ייעוץ סייקל ראשון---> דיאנבול+דקה

אייל

משתמש פעיל
305
21
נק' מוניטין:
23
305
21
ערב טוב ושבוע טוב לכולם,
אני חדש בפורום פה אז בואו נתחיל 😃

ברצוני לקבל את חוות דעתכם על הסייקל דיאנבול+דקה כסייקל ראשון שלי
מטרתי היא בעיקר לעלות במסה וכוח
קצת נתונים : בן 19 , גובה 1.75 , משקל 65 ק"ג , מתאמן חצי שנה (3 חודש רצוף ואז פרישה של חודש,ואז שוב 3 חודש רצוף-- עוד 9 שנים איגרוף עם זה משפיע),אני יודע שחצי שנה זה קצת ואתם חושבים יותר מדיי אבל אנא מכם,לא צריך להעיר לי על זה שמוקדם מדיי וכל זה ,פנייתי אליכם רק בנושא הסייקל

עכשיו אני לא מהכל כך מבינים בחומרים הכימיים האלו אבל אני קורא בכל פורום אפשרי על החומרים האלו (פורומים ישראליים,ברוסית ובאנגלית) ובנוסף לכך ישלי חבר ילדות שהוא מאוד מבין בנושאים האלו ויעזור לי לכל אורך הדרך בסקייל הזה ובכל מקרה החלטתי להתייעץ איתכם ולקבל חוות דעת נוספת...

מה אתם אומרים על דיאנבול + דקה ??? האם יש פה אנשים שניסו את הסייקל הזה?

מה ההשפעות/תוצאות שלו?? התופעות לוואי שיכול להיות ?? כל מה שתוכלו לפרט ולייעץ לי לגביי הסייקל הזה...לרכז פה את הקישורים או בכלל לעזור לי בהודעות פרטיות יהיה יותר טוב.... אודה לכם מאודד על העזרה ומקווה לתגובות חיוביות מכם.

קראת באתרים ששיכנעו אותך לעשות סייקל ראשון על 65 קילו, בלי טסט' ובלי PCT?

אפשר קישור לאתרים האלה? אני רוצה לשלוח אותם לכמה אנשים שאני שונא.

טסטוסטרון הוא חומר בסיס ובעייתי לעבוד בלעדיו סיכוי גבוהה לחוסר בתפקוד המיני אם אתה מפחד מזריקות זה לא המקום שלך פה ..

לעניין סייקל מסה ראשון הייתי הולך על טסט אנתת + דיאנבול
על תמהר לדקה סייקל הבא של מסה הייתי ממליץ לך עליו ודרך דיאנבול חזק מאוד יקפיץ אותך ישר תשתדל להשיג של נאפוסים הכי חזק ..

• פותח/ת השרשור
אז אנא מכם אנשים בואו ותעזרו לי באיזשהי הדרכה לסקייל ראשון בשביל מסה...
כמה לקחת מתי לקחת מה לקחת את כל הפרטים שאני צריך לדעת בשביל לעבור את הסייקל הראשון בהצלחה וללא כל בעיות ...

כמה לקחת מתי לקחת מה לקחת את כל הפרטים שאני צריך לדעת בשביל לעבור את הסייקל הראשון בהצלחה וללא כל בעיות ...

12344
ישלך את הניסיון בשביל לעזור לי בכך ???

12344
ישלך את הניסיון בשביל לעזור לי בכך ???
הנה סייקל בישבילך:
תתחיל לאכול ולהתאמן לפני שאתה דוחף הורמונים לגוף!!!

• פותח/ת השרשור
הנה סייקל בישבילך:
תתחיל לאכול ולהתאמן לפני שאתה דוחף הורמונים לגוף!!!
הנה תשובה בשבילך : אני אוכל כמו שצריך פשוט בגלל האיגרוף הייתי שורף יותר מדיי קלוריות ולכן אני לא עולה (אימון של שעתיים/שעתיים וחצי מה שאני עושה בחיים לא תעשה )
אני פשוט מתייעץ איתכם מה הכי עדיף לקחת לגוף.... אם אתם אומרים לא דיאנבול +דקה... אז מה כן עדיף? היכן מתי ולמה ??

נערך לאחרונה:
יש לך עוד 10 קילו לעלות לפחות. בכל מקרה, סייקל ראשון צריך להיות רק טסטוסטרון.

אפילו 20.

