למי שמעוניין מוכר את הגלקסי 2 שלי במצב מצויין ללא נפילות ושריטות.

פינגווין

משתמש פעיל
823
92
נק' מוניטין:
517
823
92
סמסונג גלקסי 2 מדגם Galaxy S2 i9100 במצב מדהים ללא שריטה אחת וללא נפילות!
מהיום הראשון בקייס המוגן + במגן מסך מזכוכית. נמצא אצלי כחצי שנה לא ביקר במעבדות ולא נפתח.
אין כתם ורוד במצלמה כמו להרבה דגמים ואין הד בשיחה!
בא פרוץ עם רום של צ'קרום עם כל הטוויקים האפשריים ללא בעיות.

האביזרים שבאים על המכשיר הם:
trident case - קייס כפול סיליקון + פלסטיק פולימרי 200ש"ח בארץ
sgp glass - מגן מסך זכוכית 30$ בEBAY
וידיאו
sgp ultra optics - חבילה סגורה מתנה לקונה 15$ בEBAY

איזור מחירה - אשקלון

תמונות:
nzum3mdgc5dm.jpg

nycz2ivlgd3f.jpg

wyeo4mytiwxy.jpg

anjnjmtxii3d.jpg

gtimuza0nytx.jpg

ytzmztkmnlgf.jpg

fwdhzzyuigzo.jpg

מחיר: 2000 ש"ח מזומן העברה בנקאית מיידית.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
חדש עולה 2400, ב50% מהחדשים יש בעיות של כתם ורוד במצלמה והד שצריך להחליף ספוג ברמקול
לא רק שאין לי אף אחד מהבעיות המכשיר בא בתוספות של 400 ש"ח פלוס פרוץ וכל התוספות שיש כי אני מבין טוב באנדרואיד והמכשיר לא נפל ולא נשרט אף פעם...
חוץ מזה את רוב המגנים לא תמצא בארץ לא את המגן זכוכית ולא את המגן מט שאני מביא.

אתה יכול לקנות חדש ב2400 לקוות שהמצלמה והרמקול יהיו בלי בעיות להשקיע על מיגונים וכרטיס זכרון עוד 400 ואז לפרוץ אותו ולצרוב את כל הטוויקים מה שדורש קצת ידע.
או שאתה יכול לקנות את כל החבילה ב2000.

מחיר גבוהה לתמורה , יש כבר גלאקסי3 ואותו ניתן להשיג ב 3000 , חוץ מזה , יש בכלל על האייפון ?

• פותח/ת השרשור
מחיר גבוהה לתמורה , יש כבר גלאקסי3 ואותו ניתן להשיג ב 3000 , חוץ מזה , יש בכלל על האייפון ?
גלקסי 3 ניתן להשיג ב3000 רק באילת בשאר הארץ הוא עולה 3400, אבל בכל מקרה אני מוכר את השני בשביל לעבור לשלישי.
חדש עולה 2400 שקל כשאתה לא יודע שהוא עולה הרבה פחות בחו"ל:
http://www.amazon.de/Samsung-Smartp...QSWQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1343164136&sr=8-1

נראה לי קצת מוגזם לקחת 2000 שקל על מכשיר משומש שעולה 1700 חדש מהקופסה, עם או בלי נקודה ורודה.
כן ידידי תזמין ותודיע לי כמה אחוזים יקחו לך בדרך...

• פותח/ת השרשור
רגע תן לכל אחד לזרוק את הפניני חכמה שלו, ככה זה בפורום הזה...
בתכלס יש לי קונה ב2000 אבל זה רק ב10 לחודש, ואני צריך תכסף כי הגלקסי 3 כבר בדרך....

גלקסי 3 ניתן להשיג ב3000 רק באילת בשאר הארץ הוא עולה 3400, אבל בכל מקרה אני מוכר את השני בשביל לעבור לשלישי.

כן ידידי תזמין ותודיע לי כמה אחוזים יקחו לך בדרך...

אני לא צריך להזמין, אני גר בגרמניה וקניתי S3 ב-500 יורו ועם אחריות לשנתיים. אבל כולם נוסעים עכשיו לחו"ל ומי שעובר כאן יכול להיכנס בשקט ל-saturn או ל-media markt ולקנות גלקסי s2 ב-350-370 יורו, ועוד לקבל 11 אחוז מע"מ בחזרה בנמל. ובארה"ב זה אפילו יותר משתלם. ואתה יודע מה, פרינציפ הייתי מזמין מ-mustop ומשלם 2200 שקל על המכשיר ולא קונה משומש ב-2000. אני חושב שזה שערורייתי שאנשים לוקחים על מכשיר משומש יותר כסף ממכשיר חדש מהקופסה, לא חשוב אם התקינו עליו טוויקים (אפשר לחשוב, צריך ממש הסמכת דוקטור בשביל זה).
רגע תן לכל אחד לזרוק את הפניני חכמה שלו, ככה זה בפורום הזה...
בתכלס יש לי קונה ב2000 אבל זה רק ב10 לחודש, ואני צריך תכסף כי הגלקסי 3 כבר בדרך....
אז הוא דביל עם רישיון ואני מקווה שהוא יעשה חיפוש בגוגל ויגיע לפוסט הזה. מצד שני, תמיד קיימת האפשרות שאתה מחרטט וטרם מצאת את הפראייר התורן, אז אולי זה ימנע מאחרים ליפול למלכודת הזאת.

• פותח/ת השרשור
"כולם נוסעים עכשיו לחו"ל", בחייעתת אחי אני מוכר בארץ לא בחו"ל מה אתה מזיין לי תמוח על קניה בחו"ל
הוא לא צריך לחפש יש לי לפחות 4 פוסטים של המכירה הזאת, ורוצה לשמוע משו מצחיק? בפורומים שמיועדים לאנדרואיד אף אחד לא מתלונן על המחיר
ההפך כותבים "פשש איזה חבילה" ודווקה בפורום של LBS כולם פתאום חכמים תמכור ב1500 לא תירד ל1000 בחול אפשר לקנות ב1200 ...."אני לא צריך להזמין אני גר בגרמניה" פשש איזה גבר שניה שם לך מוניטין.

מה הקשר לזה שאתה מוכר בארץ? אתה יודע מה אחי, תיקח 3000 שקל, הרי אתה מוכר בארץ והתקנת טוויקים אחייייייי. בטח ישבת על זה שעות!!!
די די, חלאס לחרטט. במקרה אני מנהל שנים גם בפורום אחר שמוקדש לטלפונים סלולריים. אתה מוכר טלפון משומש במחיר גבוה יותר מטלפון חדש. ובינינו, גם אם הוא במצב 100 אחוז מיום הקניה (והוא לא), הוא לא שווה 2000 שקל כי מי יודע מה עשית איתו (מספיק שתשחק פעם בשירותים בשביל שהמחיר יירד ב-50%). אבל העיקר הטוויקים והרום של צ'אקרום, זה שווה לפחות 1000 שקל!

• פותח/ת השרשור
למה אתה ממשיך לחזור לטוויקים? אין לך למה להתפס? אנחנו מדברים על הארץ גלקסי 2 חדש עולה 2400 במחיר הכי זול, אני מוכר ב2000 מאובזר מהתחת
אם "כולם היו טסים לחו"ל " כמו שאתה אומר אף אחד לא היה קונה מכשירים בארץ אבל 90% מהאנשים קונים בארץ אז כנראה שלא כולם טסים לחו"ל
אז קדימה אני גבר וגר בגרמניה והכל פה זול קוואפנגה...

אתה ציינת בעצמך שהטוויקים דורשים עבודה. זה הצחיק אותי (גם הבעיה של הכתם הוורוד על "50% מהמכשירים". זו בעיית תוכנה שפותרים ב-4 דקות עם.. טוויק). לדעתי כדאי לך לקחת 20 שקל על כל טוויק שהתקנת, זה בטוח יממן לך את ה-s3.
ובארץ עם טיפה מאמץ (ממש טיפה) אפשר להשיג חדש ב-2000 בשקט, ואני בטוח שאתה יודע את זה. וכמו שאמרתי, הזמנה של מכשיר חדש מארה"ב דרך מאסטופ תעלה 2200 כולל מע"מ ומכס.
אבל אתה יודע מה, בוא תן לי את הלינקים לאתרי אנדרויד שפרסמת שם ואני אשטח בפניהם את הטענות שלי, נראה אם הם יגידו שזו חבילה אחלה.

לא רוצה לפגוע במכירה, אבל זה שיש לך מישהו שיקנה ב2000 בעשירי ואתה מעדיף שיקנו ב2000 כרגע זה כנראה חירטוט מטורף. אין סיבה בעולם למכור עכשיו מאשר בעשירי, השווי שלו רק ירד והמחיר שבו תקנה את הS3 יהיה יותר זול, ובנתיים תהיה על הS2 שיש לך כרגע.

שוב, לא רוצה לפגוע, פשוט אני רואה שזה נהפך לאשכול הערות.

למה אתה ממשיך לחזור לטוויקים? אין לך למה להתפס? אנחנו מדברים על הארץ גלקסי 2 חדש עולה 2400 במחיר הכי זול, אני מוכר ב2000 מאובזר מהתחת
אם "כולם היו טסים לחו"ל " כמו שאתה אומר אף אחד לא היה קונה מכשירים בארץ אבל 90% מהאנשים קונים בארץ אז כנראה שלא כולם טסים לחו"ל
אז קדימה אני גבר וגר בגרמניה והכל פה זול קוואפנגה...
גלאקסי s2 חדש מקופסא הכולל אחריות לשנה מיום הקניה עולה 2100!
אין שום סיבה שבעולם שיד שניה יעלה פחות רק ב100 ש״ח, ועוד האחריות בטוח לא לשנה.

• פותח/ת השרשור
לא רוצה לפגוע במכירה, אבל זה שיש לך מישהו שיקנה ב2000 בעשירי ואתה מעדיף שיקנו ב2000 כרגע זה כנראה חירטוט מטורף. אין סיבה בעולם למכור עכשיו מאשר בעשירי, השווי שלו רק ירד והמחיר שבו תקנה את הS3 יהיה יותר זול, ובנתיים תהיה על הS2 שיש לך כרגע.

שוב, לא רוצה לפגוע, פשוט אני רואה שזה נהפך לאשכול הערות.
את הגלקסי 3 כבר הזמנתי אני צריך תכסף, שוב לא ממש אכפת לי לחכות גם ל10 אבל לפני יהיה מצויין.

גלאקסי s2 חדש מקופסא הכולל אחריות לשנה מיום הקניה עולה 2100!
אין שום סיבה שבעולם שיד שניה יעלה פחות רק ב100 ש״ח, ועוד האחריות בטוח לא לשנה.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=792456

אתה ציינת בעצמך שהטוויקים דורשים עבודה. זה הצחיק אותי (גם הבעיה של הכתם הוורוד על "50% מהמכשירים". זו בעיית תוכנה שפותרים ב-4 דקות עם.. טוויק). לדעתי כדאי לך לקחת 20 שקל על כל טוויק שהתקנת, זה בטוח יממן לך את ה-s3.
ובארץ עם טיפה מאמץ (ממש טיפה) אפשר להשיג חדש ב-2000 בשקט, ואני בטוח שאתה יודע את זה. וכמו שאמרתי, הזמנה של מכשיר חדש מארה"ב דרך מאסטופ תעלה 2200 כולל מע"מ ומכס.
אבל אתה יודע מה, בוא תן לי את הלינקים לאתרי אנדרויד שפרסמת שם ואני אשטח בפניהם את הטענות שלי, נראה אם הם יגידו שזו חבילה אחלה.
אתה קורה לעצמייך מבין במכשירי אנדרואיד, אבל כתם ורוד במצלמה אי אפשר לפתור בשום טוויק אפשר למזער את הכתם אבל הוא ישאר
ברגע שתצלם רקע בהיר או סתם דף לבן את תראה אותו
עם טוויק ובלי
http://i138.photobucket.com/albums/q274/xsaintzx/0f673f50.jpg

קייייייייצר חברים שטויות פרסמתי פה כי ראיתי שיש פה כמה חברה שמחפשים גלקסי 2
תנעלו מקסימום יפנו אליי פה בהודאות מי שרוצה עד ה10.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית