הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ספיגת pre-workout

• פותח/ת השרשור Blast
  • פורסם בתאריך

Blast

משתמש פעיל
886
361
נק' מוניטין:
3,311
886
361
מישהו יודע להסביר למה כשלוקחים תוסף pre-workout זמן קצר אחרי ארוחה היעילות שלו אפסית?
ואני מדבר אפילו על ארוחות קטנות.

הרגשתה שינוי כלשהו שאתה לוקח את התוסף יחד עם הארוחה או על בטן ריקה?
אני שואל כי אני לא. חוץ מי רצון להקיא כששיתיתי את הגק על בטן ריקה עד שהשנתי שזה מיותר.
מי פחינת הגיון הכל גם ככה אמור להיספג. לא שידועו לי משהו על זה שהפשרת אינסולין עקב אכילת מזון יכולה להשפיע על ספיגת של מרכיבים עיקריים שיש במוצרי פר-וורקאות למיניהם כמו קפאין או ארגינין או קריאטין. ההפך לשלב את התוסף עם פחממה פשוטה נירא לי אפילו יותר אפקטיבי.

• פותח/ת השרשור
הרגשתה שינוי כלשהו שאתה לוקח את התוסף יחד עם הארוחה או על בטן ריקה?
אני שואל כי אני לא. חוץ מי רצון להקיא כששיתיתי את הגק על בטן ריקה עד שהשנתי שזה מיותר.
מי פחינת הגיון הכל גם ככה אמור להיספג. לא שידועו לי משהו על זה שהפשרת אינסולין עקב אכילת מזון יכולה להשפיע על ספיגת של מרכיבים עיקריים שיש במוצרי פר-וורקאות למיניהם כמו קפאין או ארגינין או קריאטין. ההפך לשלב את התוסף עם פחממה פשוטה נירא לי אפילו יותר אפקטיבי.

יפה זה בדיוק מה שחשבתי אבל מסתבר שמשהו מכביד על הספיגה של הפרה וורקאאוט. אני מרגיש שינוי עצום כשאני אוכל שעה וחצי לפני האימון ורבע שעה לפני האימון לוקח את התוסף.
כנראה שהקיבה כן צריכה להיות נקיה לפני לקיחת התוסף..בלי קשר לזה שהיא גם ככה צריכה להיות ריקה לפני אימון.

יפה זה בדיוק מה שחשבתי אבל מסתבר שמשהו מכביד על הספיגה של הפרה וורקאאוט. אני מרגיש שינוי עצום כשאני אוכל שעה וחצי לפני האימון ורבע שעה לפני האימון לוקח את התוסף.
כנראה שהקיבה כן צריכה להיות נקיה לפני לקיחת התוסף..בלי קשר לזה שהיא גם ככה צריכה להיות ריקה לפני אימון.
אומרים שקפאין מורגש יותר כשנוטלים אותו על בטן ריקה

ניסיתי גם על בטן ריקה(שעתיים בלי אוכל) וגם אחרי אוכל.
לא הרגשתי הבדל משמעותי באפקט.
לדעתי זה עניין יותר של הרגל של הגוף לקפאין ,פחות של עניין הספיגה.

אין בעיה לקחת את זה עם אוכל, זה פשוט מגיע למחזור הדם בריכוזים שתרגיש זאת בזמן רב יותר מאשר אם היית לוקח את זה על בטן ריקה.
נניח על בטן ריקה תקח את התוסף 45-60 דקות לפני האימון ועל בטן מלאה (תלוי איזו, אך נגיד ארוחה של 500-600 קלוריות) תקח את זה 100-120 דקות לפני האימון.

• פותח/ת השרשור
אין בעיה לקחת את זה עם אוכל, זה פשוט מגיע למחזור הדם בריכוזים שתרגיש זאת בזמן רב יותר מאשר אם היית לוקח את זה על בטן ריקה.
נניח על בטן ריקה תקח את התוסף 45-60 דקות לפני האימון ועל בטן מלאה (תלוי איזו, אך נגיד ארוחה של 500-600 קלוריות) תקח את זה 100-120 דקות לפני האימון.

זה קורה כי יש עדיפות לעכל אוכל שנכנס לפני התוסף? כלומר החל בתהליך הפירוק?

ניסיתי גם על בטן ריקה(שעתיים בלי אוכל) וגם אחרי אוכל.
לא הרגשתי הבדל משמעותי באפקט.
לדעתי זה עניין יותר של הרגל של הגוף לקפאין ,פחות של עניין הספיגה.

כן, אבל יש עוד חומרים חוץ מקפאין שבכלל לא מורגשים אחרי הארוחה.

גם לשאר החומרים שיש בג'ק הגוף מתרגל עם הזמן וצריך לעשות הפסקות מדיי פעם.
אני באופן אישי מרגיש הרבה פחות את ההשפעה של הג'ק בשימוש קבוע.
למרות זאת אני לוקח אותו לפני אימון בגלל שהוא פשוט מרים אותי על הרגליים וממריץ אותי (ללכת לאימון אחרי יום עבודה זה דבר רע 😃...)

לא, אין עדיפות לאכול או לתוסף, הכל נכנס ביחד ובגלל שהכל מתערבב ביחד, לוקח יותר זמן להיכנס למחזור הדם במינון כזה שאתה תרגיש משהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית