הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

9 באב

אננ לא מבין איך אתאיסטים יכולים להרשות לעצמם להגיד שאנשים דתיים אינם מכבדים ארחים?
אני חושב שזה נובע מהעובדה שאתם מסתכלים על אנשים חרדים.. כן כן חרדים,וחרדים הם אינם דתיים אלא הם אנשי דת קיצוניים.. במיוחד אלה החסידים.
הדבר הברור שאני רואה כאן לפחות הוא זלזול גורף מצד האתאיסטים בכל מי שמאמין ד
וראו כעובדה את מקרה פתיחת האשכול - ע"י אתאיסט שכנראה רק מחפש להתווכח ולריב בענייני דת.
אני חושב שאם. זה לא היה מפריע ולא מעניין אותך, מלכתחילה לא היית טורח להץעסק בנושא זה ולפרסם אותו כאן.
כשלמדתי בתיכון מחשבת ישראל. ישנן כמה דעות למה אדם אינו מאמין באלוהים וכמה מהן הן:
שנאה לאדם דתי
ביסוסים חלשים ששמע מאדם דתי או מרב גדול.
בינתיים, אני מחכה לגאון האתאיסטי שיעלה לויכוח בלייב מול אמנון יצחק במקום לפרסם סרטונים עם קול של פילוסוף ביוטיוב.
צום קל :hoel
בשביל מה לעלות לויכוח בלייב מול אמנון יצחק? בכל מקרה כנראה שלא יצא מזה יותר ממופע סטנדאפ גרוע. ראית אותו פעם מעלה טיעון הגיוני שלא מסתכם בצעקות, חיקויים, או טענות מופרכות כגון "5000 קטן ממיליון אז העולם בן 5000 בוודאות"?

אננ לא מבין איך אתאיסטים יכולים להרשות לעצמם להגיד שאנשים דתיים אינם מכבדים ארחים?
אני חושב שזה נובע מהעובדה שאתם מסתכלים על אנשים חרדים.. כן כן חרדים,וחרדים הם אינם דתיים אלא הם אנשי דת קיצוניים.. במיוחד אלה החסידים.
וראו כעובדה את מקרה פתיחת האשכול - ע"י אתאיסט שכנראה רק מחפש להתווכח ולריב בענייני דת.
אני חושב שאם. זה לא היה מפריע ולא מעניין אותך, מלכתחילה לא היית טורח להץעסק בנושא זה ולפרסם אותו כאן.
כשלמדתי בתיכון מחשבת ישראל. ישנן כמה דעות למה אדם אינו מאמין באלוהים וכמה מהן הן:
שנאה לאדם דתי
בינתיים, אני מחכה לגאון האתאיסטי שיעלה לויכוח בלייב מול אמנון יצחק במקום לפרסם סרטונים עם קול של פילוסוף ביוטיוב.

יש בערך 1000 אנשים שעלו איתו לויכוח. תמשיך ללמוד מחשבת ישראל, אולי בסוף תהיה pro בזה ותעבור ללמוד את זה בכולל.

יש דתיים שלא מכבדים אחרים, ויש דתיים שכן מכבדים אחרים בעל כורחם כי אם לא הם ישרפו בגיהינום. אין באמת הבדל.

• פותח/ת השרשור
למישהו יש לינק לחוק או סיכום החוק שאוסר על שידורי טלוויזיה בתשעה באב (בהנחה שקיים כזה בכלל)?
אולי צ1ר מכיר?

נערך לאחרונה:
שנאה לאדם דתי

דווקא את הליצן הזה בחרת כדוגמה? לאיש אין טיעון לוגי ראוי אחד, והוא "מנצח" בויכוח בזכות צעקות, דמגוגיה והתבצרות בבורותו הבלתי מנוצחת.

דווקא את הליצן הזה בחרת כדוגמה? לאיש אין טיעון לוגי ראוי אחד, והוא "מנצח" בויכוח בזכות צעקות, דמגוגיה והתבצרות בבורותו הבלתי מנוצחת.
אש
יש בערך 1000 אנשים שעלו איתו לויכוח. תמשיך ללמוד מחשבת ישראל, אולי בסוף תהיה pro בזה ותעבור ללמוד את זה בכולל.

יש דתיים שלא מכבדים אחרים, ויש דתיים שכן מכבדים אחרים בעל כורחם כי אם לא הם ישרפו בגיהינום. אין באמת הבדל.
לא מבין איך החלטת שאני נמשך למקצוע מחשבת ישראל, בסה"כ אמרתי שלמדתי אותו בתיכון.
להגיד שדתיים מכבדים אחרים בעל כורחם כי אם לא - אז הם ילכו לגיהינום, זו הכללה טיפשית שנובעת מחשיבה נורא ברברית.
אני בינתיים ראיתי שכל אחד שעלה איתו לויכוח (בלייב, וסרטון שהועלה ליוטיוב) סתם את הפה והסכים איתו בסופו של דבר,
בגלל זה אני רוצה לראות אחד מהאנשים, שמעליים את הסרטונים המשעממים שלהם ביוטיוב 'למה צוחקים על הדתיים', שיעלו לויכוח עם הרב אמנון יצחק פנים מול פנים יגידו לו כל מה שיש להם בראש ונראה איך יצא סוף הויכוח.
בשביל מה לעלות לויכוח בלייב מול אמנון יצחק? בכל מקרה כנראה שלא יצא מזה יותר ממופע סטנדאפ גרוע. ראית אותו פעם מעלה טיעון הגיוני שלא מסתכם בצעקות, חיקויים, או טענות מופרכות כגון "5000 קטן ממיליון אז העולם בן 5000 בוודאות"?
אני בינתיים ראיתי שכל אחד שעלה איתו לויכוח (בלייב, וסרטון שהועלה ליוטיוב) סתם את הפה והסכים איתו בסופו של דבר,
בגלל זה אני רוצה לראות אחד מהאנשים, שמעליים את הסרטונים המשעממים שלהם ביוטיוב 'למה צוחקים על הדתיים', שיעלו לויכוח עם הרב אמנון יצחק פנים מול פנים יגידו לו כל מה שיש להם בראש ונראה איך יצא סוף הויכוח.

כל אחד שעלה איתי לויכוח במציאות סתם את הפה והודה שאני צודק. תודיע לי מתי אמנון יצחק ברמת השרון, אני מוכן להתווכח איתו רק כי 30 אנשים כבר ביקשו את זה ממני ואני יודע שהסרטון שלי איתו יהיה כמו ההרצאה של גארי יורופסקי לאתאיסטים. הולך?

חחח גדול אשכרה יש אנשים בוגרים ששומעים את הטענות של אמנון יצחק ופשוט מקבלים אותן. זהו, פיצחתם את השיטה!
אין שום סיכוי שאם הייתם נולדים נוצרים בטעות הייתם יורדים עליו. ואין שום סיכוי שהוא מעתיק חלק גדול מהטיעונים שלו ממטיפים נוצרים.
ועל הקטע של "לא ראיתי מישהו עולה להתווכח איתו"... אז קודם כל - תשתמש ביוטיוב, ודבר שני, מה אתה חושב, שיש משהו שאפשר להגיד והוא פשוט יעצור ויגיד זהו, שכנעתם אותי, אני מקבל את הטענות שלך, הדת היא קשקוש אחד גדול ואני מהיום אתאיסט ?
גם אם אלוהים יצא מהאדמה ויכנס לאולם ההרצאות שלו ויגיד חבר'ה עבדתי עליכם האיסלאם צדק, יהיו לו תירוצים והוא ימשיך להטיף ליהדות.

פשוט פתטי שבשנת 2012 אנשים באמת קונים את זה. כמה נמוך צריך לרדת, מדהים.
מילא אנשים קשי יום שקיבלו חינוך כזה מגיל אפס ומעולם לא שמעו על אופציה אחרת, אבל רבאק, יש פה אנשים שמחוברים לאינטרנט 24/7 ונחשפו פעם או פעמיים לטענות אתאיסטיות.

היום באימון לא נתנו לי להעביר לשירים במערכת של החדר כושר כי 9 באב. facepalm

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית