הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך אני מבאס אנשים שאומרים שסקוואט/דדליפט דופק תגב/ברכיים?

TrueBlood

משתמש מתחיל
169
4
נק' מוניטין:
79
169
4
Life & Fitness נהריה
אימון גב אחרון שלי איזה אחד חפר לי במוח שלא כדאי לי לעשות דד ליפט כי אני צעיר מידי, בלי חגורת גב, בלי רצועות ברך וכי הטכניקה שלי לא נכונה (בגלל שאני מיישר את הגב בסוף התרגיל, "נועל" את הגב לפי מה שהוא אומר [לא נשען אחורה, פשוט מיישר כמו שצריך]).

איך אני אמור לבאס אותם? איזה משהו שישתיק אותם לתמיד?

תודה מראש,
שי

בדר''כ אל תענה לאנשים האלה שים אזניות תהיה בעולם שלך , או שפשוט תהנהן אם הראש ותגיד כן אתה צודק כן ותחסוך בזבוז זמן מהאימון.
עוד משהו : שמישהו שואל אותך עוד כמה זמן אתה מסיים אם הכלוב או המוט פשוט תגיד לו "תבוא מחר".

הוא לא יכול להעיר לך אם הוא נמצא בתוך שקיות ניילון אצלך במקפיא.

Just saying...

אם בן אדם אומר לך בפעם הראשונה תעשה כאילו אתה מקשיב ותהנהן ותחזור לסט תאמין לי זה עושה את שלו, אם מישהו יבוא אלייך פעם שנייה תגיד לו בצורה יפה תשמע זה הגוף שלי אם אני רוצה אני יהרוס אותו בבקשה אל תתערב

אני עדין לא הבנתי מה יש לכם נגד כולם ... בן אדם לא יודע "תבזבזו" 5 דקות מהאימון שלכם ותעזרו לו כאילו זה יהרוג אותכם לא רוצה להקשיב תגיד טוב צודק ותחזור לסט אני לא מבין מאיפה באה הגישה הקצת "אנטיפטית" הזאת כאילו אתם פעם ידעתם הכל .

אם אומרים לך משהו ממש מפגר כגון "זה יהרוס לך תגב" ולא אכפת לך מהבן אדם, ב10 פעמים האחרונות שמישהו אמר לי את זה אמרתי לו "לך תמצוץ זין" והוא לא פנה אליי יותר. זה אמור לבוא לך אינסטינקטיבית. פעם הייתי אומר "תודה אחי, היה חסר לי דביל שיזיין לי תשכל" אבל זה לא היה חריף מספיק.

אני עדין לא הבנתי מה יש לכם נגד כולם ... בן אדם לא יודע "תבזבזו" 5 דקות מהאימון שלכם ותעזרו לו כאילו זה יהרוג אותכם לא רוצה להקשיב תגיד טוב צודק ותחזור לסט אני לא מבין מאיפה באה הגישה הקצת "אנטיפטית" הזאת כאילו אתם פעם ידעתם הכל .

אלו אנשים שחיים בבועה ולא מוכנים לצאת ממנה.

זה אף פעם לא חמש דקות. מיד מתחיל ויכוח (בייחוד עם מדריכים) וזה נמרח, אתה בינתיים לא נכנס לסט ובסוף כל אחד מגיע למסקנה שהשני דביל. אני בא להתאמן וללכת, לא לבזבז את הזמן שלי.

איזה מזל שאני המדריך אצלנו אז אף אחד לא מעיר לי...

בכל מקרה תדאג שהדדליפט והסקואט יעברו ת3 פלטות אף אחד לא יתקרב אליך

קראתי לילד בשמו. הוא כושי והוא מגעיל. מסקנה מהכרות מאוד קצרה שלי איתו.

את האמת כבר הפסיקו לשאול אותי את זה כי אני דיי ותיק בחדר כושר הנוכחי, אם מעירים לי למשל בזמן דדליפט/סקוואט:"מה אתה עושה?! זה ישבור לך ת'גב!!!"-אני לא עונה בשיטה קלאסית של הנהון והתעלמות..
אך אם שואלים אותי בצורה יפה ולא מתנשאת למשל למה אני יורד מתחת ל90 מעלות אני עונה בצורה יפה בגובה העיניים..

קראתי לילד בשמו. הוא כושי והוא מגעיל.
כיום הביטוי "כושי" או Nigger באנגלית נחשב לביטוי גזעני, בארה"ב אפשר לתבוע אותך על השימוש במילה. בתוכנית the voice שלומי שבת התנצל על כך שהוא אמר מוזיקה כושית.

naggers2.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית