הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המס על הסיגריות עלה מיידית ל-278.6%

לא, אתה בגלל חסכים ובגלל שאתה רוצה להרגיש גבר חושב שאני חושב שאתה מפחד ממני. אני לא חושב שאתה מפחד ממני בכלל אלא מהעולם שמחוץ למסך שלך ולווא דווקא בפן של אלימות אלא בפן החברתי. לא ירדתי לפסים אישיים עם ניב אבל טוב לדעת שיש לו פה סנגורים. טענת בציוניות שאתה לא מקשיב לכלכלנים אז אמרתי לך בציניות למה שתקשיב אתה הרי יודע טוב מכולם , אתה נעלבת מאד כנראה ואז איכשהו הגעת למשחק הפוטבול ולשטויות כאלו אז קצת שמתי לך מראה מול הפנים ואתה כנראה נעלבת מאד וזה בלבל אותך. אגב סבתא והחתול עדיין ישנים יחד על הספה בסלון?

יש לי שאלה והיא לא באה מקטע של זלזול, אתה יודע מה שיטת המס בישראל? מה המדרגות? מה אפשר לנכות ומה אי אפשר? אתה יודע מה זה לפתוח עסק\להשכיר דירה? אני חושב שלהעלות טענות על כלכלה כמו שאתה מעלה בזמן שאתה רק קורא ומקיא את המסקנות שלך אבל לא באמת חי אותן ומבין אותן לעומק הן מגוחכות. מצטער זה פשוט נשמע לי מצחיק שילד בן 18 נותן דעות על הכלכלה בישראל, שוב לא מקטע של זלזול ואין לי כוונה לפגוע או להעליב.

לא ירדתי לפסים אישיים עם ניב אבל טוב לדעת שיש לו פה סנגורים.

כן, באמת זה לא פסים אישיים. יש פה טיעונים לעניין ומאוד קשורים להודעה שלו. כנראה שבאמת אתה לא מבין את משמעות המילים שאתה משתמש בהן. זה מחזיר אותנו חזרה לשאלה האם אבא שלך יודע שהסמים מחקו לך את התאים האחרונים במוח?

למה יש הגבלה פה על מוניטין לא הבנתי.. צור היה צריך לקבל פה לפחות 4 כוכבים על הפוסט הזה.

אני מבין שזה שמישהו, שבניגוד אליך הוא לא בתול ויכול להביא הוכחות לזה שיש לו חיי חברה ובנות, מתווכח עם אלכס שזה מישהו שהשפיל אותך כבר כמה פעמים בפורום וגרם לך לבכות ולקלל, גורם לך לגמור אה?

אם כן אני מוכן לתגמל אותו במוניטין למענך.

כן, באמת זה לא פסים אישיים. יש פה טיעונים לעניין ומאוד קשורים להודעה שלו. כנראה שבאמת אתה לא מבין את משמעות המילים שאתה משתמש בהן. זה מחזיר אותנו חזרה לשאלה האם אבא שלך יודע שהסמים מחקו לך את התאים האחרונים במוח?

בתכלס לשאול אותי איזה רקע יש לי בכלכלה זה לא פחות רלוונטי מכשאתה שואל מישהו כמה הוא מרים בתגובה לטענה שלו (מה שקורה המון). לא נראה לי שזה היה למטרת ירידה לפסים אישיים (אם כן הוא כנראה היה ממשיך עם הויכוח). אם זה היה לפסים אישיים גם לא הייתי עונה לו בעצמי.

זה לא פסים אישיים, זה פס אחד אישי אחד כדי להבין איפה הוא עומד בחיים מבחינה כלכלית ומה הוא יודע על כלכלה מהבחינה האישית כדי שאני אוכל להמשיך ולהתייחס לטענות שהוא מעלה בדיון עצמו. לא גלשתי איתו לשום עניין בחייו שלא היה קשור לדיון. וגם רשמתי בסוף שזה לא מקטע של זלזול ואין לי כוונה לפגוע ולהעליב- משמע אני באמת רוצה לדעת איפה עומד ומאיפה הוא מביא את כל הטענות שהוא מביא. ואתה החלטת לקפוץ כמו חמור בראש ולסנגר על ניב, משם זה התגלגל, כמו גויינט וואי אני ממש חייב לעשן . מעניין איפה שמתי את הסמים, אולי אבא יודע...

זה לא פסים אישיים, זה פס אחד אישי אחד כדי להבין איפה הוא עומד בחיים מבחינה כלכלית ומה הוא יודע על כלכלה מהבחינה האישית כדי שאני אוכל להמשיך ולהתייחס לטענות שהוא מעלה בדיון עצמו. לא גלשתי איתו לשום עניין בחייו שלא היה קשור לדיון. וגם רשמתי בסוף שזה לא מקטע של זלזול ואין לי כוונה לפגוע ולהעליב- משמע אני באמת רוצה לדעת איפה עומד ומאיפה הוא מביא את כל הטענות שהוא מביא. ואתה החלטת לקפוץ כמו חמור בראש ולסנגר על ניב, משם זה התגלגל, כמו גויינט וואי אני ממש חייב לעשן . מעניין איפה שמתי את הסמים, אולי אבא יודע...

זה שאתה כותב בסוף משפט שזה לא בא לזלזל, לא מונע את הזלזול שהמשפט שלך מביע. וזה שאתה רוצה להבין איפה הוא עומד בחיים מבחינה כלכלית כבר מראה על יכולת הדיון שלך. אתה חושב שאפשר לפסול טענות של בן אדם על פי מה שהוא עושה בחיים? לא לימדו אותך מה זה אד הומינם במכללה המטורפת שלך? החלק הכי משעשע הוא שגם אחרי שקיבלת ממנו תשובה לא התייחסת לטיעון עצמו.

בתכלס לשאול אותי איזה רקע יש לי בכלכלה זה לא פחות רלוונטי מכשאתה שואל מישהו כמה הוא מרים בתגובה לטענה שלו (מה שקורה המון).

נכון, שניהם לא רלוונטים באותה מידה, ואני לא שואל אף אחד כמה הסקוואט שלו כדי לפסול ניתוח של הסקוואט.

אין באמת הבדל, שניכם אומרים "דעתך בנושא X לא ממש רלוונטית אם אין לך ניסיון בו" במילים אחרות.

אין באמת הבדל, שניכם אומרים "דעתך בנושא X לא ממש רלוונטית אם אין לך ניסיון בו" במילים אחרות.

יש הבדל עצום. זה לא שהוא נתן לי ניתוח של הדדליפט, חישב את הכוחות שפועלים על החוליות כשאתה מעקם את הגב והגיע למסקנה שאלה כוחות גדולים ממה שהדיסקים שלך יכולים להתמודד איתם. הוא טען טענה שהדרך היחידה שלו לגבות אותה היא בצורה סטטיסטית - להתאמן או לאמן אנשים אחרים ולראות תוצאות בשטח. מי שלא עשה את זה לא יכול לטעון טענות כאלה.

החבר שלך אמר שזה נראה לו מצחיק לשמוע טענות על כלכלת ישראל מילד בן 18. אם אתה לא רואה את ההבדל, אולי הוא באמת צודק.

בגלל זה גם שאלתי אותו אם הוא יודע מה שיטת המס ואם הוא מבין אותה לעומק, כדי להמשיך להתדיין. לא יצאתי משום נקודת הנחה אמרתי שזה מצחיק אם המקרה הוא שילד בן 18 יתן עצות בכלכלה רק על סמך דעות של כלכלנים אחרים בלי לדעת מה עומד מאחורי כל מושג. ניב יודע טוב מאד מתי אני מטריל ומזלזל ומתי אני רציני והוא גם לא צריך שום סנגור ברגע שנכנסת עם השטויות שלך הדיון איבד כבר טעם מבחינתי ולא היה לי כוח להמשיך אותו עם ניב. אפשר לקרוא טקסט ולהבין ממנו אלף ואחד דברים עובדה שניב הבין מהדברים שלי משהו אחד בעוד אתה הבנת משהו אחר, ההבדל בניכם הוא שלניב כנראה אין את החסכים שיש לך והוא יצא מנקודת הנחה שאני רוצה להבין משהו מסויים ואתה אלכס הבנת מהטקסט שאני רוצה לזלזל בניב ושאני מתכוון להעלות טענת אד הומינם.

מעניין שגם שיטת המס בישראל לא ממש רלוונטית למה שהוא אמר ועוד יותר מעניין שלא הגבת לו אחרי זה. כמובן שלא היה לך כוח, אני הרסתי לך את הדיון.
אגב, מה קרה לאיום שלך לא להגיב יותר להודעות שלי? אתה לא מצליח להשתלט על עצמך?

6288_121713241682_7276287_n.jpg

בבקשה למי שביקש תמונה. ואלכס יש לי דברים יותר חשובים לעשות מאשר לחפש איזה חנון ברחבי אונ' ת"א ולהגיד לו את האמת על עצמו. לך לפקולטה שם לפסיכולוגיה יגידו לך אותו דבר.

tuckermax.gif

דבקה כתבו שביבי ושטייניץ מכינים רזרבות לכלכלת מלחמה. לא יודע אם זה מבוסס או לא ,אבל זה הגיוני מאוד בהתחשב במצב עם סוריה וחיזבאללה ובמהירות שהגזירות עברו.

אגב ,יפה שהצלחתם בהתחלה להחזיק עמוד וחצי בלי דיונים על השוואות אורכים.

יש הבדל עצום. זה לא שהוא נתן לי ניתוח של הדדליפט, חישב את הכוחות שפועלים על החוליות כשאתה מעקם את הגב והגיע למסקנה שאלה כוחות גדולים ממה שהדיסקים שלך יכולים להתמודד איתם. הוא טען טענה שהדרך היחידה שלו לגבות אותה היא בצורה סטטיסטית - להתאמן או לאמן אנשים אחרים ולראות תוצאות בשטח. מי שלא עשה את זה לא יכול לטעון טענות כאלה.

החבר שלך אמר שזה נראה לו מצחיק לשמוע טענות על כלכלת ישראל מילד בן 18. אם אתה לא רואה את ההבדל, אולי הוא באמת צודק.

ומבחינתו הנכונות של הטענה שלי תלויה בניסיון שלי (נעזוב את זה שזה לא נכון). אז הוא שאל כדי להחליט אם הטענות אני מעלה נכונות או לא, לא כדי לרדת איתי לפסים אישיים, ועובדה שזה נגמר כשהוא קיבל תשובה.

מעניין שגם שיטת המס בישראל לא ממש רלוונטית למה שהוא אמר ועוד יותר מעניין שלא הגבת לו אחרי זה. כמובן שלא היה לך כוח, אני הרסתי לך את הדיון.
אגב, מה קרה לאיום שלך לא להגיב יותר להודעות שלי? אתה לא מצליח להשתלט על עצמך?

הוא שאל שאלה וקיבל תשובה. לאן יש להמשיך מפה?

ומבחינתו הנכונות של הטענה שלי תלויה בניסיון שלי (נעזוב את זה שזה לא נכון). אז הוא שאל כדי להחליט אם הטענות אני מעלה נכונות או לא, לא כדי לרדת איתי לפסים אישיים, ועובדה שזה נגמר כשהוא קיבל תשובה.

הוא שאל שאלה וקיבל תשובה. לאן יש להמשיך מפה?

facepalm

אני מבין שזה שמישהו, שבניגוד אליך הוא לא בתול ויכול להביא הוכחות לזה שיש לו חיי חברה ובנות, מתווכח עם אלכס שזה מישהו שהשפיל אותך כבר כמה פעמים בפורום וגרם לך לבכות ולקלל, גורם לך לגמור אה?

אם כן אני מוכן לתגמל אותו במוניטין למענך.

בתכלס לשאול אותי איזה רקע יש לי בכלכלה זה לא פחות רלוונטי מכשאתה שואל מישהו כמה הוא מרים בתגובה לטענה שלו (מה שקורה המון). לא נראה לי שזה היה למטרת ירידה לפסים אישיים (אם כן הוא כנראה היה ממשיך עם הויכוח). אם זה היה לפסים אישיים גם לא הייתי עונה לו בעצמי.

חחח איך מוכיחים על גבי פורום שאתה לא בתול?
ואתה שם לב מה אתה כותב? "משפיל על גבי הפורום" - זה רק מחזק את מה שצור כותב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית