הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לכל אוהבי ההאוס

הליין אפ של הבום יותר חזק השנה.. אוזורה בעיקר פרוג ודארק ורוב האומנים שבאים לאוזורה באים לבום

בום יותר "רגוע" , וגם הקהל שבא לבום יותר מעוך מאשר האוזורה... יעני אתה יודע באים לשבת לך בפינת צ'אי להישבר על איזה MD.. ואני גם יותר אוהב את הסיגנון הפיני והדארק, לא כ"כ אוהב גואה וצ'יל.

שוב, לא הייתי לא בבום ולא באוזורה והכל מקריאה באינטרנט/דיבור עם אנשים שהיו שם...

שנה הבאה אני מתכנן לנסוע לאוזורה, פשוט השנה לא הסתדר לי עם התקופת מבחנים.

היית?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הכי זול היה אצל חבר, בסביבות ה8000 שקל עם מלון 3 כוכבים + טיסה ועוד כמה חמוצים.
מזה המחיר הזה???
באתר של ONTOUR פחות מ1000 יורו 4 ימים כניסה לפסטיבל נראה לי כולל הקמפינג ויום אחד של מלון

בום יותר "רגוע" , וגם הקהל שבא לבום יותר מעוך מאשר האוזורה... יעני אתה יודע באים לשבת לך בפינת צ'אי להישבר על איזה MD.. ואני גם יותר אוהב את הסיגנון הפיני והדארק, לא כ"כ אוהב גואה וצ'יל.

שוב, לא הייתי לא בבום ולא באוזורה והכל מקריאה באינטרנט/דיבור עם אנשים שהיו שם...

שנה הבאה אני מתכנן לנסוע לאוזורה, פשוט השנה לא הסתדר לי עם התקופת מבחנים.

היית?
לא.. אני מחכה לחבר שישתחרר מהצבא בתחילת 2013 אז אנחנו דיי בונים על אוזורה 13 או בום 13 תלוי מה יהיה טוב יותר.. אבל אנחנו עוד מלפני הצבא מתים ללכת לאוזורה

לא.. אני מחכה לחבר שישתחרר מהצבא בתחילת 2013 אז אנחנו דיי בונים על אוזורה 13 או בום 13 תלוי מה יהיה טוב יותר.. אבל אנחנו עוד מלפני הצבא מתים ללכת לאוזורה

ממליץ יותר על האוזורה, ככה לפחות כולם אמרו לי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית