הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המס על הסיגריות עלה מיידית ל-278.6%

• פותח/ת השרשור
חחח איך מוכיחים על גבי פורום שאתה לא בתול?
ואתה שם לב מה אתה כותב? "משפיל על גבי הפורום" - זה רק מחזק את מה שצור כותב.

ממש בא לי למחוק לך את היוזר, ואני גם אעשה את זה בהודעה הבאה הלא קשורה שלך.

• פותח/ת השרשור
לא קשורה למה? הדיון הפסיק להיות בהקשר של הכותרת לפני 20 תגובות בערך אבאלה

הוא הפסיק להיות בהקשר את הכותרת אבל אנשים מתווכחים בעניין מסוים ולא זורקים סתם משפטים כמוך. אז או שתתאפק ותגיב לעניין או שתמצא לך פורום אחר.
ואני לא אבאלה שלך, אני הרבה יותר חכם ממנו.

חחח איך מוכיחים על גבי פורום שאתה לא בתול?
ואתה שם לב מה אתה כותב? "משפיל על גבי הפורום" - זה רק מחזק את מה שצור כותב.

אמנם לא שווה התייחסות אבל בכל זאת..
כל מה שבן אדם לא בתול צריך לעשות כדי להוכיח את זה הוא להראות שהוא לא אתה.

אם אני ונדב מסכימים שלא היתה פה כוונה להעליב ורק אתה חושב שכן כי זה "פורמלית" ירידה לפסים אישיים אז נאלץ לא להסכים.

אם אני ונדב מסכימים שלא היתה פה כוונה להעליב ורק אתה חושב שכן כי זה "פורמלית" ירידה לפסים אישיים אז נאלץ לא להסכים.

איפה אמרתי להעליב? אתה גם לא יודע מה זה אד הומינם? אף פעם לא האמנתי שאנשים פה כאלה קשי הבנה.

"ומבחינתו הנכונות של הטענה שלי תלויה בניסיון שלי (נעזוב את זה שזה לא נכון)." - אלכס הדגיש לך את זה כי פה בעצם אתה אומר מה שהוא אומר, שטענת אד הומינם היא טענה לא נכונה בעצם או טענה בעלת קשר לוגי כושל. הבעיה היא שבכלל לא טענתי כלום , רק שאלתי. אני רציתי לשאול משהו שנוגע גם לנסיון שלך וגם להבנה שלך של המערכת והחוקה בתוך משלם מיסים שחי בארץ (לא שאלתי כי לא היה לי כוח וגם אני כבר לא כל כך זוכר כי הסמים גומרים עלי. אלכס לא חיכה והניח שאני מזלזל ושאני הולך להעלות טענת אד הומינם.

עכשיו אלכס יבוא ויגיד שטענתי את זה- "אני חושב שלהעלות טענות על כלכלה כמו שאתה מעלה בזמן שאתה רק קורא ומקיא את המסקנות שלך אבל לא באמת חי אותן ומבין אותן לעומק הן מגוחכות". אני התכוונתי להגיד שמי שלא מבין את שיטת המס בארץ אלא רק מתבסס על ניתוחים של כלכלנים ובעצם לא מבין מה הוא קורא + לא משלם מיסים בעצמו ולא חי את תרבות המס בארץ (בתשלומי של עסק, דירה, משכורות וכו'.) זה קצת מצחיק לשמוע ממנו טענות על כלכלה. אלכס ייטען שזאת טענת אד הומינם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית