ייעוץ אנאבר

סתמישהו

משתמש מתחיל
264
17
נק' מוניטין:
22
264
17
אוניברסיטת ת"א
שלום לכולם.
אני רוצה להתחיל סייקל עדין של חיטוב, וחשבתי להתחיל לקחת אנאבר 60 מ"ג ליום.
הבנתי שניתן למשוך איתו עד 8 שבועות, אך אני מחפש משהו קצר ועדין יותר למשך שלוש שבועות, 4 גג.
רציתי לקבל המלצות על האנאבר של סיירוקס, או שיש לי גם אופצייה לתאילנדי והוא עדיף?
האם צריך לקחת חומרים מנקים לאחר הסייקל הנ"ל? ואם כן, אילו חומרים?!

תודה לכולם, והמשך שבוע טוב.

נערך לאחרונה:
למה טרול? מה רע במה ששאלתי? אי אפשר לקבל קצת עזרה?
אתה רוצה לקבל עצות לגבי סייקל של אנאבר בלבד? אם התשובה היא כן, אתה מבזבז את הזמן שלך. לא תקבל שום המלצה לזה. תקרא את הנעוצים ותבין מה הכונה שלי, באמת שבהתחלה חשבתי שאתה מטריל. (גם הניק של מרמז על טרולינג - "סתמישהו").

• פותח/ת השרשור
לא אחי. באמת שלא. זה הניק שלי פשוט. ומה רע בלקחת רק אנאבר? אתה ממליץ לקחת עם זה טסט?!
בגלל זה אני מתייעץ איתכם.
אשמח לקבל דעות בנושא.
תודה ויום טוב.

לא אחי. באמת שלא. זה הניק שלי פשוט. ומה רע בלקחת רק אנאבר? אתה ממליץ לקחת עם זה טסט?!
בגלל זה אני מתייעץ איתכם.
אשמח לקבל דעות בנושא.
תודה ויום טוב.
הדבר היחיד שאני ממליץ לך הוא לקרוא והמון, עד שתגיע למצב שבו תשאל שאלות הרבה יותר ענייניות שיוכיחו שיש לך איזשהו מושג ירוק מה אתה עושה כשאתה ניגש לחומרים.

אנאבר לא אפקטיבי לבד .. וחוץ מיזה סייקל של חיטוב הולך מצויין עם וינסטרול 50 מ"ג + טסט פרופ' אומנם הוא לא ממש עדין אבל אין סטרואידים עדינים בסופו של דבר הכל פוגע בכבד ..

אני בעצמי מתחיל וברור שהשתמשתי באנאבר ואנטון[קלינה] ממליץ ומחוכמה הוא סטרואיד עם אפקט מצויין להתחלה מכיוון שהרעילות שלו יחסית בסדר לכבד וזה סטרואיד מצויין להרגיל את הגוף לחומרים אבל הוא יקר ולא שווה מבחינת תוצאות אבל בכללי לנושא הוא בכלל לא אפקטיבי לבד אני הייתי לוקח טסט' אנטט שהוא גם יכול להיות עדין ..

• פותח/ת השרשור
אני לוקח כרגע רק אנאבר תאילנדי רפואי (בתקווה שזה רפואי). 50 מ"ג ליום בלבד. מקווה לתוצאות טובות כמה שאפשר להפיק ממנו ..
תודה בכל מקרה לכולם.

• פותח/ת השרשור
זה מתאילנד .. ככה שלא הכי ידוע לי עד כמה זה רפואי באמת.
רשום למטה "בריטיש דרגון" ואת האריזה העלאתי בתמונה .. הנה שוב :

ככה קיבלתי את זה.
תודה בכל מקרה.
אגב, אני לוקח 50 מ"ג ביום.

זה מתאילנד .. ככה שלא הכי ידוע לי עד כמה זה רפואי באמת.
רשום למטה "בריטיש דרגון" ואת האריזה העלאתי בתמונה .. הנה שוב :

ככה קיבלתי את זה.
תודה בכל מקרה.
אגב, אני לוקח 50 מ"ג ביום.
פעם הבאה שתפרסם קישור למכירה של חומרים, לא תזכה לכתוב כאן יותר.

שלום,
אני מעוניין להשתמש באנאבר ואשמח להוראות שימוש ממישהו מנוסה:
יש לי כדורים של עשרה מיליגרם. אני רוצה לדעת באיזה אופן לקחת אותם- לפני/אחרי אימון, כמה לקחת בכל פעם ( הבנתי שמומלץ חמישה ביום אז האם את כל החמישה בבת אחת או אחד אחד באופן שווה במהלך היום או בקונפיגורציה אחרת...) כמה זמן לפני אימון, לפני שינה, תזונה וכו׳
תודה

שלום,
אני מעוניין להשתמש באנאבר ואשמח להוראות שימוש ממישהו מנוסה:
יש לי כדורים של עשרה מיליגרם. אני רוצה לדעת באיזה אופן לקחת אותם- לפני/אחרי אימון, כמה לקחת בכל פעם ( הבנתי שמומלץ חמישה ביום אז האם את כל החמישה בבת אחת או אחד אחד באופן שווה במהלך היום או בקונפיגורציה אחרת...) כמה זמן לפני אימון, לפני שינה, תזונה וכו׳
תודה
פתחת פוסט מלפני 3 שנים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית