הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה חטובה

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
שלום חבר'ה.עושה חיטוב ונכנסתי לתקופה שמרגיש ירידה בנפח(מסת שריר..)אבל בהחלט מתחטב ולכן רוצה להתייעץ עם בעלי הדיעה והנסיון שבינכם שיסכימו להגיב.
נתונים:1.74, 86ק"ג, 14%שומן.בחיטוב חודשיים. מעריך הוצאה קלורית(כולל אימונים)ביום בסביבות 2700-2800קל',לא מרגיש ירידה משמעותית בכוח,2-3אימוני כוח בשבוע והשאר אירובי.
הולך לפי דל פחמימה(20-35ג' פחמימה ביום)ומכניס בסביבות 2000קל' ביום.נוהג לעשות העמסה פעם בשבועיים וכעת שוקל לעשות פעם בשבוע אבל בסבייבות 300-400ג' פחמימה.האם הגירעון גדול/קטן מידי?
אשמח לתשובות,תודה.

אין לך בשביל מה לסבול עם כזאת כמות של פחמימה באחוז שומן כמו שלך . אתה יכול להגיע גם ל11 אחוז ללא דל פחמימה
בקשר לגירעון כן הוא גדול תעשה שהגירעון יהיה בסביבות ה500~ לא 800~

מעבר לשבועיים הראשונים בדל פחמימה אפשר בשקט לעשות העמסה שבועית של 12-36 שעות. ואני במקומך לא הייתי ממש "סופר" קלוריות אם אתה על עד 30 גרם, תאכל לפי מסגרת פחות או יותר וזהו.

• פותח/ת השרשור
תענוג חבר'ה,תודה.אז אם ככה אני בשקט יכול להימיס אחת לשבוע,אוהב דל פחמימה כי זה נותן לי מסגרת קפדנית וככה נוח יותר ובהחלט אעלה את כמות הקלוריות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית