל חומצות האמינו. מה זה משנה איך?

מה שכן, בחיים לא שמעתי על קורנפלקס עם b12.
גם אם תצליח לקבל את כל חומצות האמינו מקטניות ודגנים, אתה מקבל אותם ביחס של 1:5 לטובת הפחמימות. אתה רוצה להגיע ל-150 ג' חלבון ביום? אין בעיה, תאכל רק 3/4 קילו פחמימה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית