הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם התפריט הבא הוא טוב לירידה במשקל?

centaurx

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אני בן 28
גובה 1.70

זו לא הדיאטה הראשונה שלי אלא השנייה, לפני 3 שנים שקלתי 106 קילו
וירדתי ל83. נכנסתי ללימודים לשנה והיה לחוץ מאוד ועליתי ל97 קילו בתוך שנה.
אחרי הלימודים התחלתי לעבוד ולאט לאט ירדתי ל90 ומאז שמרתי על משקלי,
הרשיתי לעצמי 1-2 קילו לעלות ולרדת כל פעם אבל לא יותר.
לפני חודש וחצי אמרתי זהו זה! אני רוצה להוריד הכל ומ92 קילו הגעתי עד כה ל86.8.

המטרה שלי היא קודם כל לרדת ל80 ונראה איך זה.

הנתונים שלי:

היקף בטן(קו הטבור) 110 ס"מ ולפני חודש וחצי היה 114 ס"מ.
היקף חזה(בקו הפטמות): 106 ס"מ ולפני חודש וחצי היה לי 107 ס"מ.
היקף ירכיים(החלק הכי רחב): 60 ס"מ ולפני חודש וחצי היה 64 ס"מ.

אני מקפיד לא לרדת יותר מ1 - 1.5 קילו בשבוע ועוד שבועיים ארד עוד 2 קילו בערך ככה
שיוצא 8 קילו בערך ל2 חודשים ואני מרוצה.

להזכיר שההרגשה שלי היא טובה והכנסתי לתפריט שלי כמה שיותר מכל אבות המזון.

אני עושה הליכה מהירה +ריצה לא מהירה(חצי חצי) 4-5 פעמים בשבוע, 20-40 דקות
לכל יום זה תלוי אם אני עושה סיבוב נוסף במסלול ההליכה(כל סיבוב 20 דק' בערך).

עושה כפיפות בטן 4-6 סטים של 15 לפני שינה.

הנה התפריט:

בוקר:
2 לחם קל(38 קלוריות לפרוסה) + גבינת קוטג' 100-120 גרם(עד חצי קופסא100-110 קל') + ביצה קשה L(בערך 75-80 קל')

סך הכל 270 קלוריות.

ביניים:
חצי אשכולית או תפוז(חצי אשכולית 50 קלוריות, תפוז 75 קלוריות)
2 תמרים(1 תמר בערך 16-20 גרם = 50-55 קלוריות, סך הכל 100-110 קלוריות)
2-3 כפיות אגוזי מלך(2-3 אגוזים בכל כפית, כל כפית בערך 13-14 קלוריות, סך הכל 40 קל' בערך)

סך הכל 225 קלוריות(בחישוב זה בחרתי תפוז)

צהריים:
1 כוס ברנפלקס ללא סוכר + 1 כוס חלב 1%

אין לי מושג כמה קלוריות בדיוק יש בכל אחד מהם אך יודע שהכל ביחד לא יותר מ180 קלוריות.

ביניים:
חצי אשכולית או תפוז(חצי אשכולית 50 קל' תפוז 75 קל')
תה ירוק(ללא סוכר 0 קלוריות)

סך הכל 75 קלוריות(חישבתי את המקסימום עם התפוז)

ערב:
מרק עדשים ירוקים מבושלים(חצי כוס) + 2 לחם קל
או
חצי כוס שעועית לבנה + 2 לחם קל
או
1 קופסא טונה + 2 לחם קל
או
1 בטטה בתנור(כ200 קלוריות) + 2 לחם קל

כל האפשרויות של המזונות בארוחת הערב נעות בין 200-300 קלוריות לכל ארוחה כולל הלחם!
לא יותר מ300 קל'.

ביניים:

1 כוס חלב 1%
2 תמרים
2-3 כפיות אגוזי מלך

מקסימום 240 קל' לא יותר.

ועוד 100 קלוריות אני משאיר ל כמה סוכריות ומסטיקים ללא סוכר וכו'.

סך הכל כל התפריט: 1400

הRMR שלי הוא 1800-1900(במצב מנוחה)
ואני בשלילי 400-500 קלוריות לפעמים 600-700(קורה שלפעמים אני לא רעב אני מוותר על
ארוחת ביניים שאחרי ארוחת הערב והולך לישון)

אני בשום אופן לא מוותר על שאר הארוחות לעולם ומקפיד לא להיות רעב בכלל.

הערות:

* את ההליכה+ ריצה אני עושה אחרי ארוחת ערב(כשעה וחצי אחרי הארוחה)
* אני שותה רק ורק מים בערך 1 כוס כל שעה, מקפיד לשתות כל הזמן ובבוקר שותה 2 כוסות מים עם 1 לימון שלם.
* אני אוכל ירקות כמובן אבל לא הרבה ובעיקר ירוקים וגם עגבניות לפעמים.
* 2-3 פעמים בשבוע אני מחליף את ארוחת הערב במנת בשר בקר עם 2 לחם קל
* פעם בשבוע מחליף את ארוחת הערב בדג + 2 לחם(אשמח לשמוע איזה סוג דג מומלץ לאכול)
* אני ישן 8-7.5 שעות כל יום.
* הולך לישון שעתיים אחרי הארוחה האחרונה ולא על בטן מלאה.

אשמח לשמוע מה אתם אומרים על התפריט, אם יש משהו להוסיף, לשנות וכו'.

האם לדעתכם הירידה בהיקף הבטן היא סבירה? אשמח לטיפים כיצד אפשר להוריד אחוזי שומן
בצורה אופטימלית בנוסף לכושר, אולי ע"י שינוי תפריט לפי אחוזי שומן שאני צורך?

סליחה על המגילה, רציתי לרשום הכל כי זה חשוב לי.

תודה רבה.

נ.ב - שאלה לפסח, רוב התפריט הוא כשר חוץ מברנפלקס.. האם יש דגנים שכשרים לפסח
או משהו כזה? אם לא, מה מציעים במקומו? האמת שהברנפלקס הוא קריטי הוא משביע ותורם
לשמירת התזונה.

נערך לאחרונה:
נראה לי שאחרי שירדת ועלית וירדת שוב אתה כבר די יודע מה עובד ומה לא.
הדבר היחיד שאני מאמין שפה ידליק לכולם נורות אדומות הוא כמות החלבונים בתפריט שלך. גם אחרי הוספת הבשר והדגים שלוש פעמים בשבוע והקוטג' זה לא מספיק. חלבונים לא ממש חשובים לירידה במשקל. כלומר, גם בתפריט שלך אתה תרד אבל השאלה מה אתה מוריד. ברמות החלבון שאתה צורך אתה תאבד שומן ושריר. אם תעלה את כמות החלבון הנצרכת אתה תוריד באופן יחסי יותר שומן ופחות מסה רזה. בקיצור, תוודא שאתה מגיע ל~ 1.5-2 גרם חלבון לקילו משקל גוף.
בנוסף, הפעלת השרירים בעצימות גבוהה גם תורמת לשימור מסה רזה. במילים אחרות - חדר כושר.

(עריכה: פיספסתי את קופסת הטונה בקריאה ראשונה. תחשב ותראה איפה אתה עומד)

• פותח/ת השרשור
נראה לי שאחרי שירדת ועלית וירדת שוב אתה כבר די יודע מה עובד ומה לא.
הדבר היחיד שאני מאמין שפה ידליק לכולם נורות אדומות הוא כמות החלבונים בתפריט שלך. גם אחרי הוספת הבשר והדגים שלוש פעמים בשבוע והקוטג' זה לא מספיק. חלבונים לא ממש חשובים לירידה במשקל. כלומר, גם בתפריט שלך אתה תרד אבל השאלה מה אתה מוריד. ברמות החלבון שאתה צורך אתה תאבד שומן ושריר. אם תעלה את כמות החלבון הנצרכת אתה תוריד באופן יחסי יותר שומן ופחות מסה רזה. בקיצור, תוודא שאתה מגיע ל~ 1.5-2 גרם חלבון לקילו משקל גוף.
בנוסף, הפעלת השרירים בעצימות גבוהה גם תורמת לשימור מסה רזה. במילים אחרות - חדר כושר.

(עריכה: פיספסתי את קופסת הטונה בקריאה ראשונה. תחשב ותראה איפה אתה עומד)

תודה על התגובה.

אני מודע לזה שחסר חלבונים ואני לא ממש מצליח להוסיף עוד חלבונים מבלי לעבור את מס'
הקלוריות ליום. עלי לאכול גג 1400 קל' ליום.

כיצד אתה מציע להוסיף חלבונים?
חשבתי לקנות בנוסף גבינה צהובה 5% או 9% ולאכול פרוסה אחת של ג.צהובה ביום.

וגם יש את הבעיה של הסיבים התזונתיים, אני לא צורך מספיק מהם וגם שובר את הראש פה
איך להוסיף מהם מבלי לעבור את 1400 קל'.

תודה.

• פותח/ת השרשור
על חשבון לחם, תמרים ושאר פחמימות. יתכן שזה יעזור לך להרגיש פחות רעב! תנסה.

אתה עונה לי על השאלה בנוגע לברנפלקס בפסח?

כי אם דיברת על עכשיו אני האמת לא רעב בכלל כל הזמן, התפריט משביע.

רק שאני מודאג לגבי החלבונים והסיבים אין לי מספיק מהם בתפריט ולא יודע
איך להעמיס עוד מבלי לחרוג מ1400 קלוריות ליום.

תודה.

נ.ב - אני רק בירידה במשקל, מכון כושר אני אלך רק יותר מאוחר כרגע לא אפשרי.

אני עושה בבית כפיפות בטן 15*6(15 פעם לכל סט סך הכל 6 סטים) וזה המינימום לפעמים אני
עושה פעמיים ביום לפני שינה ובבוקר.

אני עושה גם הליכה מהירה + ריצה קלה

אשמח לעוד טיפים בנוגע לעוד תרגילים שאפשר לעשות בבית.

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=84
תקרא את זה, לאחר שאתה קורא הכל אני מניח שתעלה על הדברים שאתה לא עושה נכון.
דגשים:

1. אתה מדלל את מסת השריר עקב כך שאתה לא מגרה את השרירים בגופך, "חיטוב" ללא אימוני התנגדות מביאות לדילול מסיבי של מסת השריר במיוחד בגריעונות קלורים גדולים וככל שמגדילים אותם זה נהייה חריף יותר
2. כנגזרת של 2, לכן אתה גם צופה באיבוד משקל כה "רב" בשבוע, בשבוע מבחינה הגיונית, מטאבולית, ושאר ה*** הפיזיולוגי או לא כמעט בלתי אפשרי לרדת יותר מקילו של שומן בשבוע וגם זו תופעה דיי נדירה, מה שאתה יורד בין היתר זו מסת שריר, נוזלים, ועוד דברים נחמדים כאלה ואחרים שבהחלט יכולים לעשות נזק.
3. מצב הירקות שלך בתפריט לא מעלה חיוך או יותר נכון מעציב, יש לך חוסר מובהק של ויטמנים ומינרלים בתפריט ששוב יכולים לגרום נזק בטווח הארוך. (וקראתי את ה"אני אוכל ירקות אבל לא הרבה, במצב הזה רוב האנשים אוכלים 2-3 ירקות ביום וחושבים שסגרו עניין)
4. למה אתה נעול על 1400 קלוריות בלבד? מאיפה החישוב ומאיפה המספר? אני לא יודע מה ההוצאה הקלורית היומית שלך כי אין לי מושג איזו פעילות אתה עושה ביומיום אך לדעתי זה מספר נמוך מידי.
5. למה אתה עושה כפיפות בטן? מה אתה חושב שזה יביא לך? ביזבוז זמן טהור, אם השאיפה שלך זה "הסרה של השומן באזור הבטן" אז צר לי אך זה בלתי אפשרי, מקום עבודה על מקום יחיד לא יוריד את השומן, לא "יעצב" ולא "יחטב" ושאר ענייני הפסלים למינהם באותו איבר או פלג גוף, שומן לא יכול לרדת נקודית אלא יורד עקב גירעון קלורי (מוציא יותר ממה שאתה מכניס) והגנטיקה ואמא אדמה יחליטו מאיפה ירד השומן ראשון, כמה, ולמה.
6. ואם נתעסק ב"קטנות" להתבסס על אגוזי מלך כמקור לשומן "איכותי" עיקרי בתפריט זו עוד טעות עקב ריבוי אומגה 6 שיש באגוזי המלך ביחס לאומגה 3
7. מקריאה בשנית של ההודעה, אתה חישבת RMR = 1900, אני מניח שכמו רוב האנשים שכחת להכפיל ב1.2 לקבל תחזוקה, RMR= קלוריות שאתה מוציא במנוחה מוחלטת קשור באזיקים למיטה ולא זז מילימיטר, אני לא אוהב לקרוא לזה "צמח" אבל זו ההגדרה, ולכן אתה מחליט על עניין הקלוריות היחסית מועט של התפריט.
8. אני ממליץ לא לרכוש יותר לחם קל, עקב עניין כלכלי (לא משתלם) ועקב כך שהוא לא משביעה, אתה אוכל אוויר עם חומרים כימים כאלה ואחרים, תקנה לחם אמיתי (לבן או מלא בהתאם לצריכת הסיבים היומית שלך והמינרלים והויטמנים) ותהנה מהאוכל במקום לאכול אוכל של "כוסיות" (סליחה לכל הבחורות הקוראות הודעה זו) ותיהיה גבר.
9. מבחינת ערכים של קלוריות חישבת, אבל מבחינת פחממות ושומן וחלבון לא, יש במדריך שהבאתי לך למעלה מחשבון שיכול לחשב לך הכל בקלות כך יהיה יותר קל לשים דגשים בתפריט.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
התגובות בתוך הציטוט בצבע אדום

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=84
תקרא את זה, לאחר שאתה קורא הכל אני מניח שתעלה על הדברים שאתה לא עושה נכון.
דגשים:

1. אתה מדלל את מסת השריר עקב כך שאתה לא מגרה את השרירים בגופך, "חיטוב" ללא אימוני התנגדות מביאות לדילול מסיבי של מסת השריר במיוחד בגריעונות קלורים גדולים וככל שמגדילים אותם זה נהייה חריף יותר

זה רק בינתיים, מכון כושר כרגע לא אפשרי כי בשל עבודתי אני נאלץ לעבור עיר(רחוק מאוד)
ולא משתלם לי להירשם כמנוי כרגע. וגם תקציבית לא מתאים כרגע.

2. כנגזרת של 2, לכן אתה גם צופה באיבוד משקל כה "רב" בשבוע, בשבוע מבחינה הגיונית, מטאבולית, ושאר ה*** הפיזיולוגי או לא כמעט בלתי אפשרי לרדת יותר מקילו של שומן בשבוע וגם זו תופעה דיי נדירה, מה שאתה יורד בין היתר זו מסת שריר, נוזלים, ועוד דברים נחמדים כאלה ואחרים שבהחלט יכולים לעשות נזק.

רק כושר שורף את השומן או גם שאם אכניס מעט שומן במינון המתאים זה יורד?

3. מצב הירקות שלך בתפריט לא מעלה חיוך או יותר נכון מעציב, יש לך חוסר מובהק של ויטמנים ומינרלים בתפריט ששוב יכולים לגרום נזק בטווח הארוך. (וקראתי את ה"אני אוכל ירקות אבל לא הרבה, במצב הזה רוב האנשים אוכלים 2-3 ירקות ביום וחושבים שסגרו עניין)

ירקות אני אוכל מעט נכון אבל כמה ירקות אני צריך לאכול ביום? מישהו בכלל יודע?
אני פשוט לוקח 1 מכל ירק(מלפפון, פלפל ירוק, עגבניה, חסה, כרוב, גזר וכו') ועושה מהם סלט
הכל ביחד עם כף שמן זית ואוכל.

4. למה אתה נעול על 1400 קלוריות בלבד? מאיפה החישוב ומאיפה המספר? אני לא יודע מה ההוצאה הקלורית היומית שלך כי אין לי מושג איזו פעילות אתה עושה ביומיום אך לדעתי זה מספר נמוך מידי.

אני לקראת מעבר לעיר אחרת ושמה אני אעבוד. כרגע לא עובד חוץ מעבודה מול המחשב
ופעילות שציינתי קודם(ריצה + הליכה וכפיפות בטן)

5. למה אתה עושה כפיפות בטן? מה אתה חושב שזה יביא לך? ביזבוז זמן טהור, אם השאיפה שלך זה "הסרה של השומן באזור הבטן" אז צר לי אך זה בלתי אפשרי, מקום עבודה על מקום יחיד לא יוריד את השומן, לא "יעצב" ולא "יחטב" ושאר ענייני הפסלים למינהם באותו איבר או פלג גוף, שומן לא יכול לרדת נקודית אלא יורד עקב גירעון קלורי (מוציא יותר ממה שאתה מכניס) והגנטיקה ואמא אדמה יחליטו מאיפה ירד השומן ראשון, כמה, ולמה.

אני עושה כפיפות בטן בשל תחושת המאמץ וכי אוהב את זה. לא בשביל קוביות ולא שריפת שומנים
מקומי ולא כלום. סתם הרגשה טובה שאני עושה משהו.. מן שריטה.

6. ואם נתעסק ב"קטנות" להתבסס על אגוזי מלך כמקור לשומן "איכותי" עיקרי בתפריט זו עוד טעות עקב ריבוי אומגה 6 שיש באגוזי המלך ביחס לאומגה 3

אגוזי מלך לא חשבתי לאכול אותם בגלל האומגה.. אלא רק שומן טוב זה הכל
גם כי הוא טעים לי ולא לקחתי חשיבות רבה את האומגה שבו.
עדיף שומן טוב מאשר שומן רע או בלי שומן כלל.

7. מקריאה בשנית של ההודעה, אתה חישבת RMR = 1900, אני מניח שכמו רוב האנשים שכחת להכפיל ב1.2 לקבל תחזוקה, RMR= קלוריות שאתה מוציא במנוחה מוחלטת קשור באזיקים למיטה ולא זז מילימיטר, אני לא אוהב לקרוא לזה "צמח" אבל זו ההגדרה, ולכן אתה מחליט על עניין הקלוריות היחסית מועט של התפריט.

הRMR שלי המדוייק הוא 1860 מה שיצא לי במחשבון באינטרנט. כולל תחזוקה זה יוצא 2200.
אך חושש לאכול יותר בשל חוסר פעילות שלי שציינתי קודם אני לא פעיל הרבה.

8. אני ממליץ לא לרכוש יותר לחם קל, עקב עניין כלכלי (לא משתלם) ועקב כך שהוא לא משביעה, אתה אוכל אוויר עם חומרים כימים כאלה ואחרים, תקנה לחם אמיתי (לבן או מלא בהתאם לצריכת הסיבים היומית שלך והמינרלים והויטמנים) ותהנה מהאוכל במקום לאכול אוכל של "כוסיות" (סליחה לכל הבחורות הקוראות הודעה זו) ותיהיה גבר.

ניסיתי בעבר אבל זה לא נכנס לי, אני לא עובד ובקושי פעיל חוץ משעה אחת ביום שעושה כושר.
לכן אני אוכל בצורה מוגבלת אבל לא מתחת ל1400 שזה סביר אפילו מבחינת התזונאיות.
וכמובן מבחינת תזונה המרכיבים לא ממש בריאים זה אני יודע ולכן צריך עזרה בשינוי התפריט
ושיפורו.

9. מבחינת ערכים של קלוריות חישבת, אבל מבחינת פחממות ושומן וחלבון לא, יש במדריך שהבאתי לך למעלה מחשבון שיכול לחשב לך הכל בקלות כך יהיה יותר קל לשים דגשים בתפריט.

קראתי בעבר את המאמר אבל לא קל לי להכניס את הכמות של הפחמימות, חלבונים ושומנים
כאשר כמות הקלוריות עוברת את סך הקלוריות שצריך לצרוך ביום. גם אם זה לא היה 1400
ועושה 2000 קל' זה לא משנה, קשה לי משום מה לארגן תפריט טוב עם כל המרכיבים החיוניים.

בהצלחה.

תודה

ה BMR שלך = 1850~ אם נכפיל ב1.2 זה יוצא 2200
אתה אוכל 1400, מחישוב פשוט יש לך פה גירעון של 800 קלוריות ולא כמו שציינת בהודעה המקורית

ואני בשלילי 400-500 קלוריות לפעמים 600-700(קורה שלפעמים אני לא רעב אני מוותר על
ארוחת ביניים שאחרי ארוחת הערב והולך לישון)

ואם אתה "לא רעב ומוותר על הארוחת ביניים" = גירעון של 1000+ קלוריות.

מסקנות:
1. נדפק החילוף חומרים שלך, מה שמקשה על הירידה במשקל ותהליכים מטבולים כאלה ואחרים במיוחד כשאתה לא מתאמן ויש דילול של מסת השריר (בין היתר עקב ה"גירעון היחסית גדול" הזה)
2. ביום אימון של "ריצה/הליכה" יש לך גירעון שמתקרב ל1200-1300 קלוריות תלוי בעצימות הפעילות וכו', אז אחרי כל החישובים הללו אם אתה עדיין בראש של לאכול 1400 קלוריות ו"תזונאיות" אמרו לך את זה, אני לא זה שאתווכח איתן או איתך, אתה מקבל פה המלצות אם ליישם אותם או ללכת באותה השיטה שלך עצמך היא בהחלט החלטה רק שלך.
3. מה ש"שורף שומן" זה גירעון קלורי, "כושר" זה בגדר המלצה אבל אימון אנאירובי זה לא ממש המלצה (לעומת אירובי שכן)

• פותח/ת השרשור
ה BMR שלך = 1850~ אם נכפיל ב1.2 זה יוצא 2200
אתה אוכל 1400, מחישוב פשוט יש לך פה גירעון של 800 קלוריות ולא כמו שציינת בהודעה המקורית

ואם אתה "לא רעב ומוותר על הארוחת ביניים" = גירעון של 1000+ קלוריות.

מסקנות:
1. נדפק החילוף חומרים שלך, מה שמקשה על הירידה במשקל ותהליכים מטבולים כאלה ואחרים במיוחד כשאתה לא מתאמן ויש דילול של מסת השריר (בין היתר עקב ה"גירעון היחסית גדול" הזה)
2. ביום אימון של "ריצה/הליכה" יש לך גירעון שמתקרב ל1200-1300 קלוריות תלוי בעצימות הפעילות וכו', אז אחרי כל החישובים הללו אם אתה עדיין בראש של לאכול 1400 קלוריות ו"תזונאיות" אמרו לך את זה, אני לא זה שאתווכח איתן או איתך, אתה מקבל פה המלצות אם ליישם אותם או ללכת באותה השיטה שלך עצמך היא בהחלט החלטה רק שלך.
3. מה ש"שורף שומן" זה גירעון קלורי, "כושר" זה בגדר המלצה אבל אימון אנאירובי זה לא ממש המלצה (לעומת אירובי שכן)

אני לא מתווכח חלילה, אני ביקשתי המלצות לשינוי ושיפור התפריט.
את הלחם אני אחליף למלא מה שצריך אבל זה לא רק זה, תסכים?
מה עם עוד דברים שחסרים? כיצד אני מוסיף ומארגן? לכמה ארוחות לחלק?
אשמח לתפריט לימים ללא כושר ומשם אני אסתדר ואוסיף בהתאם לכושר.

כדי להבין את התפריט ה-"נכון" אני אשמחצאם אפשר, דוגמה של תפריט עד 1600(גרעון של 600 סביר לא?) שמכיר את כל הדברים שצריך.

תודה.

אנחנו לא בונים פה תפריטי תזונה, תארגן את התפריט שלך ותעלה אותו פה מחדש עם המחשבוני תזונה שיש במדריך שהבאתי לך ונתקן בהתאם (אחרי שתקרא אותו בעיון, כי לא עשית זו עד כה גם אם תגיד שלא וקראת והכל, לומדים עם הזמן לזהות בן אדם שקרא באמת את המדריך הזה והשקיעה מזמנו עם דף ועט בדיוק כמו שאני מבקש שם לאחד שסתם ריפרף ואמר "האא איזה מדריך ארוך למי יש כוח זה מסובך מדי").
אם לאנשים בני 70+ הביאתי את המדריך הזה, ויום אחרי הבן אדם הגיע והודה לי ללא הרבה שאלות מסביב ואם היו אלו היו שאלות ממוקדות בלבד, והוא אדם ממוצע מבוגר שרצה רק לרדת מעט במשקל לאחר ניתוח לב, אני בטוח שאחד כמוך צעיר בן 28 עם שאיפות יוכל להבין את המדריך גם כן ולפעול בהתאם כי קסמים ושיטות אין כאן וכנראה שגם לא יהיה.

• פותח/ת השרשור
אנחנו לא בונים פה תפריטי תזונה, תארגן את התפריט שלך ותעלה אותו פה מחדש עם המחשבוני תזונה שיש במדריך שהבאתי לך ונתקן בהתאם (אחרי שתקרא אותו בעיון, כי לא עשית זו עד כה גם אם תגיד שלא וקראת והכל, לומדים עם הזמן לזהות בן אדם שקרא באמת את המדריך הזה והשקיעה מזמנו עם דף ועט בדיוק כמו שאני מבקש שם לאחד שסתם ריפרף ואמר "האא איזה מדריך ארוך למי יש כוח זה מסובך מדי").
אם לאנשים בני 70+ הביאתי את המדריך הזה, ויום אחרי הבן אדם הגיע והודה לי ללא הרבה שאלות מסביב ואם היו אלו היו שאלות ממוקדות בלבד, והוא אדם ממוצע מבוגר שרצה רק לרדת מעט במשקל לאחר ניתוח לב, אני בטוח שאחד כמוך צעיר בן 28 עם שאיפות יוכל להבין את המדריך גם כן ולפעול בהתאם כי קסמים ושיטות אין כאן וכנראה שגם לא יהיה.

אני קראתי את המדריך שנרשמתי ולא לאחרונה, לא אמרתי שאפילו הלכתי לפי המדריך
רק שיש לי תפריט והייתי רוצה לשפר אותו.

אני אקרא שוב את המדריך ואנסה לבד לבנות את התפריט עד סוף השבוע.

יש מחשבון קלוריות שהלינק אליו נמצא בסוף המאמר שנתת כאן, אני אחשב לפיו.

תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית