הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ למה לבן אדם שלוקח הורמון גדילה אסור להיות בגרעון קלורי

• פותח/ת השרשור Y L
  • פורסם בתאריך

Y L

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
כותרת^^
תמיד אמרו שעם לוקחים הורמון גדילה אסור להיות בגרעון קלורי אף פעם לא הבנתי את הסיבה אני ישמח עם תסבירו לי
והאם מותר להיות בגרעון רק מלמשל אירובי ולא ממצב של לאכול פחות

עם השאלה לא מובנת אני ינסה להסביר את הסיטואציה אולי זה יעזור...

תודה מראש לכל העונים!!!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כי הוא צריך לגדול.. כמו שתנסה לבנות בניין וכל הזמן תוריד לו חלקים במקום להוסיף..
אבל אז האפשרות להתקדם בחד"כ היא מינימלית כי אין אפשרות לעשות מאסה\חיטוב (בעיקרון אפשר לעשות מאסה אבל אז לא תוכל לסיים אותה בחיטוב)
ואז מה אפשר לעשות?

אבל אז האפשרות להתקדם בחד"כ היא מינימלית כי אין אפשרות לעשות מאסה\חיטוב (בעיקרון אפשר לעשות מאסה אבל אז לא תוכל לסיים אותה בחיטוב)
ואז מה אפשר לעשות?

אם מאזן ניטראלי שומר אליי במצב ניטראלי,אז מאזן חיובי יגרום לי לעלות.הורמון גדילה אמור לזרז את הגדילה,אבל אך הוא אמור לעשות את זה עם אין לו מספיק אנרגיה אפילו בשביל התהליכים הפיזיולוגים הבסיסים שלו.

• פותח/ת השרשור
אם מאזן ניטראלי שומר אליי במצב ניטראלי,אז מאזן חיובי יגרום לי לעלות.הורמון גדילה אמור לזרז את הגדילה,אבל אך הוא אמור לעשות את זה עם אין לו מספיק אנרגיה אפילו בשביל התהליכים הפיזיולוגים הבסיסים שלו.
את זה אני יודע אבל השאלה הייתה איך אני מתקדם מבלי לדרוך במקום?
מאזן נטראלי זה סוג של דריכה במקום...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית