הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר פיטנס

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
אני עדיין לא הבנתי איך הגוף יכול להיראות כמו בפיטנס כאילו יש בילדינג ופיטנס עכשיו פיטנס טבעים ? ויש שיטות אימון מסוימות כדי שהגוף יתאם לפיטנס או שזה 100% גנטי במידה ואתה לא מתמש באסטרואידים ונהיה ענק .?
אשמח לקצת הסבר

"פיטנס" זה הכינוי לקטגוריית משקל 75 (ניראה לי). וגם שם כולם מוזרקים שלא יעבדו עליך.

פיטנס זה גובה מינוס מאה פלוס 2. אם לפי הנוסחה הזאת אתה מסתדר,אז אתה פיטנס.

• פותח/ת השרשור
פיטנס זה גובה מינוס מאה פלוס 2. אם לפי הנוסחה הזאת אתה מסתדר,אז אתה פיטנס.
בחינת גובה או משקל ? ועוד משהו מה זה כל הנטורל באדיבילדרים האלה סתם הם מזיינם את הסכל ? הם לא טבעים ?

בחינת גובה או משקל ? ועוד משהו מה זה כל הנטורל באדיבילדרים האלה סתם הם מזיינם את הסכל ? הם לא טבעים ?
יש בדיקות לדברים האלה אני חושב שהם פשוט משתמשים בכל החומרים שאפשר על גבול ההגדרה של טבעי

פיטנס זה קטגוריות גובה שצריכים להיות במשקל מקסימלי לפי הנוסחה.
עזבו שטויות,אלופות של ביקיני נתפסו על דיבול.
תפסיקו לחיות בסרט.

• פותח/ת השרשור
פיטנס זה קטגוריות גובה שצריכים להיות במשקל מקסימלי לפי הנוסחה.
עזבו שטויות,אלופות של ביקיני נתפסו על דיבול.
תפסיקו לחיות בסרט.

אוקי אז אם הבנתי נכון נגיד והגובה שלי הוא 1.75 אז המשקל שלי יכול להיות גג77 קילו ?כדי להיות בפיטנס

חיובי

.
תלוי באיזה תחרויות ואיזה ארגונים, חלק לא באמת טבעיים או שלקחו חומרים בעבר
ויש ארגונים שכולם שם טבעיים לגמריי (יש רשימה של חומרים אסורים מן הסתם) ועוברים הרבה בדיקות

.
תלוי באיזה תחרויות ואיזה ארגונים, חלק לא באמת טבעיים או שלקחו חומרים בעבר
ויש ארגונים שכולם שם טבעיים לגמריי (יש רשימה של חומרים אסורים מן הסתם) ועוברים הרבה בדיקות
צודק ב100 %

Back
למעלה תחתית