ייעוץ סאן קרם וופלים

• פותח/ת השרשור yan
  • פורסם בתאריך

yan

משתמש פעיל
796
62
נק' מוניטין:
228
796
62
שלום זה הולך להיות אשכול קצת מפגר אבל אני צריך עזרה של מי שניסה את הקרם וופלים.
קניתי היום סאן קרם וופלים אבל הטעם די מוזר מין לימון כזה חמצמץ, יכול להיות שהאבקה מקולקלת? (התוקף בסדר גמור) או שזה קרם וופלים לימון?
האבקה הקודמת שקניתי הווניל עוגיות היה מדהים ככה שזה די מוזר לי...

עבר לי בידיים כבר כמה פחים של סאן קרם וופל, הטעם מדהים שלעצמו.
ולעניינך, לא אין שום קשר לטעם חמוצי לימוני זה אפילו לא נשמע הגיוני בכלל.
תלך למקום שקנית ממנו ותן למוכר לטעום, יכול להיות שהוא נשמר בתנאים לא חכמים במיוחד ובחום גבוה במיוחד בתקופה הזאת ואכן יתקלקל.
זאת זכותך הבסיסית ללכת ולדרוש החלפה!

• פותח/ת השרשור
עבר לי בידיים כבר כמה פחים של סאן קרם וופל, הטעם מדהים שלעצמו.
ולעניינך, לא אין שום קשר לטעם חמוצי לימוני זה אפילו לא נשמע הגיוני בכלל.
תלך למקום שקנית ממנו ותן למוכר לטעום, יכול להיות שהוא נשמר בתנאים לא חכמים במיוחד ובחום גבוה במיוחד בתקופה הזאת ואכן יתקלקל.
זאת זכותך הבסיסית ללכת ולדרוש החלפה!
סתם לצורך השוואה איזה טעם אתה מרגיש? למה אתה יכול להשוות? (קצת דבילי אבל ללכת לחנות וזה זה סיפור)

זאת בכלל לא שאלה מפגרת.. אף אחד לא צריך אבקה מקולקלת במיוחד לא שהוא שילם עליה.

עכשיו השאלה היא כמה סקופים לקחת ממנה?
כי יכול להיות שהטעם בא ממה ששמת,נגיד,חלב טיפה מקולקל.
נסה לקחת עוד סקופ עם מים ואז תחליט אם ללכת לחנות.
במידה ואתה מרגיש את הטעם הזה,תן גם למישהו במכון לנסות לטעום

• פותח/ת השרשור
ולשתות אבקה מקולקלת זה פחות דבילי?
חח לא. התכוונתי אולי הטעם הוא אותו טעם ולי הוא פשוט לא טעים (שזה מה שכניראה היה). אין לי שום כוונה לשתות אבקה מקולקלת ובאמת החלפתי היום את האבקה לשוקולד נקווה שיהיה יותר טוב.

איכס שוקולד תהיה בריא זה ביוב אני מחכה רק שהסאן שוקולד שלי תיגמר חכה לקראת עוד כמה שייקים שתשתה תרצה להקיא ממליץ להחליף לוואפל בלגי אם יש או קרם עוגיות שהיא באמת טעימה ..

• פותח/ת השרשור
איכס שוקולד תהיה בריא זה ביוב אני מחכה רק שהסאן שוקולד שלי תיגמר חכה לקראת עוד כמה שייקים שתשתה תרצה להקיא ממליץ להחליף לוואפל בלגי אם יש או קרם עוגיות שהיא באמת טעימה ..
לא מסכים איתך, זו האבקה הכי טעימה שטעמתי בלי צחוק כבר חיסלתי כמה מנות סתם. הוניל שלהם מגניב לאללה גם, אבל סאן שוקולד יש לו מין טעם גם של מוקה זה האבקה הכי טעימה שטעמתי בחיים שלי ותאמין לי שטעמתי הרבה בהרבה טעמים (סיינטרקס, iss,אינטראקטיב,met RX ועוד שכבר שכחתי מהם ובהרבה טעמים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית