הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ יוהימבין - תהיות + מה בנוגע לשחייה?

Beast and cheat

מושעה
5,874
2,127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
9,550
5,874
2,127
נהלל, טבעון, וינגייט
אהלן
בקשר ליוהימבין, במדריך רשום שזה מסוכן לקחת לפני אימון משקולות, בגלל לחץ דם. מצד שני, במאמר על השומן העיקש מומלץ לקחת לפני אימון אינטרוואלים. מה למעשה ההבדל בין ספרינטים ובין למשל סקוואט \ דדליפט בקשר ללחץ דם? אם שניהם מתבצעים בעצימות מקסימלית, אז ההיגיון אומר שגם הספרינטים יהיו מסוכנים. מה פספסתי?

וגם, האם שימוש ביוהימבין מסוכן גם כשמדובר על אימון שחייה? בגלל שאני לא בטוח איפה הגבול בין אימון עצים מידי שיהיה מסוכן אז גם שחייה נמצאת אצלי בסימן שאלה. יותר חשוב לי להבין איפה הגבול עובר בין אימון שמסוכן לעשות על יוהימבין לאימון שלא מסוכן לעשות על יוהימבין.

תודה רבה לעוזרים 👑

אהלן
בקשר ליוהימבין, במדריך רשום שזה מסוכן לקחת לפני אימון משקולות, בגלל לחץ דם. מצד שני, במאמר על השומן העיקש מומלץ לקחת לפני אימון אינטרוואלים. מה למעשה ההבדל בין ספרינטים ובין למשל סקוואט \ דדליפט בקשר ללחץ דם? אם שניהם מתבצעים בעצימות מקסימלית, אז ההיגיון אומר שגם הספרינטים יהיו מסוכנים. מה פספסתי?

וגם, האם שימוש ביוהימבין מסוכן גם כשמדובר על אימון שחייה? בגלל שאני לא בטוח איפה הגבול בין אימון עצים מידי שיהיה מסוכן אז גם שחייה נמצאת אצלי בסימן שאלה. יותר חשוב לי להבין איפה הגבול עובר בין אימון שמסוכן לעשות על יוהימבין לאימון שלא מסוכן לעשות על יוהימבין.

תודה רבה לעוזרים 👑

אני משאר שתלוי בסוג האינטרוולים..אפשרי לעשות גם ריצה על75% דקה ואז הליכה זה גם אינטרולים
אבל מהניסיון שלי,אל תקח יהומבין ותעשה אימון ספרינטים,אני עשיתי את זה והרגשתי ממש את הלב עומד להתפוצץ,והרגשתי כאבים במשך כמה ימים

סביר להניח שלחץ הדם יעלה מהר יותר ואולי אף גבוה יותר באימון משקולות למפסר חזרות מועט במשקל מקסימלי מאשר בספרינט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית