עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כיייייי הוא נספג במזון שבקיבה ................
הרגשתה שינוי כלשהו שאתה לוקח את התוסף יחד עם הארוחה או על בטן ריקה?
אני שואל כי אני לא. חוץ מי רצון להקיא כששיתיתי את הגק על בטן ריקה עד שהשנתי שזה מיותר.
מי פחינת הגיון הכל גם ככה אמור להיספג. לא שידועו לי משהו על זה שהפשרת אינסולין עקב אכילת מזון יכולה להשפיע על ספיגת של מרכיבים עיקריים שיש במוצרי פר-וורקאות למיניהם כמו קפאין או ארגינין או קריאטין. ההפך לשלב את התוסף עם פחממה פשוטה נירא לי אפילו יותר אפקטיבי.
אומרים שקפאין מורגש יותר כשנוטלים אותו על בטן ריקהיפה זה בדיוק מה שחשבתי אבל מסתבר שמשהו מכביד על הספיגה של הפרה וורקאאוט. אני מרגיש שינוי עצום כשאני אוכל שעה וחצי לפני האימון ורבע שעה לפני האימון לוקח את התוסף.
כנראה שהקיבה כן צריכה להיות נקיה לפני לקיחת התוסף..בלי קשר לזה שהיא גם ככה צריכה להיות ריקה לפני אימון.
אין בעיה לקחת את זה עם אוכל, זה פשוט מגיע למחזור הדם בריכוזים שתרגיש זאת בזמן רב יותר מאשר אם היית לוקח את זה על בטן ריקה.
נניח על בטן ריקה תקח את התוסף 45-60 דקות לפני האימון ועל בטן מלאה (תלוי איזו, אך נגיד ארוחה של 500-600 קלוריות) תקח את זה 100-120 דקות לפני האימון.
ניסיתי גם על בטן ריקה(שעתיים בלי אוכל) וגם אחרי אוכל.
לא הרגשתי הבדל משמעותי באפקט.
לדעתי זה עניין יותר של הרגל של הגוף לקפאין ,פחות של עניין הספיגה.
זה קורה כי יש עדיפות לעכל אוכל שנכנס לפני התוסף? כלומר החל בתהליך הפירוק?
כן, אבל יש עוד חומרים חוץ מקפאין שבכלל לא מורגשים אחרי הארוחה.
לא, אין עדיפות לאכול או לתוסף, הכל נכנס ביחד ובגלל שהכל מתערבב ביחד, לוקח יותר זמן להיכנס למחזור הדם במינון כזה שאתה תרגיש משהו.זה קורה כי יש עדיפות לעכל אוכל שנכנס לפני התוסף? כלומר החל בתהליך הפירוק?
כן, אבל יש עוד חומרים חוץ מקפאין שבכלל לא מורגשים אחרי הארוחה.
לא, אין עדיפות לאכול או לתוסף, הכל נכנס ביחד ובגלל שהכל מתערבב ביחד, לוקח יותר זמן להיכנס למחזור הדם במינון כזה שאתה תרגיש משהו.