הנה תשובה בשבילך : אני אוכל כמו שצריך פשוט בגלל האיגרוף הייתי שורף יותר מדיי קלוריות ולכן אני לא עולה (אימון של שעתיים/שעתיים וחצי מה שאני עושה בחיים לא תעשה )
אני פשוט מתייעץ איתכם מה הכי עדיף לקחת לגוף.... אם אתם אומרים לא דיאנבול +דקה... אז מה כן עדיף? היכן מתי ולמה ??
קרא את הנעוצים אל תחפש קיצורי דרך.
טסט ודיבול זה הכי רחוק שתגיע בסייקל ראשון

עם גישה כמו שלך לעניין זה מה שיקרה:
1 תעשה סייקל מעפן, מה שהדילר ימכור לך במחיר מופקע - זיוף או אנדרדוז
2 תעלה כמה קילו
3 כמה חודשים אחרי שתסיים את הסייקל תחזור לאותו מצב כמו שאתה עכשיו רק עם מערכת הורמומאלית מושבתת או חצי מושבתת

ממליץ לך לוותר על הרעיון מראש, אבל אני יודע שאתה לא. אז עוד חצי שנה תחזור לפה תגיד לי שצדקתי.
בהצלחה

אנחנו לא מייעצים לאנשים ששוקלים 65 קילו על סייקל. והאגרוף לא "שורף" לך כלום, אתה צריך לקחת אותו בחשבון ולהתחבר למקרר עם תוכנית אימונים מתאימה.

• פותח/ת השרשור
עם גישה כמו שלך לעניין זה מה שיקרה:
1 תעשה סייקל מעפן, מה שהדילר ימכור לך במחיר מופקע - זיוף או אנדרדוז
2 תעלה כמה קילו
3 כמה חודשים אחרי שתסיים את הסייקל תחזור לאותו מצב כמו שאתה עכשיו רק עם מערכת הורמומאלית מושבתת או חצי מושבתת

ממליץ לך לוותר על הרעיון מראש, אבל אני יודע שאתה לא. אז עוד חצי שנה תחזור לפה תגיד לי שצדקתי.
בהצלחה
למה ניראלך שהדילר ימכור לי זיוף?בוא אני אגיד לך ככה שהדילר שאני יקנה ממנו הוא דילר בטוח... (חבר ילדות של חבר טוב שלי ככה שלא ניראלי שידפוק אותו וגם כבר חבר שלי קנה ממנו והלך טוב מאוד) זאת הייתה המטרה שלי עד שעכשיו קרתה סיבה שאני בסוף לא צריך לעלות יותר מדיי ק"ג ...

מנהל,תנעל את האשכול או אפילו תמחק אותו יהיה יותר טוב....

למה ניראלך שהדילר ימכור לי זיוף?בוא אני אגיד לך ככה שהדילר שאני יקנה ממנו הוא דילר בטוח... (חבר ילדות של חבר טוב שלי ככה שלא ניראלי שידפוק אותו וגם כבר חבר שלי קנה ממנו והלך טוב מאוד) זאת הייתה המטרה שלי עד שעכשיו קרתה סיבה שאני בסוף לא צריך לעלות יותר מדיי ק"ג ...

מנהל,תנעל את האשכול או אפילו תמחק אותו יהיה יותר טוב....
כי דילרים מוכרים זיופים (לא כולם, מן הסתם). זה לא אישית נגדך, המניע הוא כספי. FACE IT.

חומרים בדרך כלל עוברים כמה ידיים, בהרבה מקרים הדילרים גם לא יודעים בדיוק אם החומר שהם מוכרים הוא טוב או לא

לאייל היקר
אני רואה שעשו לך משפט שדה פה אבל מתוך דאגה לבריאותך, אני לא אקטול אותך ואומר לך כך:

ישנם שני טזות לסייקל ראשון - הראשונה אומרת קח רק טסט זה מספיק מכיוון שזהוא סייקל ראשון והגוף לא רגיל לחומרים והוא מגיב אש בפעם הראשונה,
הטזה השנייה אומרת מכיוון שזהוא סייקל ראשון שתוצאותיו לא ישוחזרו לעולם מומלץ להפגיז לדוגמא טסט דקה ודיבול (סייקל ראשון שלי ,8 קילו נטו).

אני אישית הייתי הולך על אופצייה ב'
1-8 500 טסט אנטט/סוסטנון
1-8 400 דקה
1-5 30 דיבול ליום יום שבת הפסקה

פיסיטי http://www.kilogram.co.il/240/המדריך-למשתמשים-אשר-כבר-עברו-סייקל-אחד/.

עכשיו לפני שהמנהלים החביבים פה יאכלו אותי זוהיא לא המלצה לשימוש בסטרואידים בגילך ובגובהך 1.75 אתה יכול עוד טיפה לגבוה לא חבל להרוס את האפשרות הזאת פלוס שיבוש המערכת ההורמונאלית שלך.

אני הייתי מחכה לגיל 21 נותן שנתיים בראש חלבונים קריאטין.

אתה תחסוך גם המון פציעות המוןןןןןן

תעשה את ההחלטות שלך לבד גבר ורק בריאות, מקווה שעזרתי.

נ.ב.
דיבול ודקה בלי טסט זה חרא סייקל לא תוכל 👉👌.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית