הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רצועות משיכה

Ambizen

משתמש מתחיל
159
0
נק' מוניטין:
13
159
0
אתמול התנסתי בהם לראשונה וואללה היה לי פאמפ חזק באמה שזה חלק חלש אצלי יחסית, זה בעקרון מאלץ את האמה למשוך גם כשהיא לא יכולה, נכון?
אז מה האפקט השלילי ברצועות? שהאחיזה הכללית נחלשת? אז מה אתם אומרים על זה:
חתירות ומשיכות לגב אני אעשה עם הרצועות על מנת להוסיף משקל ולחזק את האמה, ודדליפט בלי, כדי לא לאבד את המומנטום של האחיזה לגמרי.
זה בסדר?

אולי היה לך פאמפ כי הרצועות עצרו את זרימת הדם.

בכל מקרה, זה לא תורם בשום צורה לאחיזה. אבל אתה לא רוצה שאחיזה תהיה גורם מגביל, אז במקרה הצורך תשתמש ברוצועות.

אתמול התנסתי בהם לראשונה וואללה היה לי פאמפ חזק באמה שזה חלק חלש אצלי יחסית, זה בעקרון מאלץ את האמה למשוך גם כשהיא לא יכולה, נכון?
אז מה האפקט השלילי ברצועות? שהאחיזה הכללית נחלשת? אז מה אתם אומרים על זה:
חתירות ומשיכות לגב אני אעשה עם הרצועות על מנת להוסיף משקל ולחזק את האמה, ודדליפט בלי, כדי לא לאבד את המומנטום של האחיזה לגמרי.
זה בסדר?

בכל מקרה שימוש ברצועות לא יחזק את האמה, ההפך הוא הנכון.
אם אתה צריך להשתמש ברצועות, תעשה את הסטים של החימום בלי הרצועות ותשתמש בהן לסט העבודה.

בכל מקרה, זה לא תורם בשום צורה לאחיזה. אבל אתה לא רוצה שאחיזה תהיה גורם מגביל, אז במקרה הצורך תשתמש ברוצועות.
באיזה מקרי צורך היית ממליץ למשל? PRים וכאלה ?

מאיפה קנית רצועות? אני צריך גם לקנות אני מאבד בחלק מהתרגילים את האחיזה למרות שאני יכול להרים את המשקל

לא ממליץ בדדליפט לחזרות נמוכות, אבל לחזרות גבוהות ממליץ להשתמש ברצועות
כנל לתרגילים לגב, את הסטים הראשונים תעשה בלי רצועות, וכשהאמות שלך מתחילות להפריע תשים רצועות

לא ממליץ בדדליפט לחזרות נמוכות, אבל לחזרות גבוהות ממליץ להשתמש ברצועות
כנל לתרגילים לגב, את הסטים הראשונים תעשה בלי רצועות, וכשהאמות שלך מתחילות להפריע תשים רצועות
מה עומד מאחורי ההמצלה הזו?

• פותח/ת השרשור
איך זה יעצור לי את הדם אם זה יושב ממש מעל מפרק כף היד? זה לא שזה יושב באמצע האמה ועושה לחץ.
האמה שלי בחיים לא הייתה כזאת גדולה כמו אימון שעבר. בכל מקרה, אני אשתמש בהם לחתירות ומשיכות (חוץ מדדליפט), מקל עליי ממש.
מאיפה קנית רצועות? אני צריך גם לקנות אני מאבד בחלק מהתרגילים את האחיזה למרות שאני יכול להרים את המשקל
מBB.COM

• פותח/ת השרשור
למה בדדליפט לא תשתמש בזה?
כמו שאמרתי אני לא רוצה לאבד את המומנטום של האחיזה לגמריי, זה יכול להקל עליי גם פה, אבל אהבתי את השיפור אחיזה שדדליפט תרם לי מאז שהתחלתי לעשות
(בערך שנה) אז אני ישתמש בזה בעיקר בחתירות ששם האחיזה לא הפריע לי בחיים.

אמביזין של איזה חברה קנית ?

עזוב לקנות אפשר בשניה להכין מחגורת רכב, חגורת נשק, רצועה של צ׳ימידן וכו׳-זה חזק בטירוף ולא מתבלה.

אם בכל זאת לקנות-יש רצועות של meister ב4 דולר ומשלוח חינם באיביי

כמו שאמרתי אני לא רוצה לאבד את המומנטום של האחיזה לגמריי, זה יכול להקל עליי גם פה, אבל אהבתי את השיפור אחיזה שדדליפט תרם לי מאז שהתחלתי לעשות
(בערך שנה) אז אני ישתמש בזה בעיקר בחתירות ששם האחיזה לא הפריע לי בחיים.
מה הכוונה לאבד?
אם תשתמש ברצועות לדדליפט זה יחשב שאתה "מרמה"?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית