הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע לגבי קרוז אנד בלאסט

• פותח/ת השרשור FB33
  • פורסם בתאריך

FB33

משתמש מתחיל
253
1
נק' מוניטין:
2
253
1
אני זוכר שדובר על זה פעם באחד הפוסטים בדרך אגב
רציתי לדעת אם יש סיכוי שיכתב פה מאמר קצר לגבי פרוטוקול ש קרוז אנד בלאסט [כמה זמן אפשר לרוץ על "קרוז" נניח 250 פעם בשבוע] ואיך יוצאים ממנו אחרי ה"בלאסט"
ובכלליות איך מנהלים את העניין [נניח-20 שבועות של 250 מ"ג טסט פעם בשבוע ואז סייקל של 8 שבועות 500 מ"ג מחולק לפעמיים בשבוע+NPP ]
איך מתנהלים עם כוריגון וAI במהלך כל התקופה ואיזה ניקוי עושים כדי להתאושש באופן מלא מכל הטיול הארוך הזה
אשמח אם יוכלו להתייחס לנושא 😃

בלאסט אנד קרוז זה לא סייקל של 20 שבועות, זה יותר בקטע של שנה ומעלה. ברמת העקרון אפשר גם פחות. בדרך כלל מדובר על אנשים שמוכנים לקבל מנטלית את ההשלכות של שימוש ממושך כל כך: יכול להיות שלא יתעוששו מזה בכלל ויצתרכו לעשות trt עד סוף חייהם. אז משתמשים במלא חומרים כמה חודשים, רואים איך ההרגשה הכללית ואם הפסיקו להתקדם, הרי גם על חומרים אחרי תקופה מסוימת לא גדלים יותר... נגיד 3 חודשים.
ואז עושים קרוז, כל אחד בכמויות שלו. אפשר כמות של trt, gh לא מפסיקים בכלל אם יש את הכסף.
עושים בדיקות דם לראות שהכל בסדר, בדיקות דם לא טובות הם סיבה לקרוז. שהכל מסתדר מפציצים שוב.
כוריגן משתמשים לתקופה רק אם רוצים להכניס אישה להריון, ai לפי הצורך.
בו נגיד שיש סיכונים לבריאות אבל זו נדרך היחידנ להגיעה לגוף מרשים באמת, סייקל זה צעד קדימה צעד אחורה הרגא שהגעת לרמה מסוימת.

• פותח/ת השרשור
בלאסט אנד קרוז זה לא סייקל של 20 שבועות, זה יותר בקטע של שנה ומעלה. ברמת העקרון אפשר גם פחות. בדרך כלל מדובר על אנשים שמוכנים לקבל מנטלית את ההשלכות של שימוש ממושך כל כך: יכול להיות שלא יתעוששו מזה בכלל ויצתרכו לעשות trt עד סוף חייהם. אז משתמשים במלא חומרים כמה חודשים, רואים איך ההרגשה הכללית ואם הפסיקו להתקדם, הרי גם על חומרים אחרי תקופה מסוימת לא גדלים יותר... נגיד 3 חודשים.
ואז עושים קרוז, כל אחד בכמויות שלו. אפשר כמות של trt, gh לא מפסיקים בכלל אם יש את הכסף.
עושים בדיקות דם לראות שהכל בסדר, בדיקות דם לא טובות הם סיבה לקרוז. שהכל מסתדר מפציצים שוב.
כוריגן משתמשים לתקופה רק אם רוצים להכניס אישה להריון, ai לפי הצורך.
בו נגיד שיש סיכונים לבריאות אבל זו נדרך היחידנ להגיעה לגוף מרשים באמת, סייקל זה צעד קדימה צעד אחורה הרגא שהגעת לרמה מסוימת.
אז עזוב 😃 חחח
אבל שימוש של 20 שבועות בגלל סיבה מסוימת כשבסופו סייקל "קלאסי"
יש לזה איזשהו פרוטוקול?

בואו נבהיר כמה דברים כי אני רואה שמתחילים לבלבל תמוח פה וזורקים שטויות לאוויר..אז ככה cruse & blast נועד רק אבל רק למי ששואף להתחרות וזה גם לאחר שהוא כבר הגיע לרמה גבוה של מסת שריר. אין בשום פנים ואופן צורך לעשות את זה הנזק הפוטנציאלי רב מהתוצאות בצורה משמעותית..לגבי כמה שטויות שנאמרו פה בנושא. אין שום היגיון לקחת HCG במהלך cruse & blast זה לא תורם לשום דבר וזה לא יגרום לעצירה\ביטול אזוזפרמיה (אי יכולת לייצר זרע) במידה וכן מבצעים רודק & blast יש לבצע taparing של החומרים ולבצע PCT אגרסיבי כאשר מחליטים לצאת מהחומרים שישמוש ב triptorlen הוא בגדר חובה HCG לא יספיק פה... בדיקות דם לעיתים תכופות במהלך התקופה הם חובה!!!!.

• פותח/ת השרשור
בגלל זה אני שואל-יש אפשרות שיתרוגם או יכתב מאמר קצר על העניין?
בכל אופן אני מבין ששימוש כזה של 20 שבועות הוא לא באמת כדאי למי שרוצה....אאמממ...לחיות חיים נורמאליים לאחר מכן

בגלל זה אני שואל-יש אפשרות שיתרוגם או יכתב מאמר קצר על העניין?
בכל אופן אני מבין ששימוש כזה של 20 שבועות הוא לא באמת כדאי למי שרוצה....אאמממ...לחיות חיים נורמאליים לאחר מכן

מאמר כותבים על נושאים שיש להם עניין רב לציבור (במקרה של הפורום הזה) לא על נושאים שנוגעים או מעניינים מבפר מצומצם של אנשים. לגבי השאלה שלך אם אין לך שאיפות רציניות להתחרות אין לך שום סיבה לבצע cruse & blast וסייקל של 20 שבועות הוא ביזבוז זמן מכסף ובריאות למה לך?!

• פותח/ת השרשור
כי לא הייתי מודע לבעייתיות של הנושא? בגלל זה שאלתי
דיברתי על תחזוקה של מינון נמוך למשך תקופה בישביל לשפר את ההתאוששות בתקופה מסוימת וקשה
מה אורך הזמן המקסימלי לתחזוקה כזאת? [אם יש]

אם זה מעניין אותך כל כך חפש בגוגל לא חסר אנשים בחול שעושים את זה. גם בארץ אני מכיר לא מעט כאלה. גם שלא מתחרים.

כי לא הייתי מודע לבעייתיות של הנושא? בגלל זה שאלתי
דיברתי על תחזוקה של מינון נמוך למשך תקופה בישביל לשפר את ההתאוששות בתקופה מסוימת וקשה
מה אורך הזמן המקסימלי לתחזוקה כזאת? [אם יש]
אם אתה עושה סייקל ארוך 12+ שבועות אז תבצע taparing כלומר להוריד את המינון לאחר הזריקה האחרונה לאט לאט..תייצב על 100-150 מג למשך 5-6 שבועות ואז תתחיל להוריד בהדרגה 20מג בשבוע כאשר אתה מסיים צא ל PCT

אם זה מעניין אותך כל כך חפש בגוגל לא חסר אנשים בחול שעושים את זה. גם בארץ אני מכיר לא מעט כאלה. גם שלא מתחרים.
לא חסר אידיוטים שעושים שטויות למה להפיץ ברבים?

• פותח/ת השרשור
אם אתה עושה סייקל ארוך 12+ שבועות אז תבצע taparing כלומר להוריד את המינון לאחר הזריקה האחרונה לאט לאט..תייצב על 100-150 מג למשך 5-6 שבועות ואז תתחיל להוריד בהדרגה 20מג בשבוע כאשר אתה מסיים צא ל PCT

לא חסר אידיוטים שעושים שטויות למה להפיץ ברבים?
תודה יא חסיד אומות עולם 😃
אבל נראה לי אשני אלך פשוט על סייקל עם מינונים נמוכים ל14-16 שבועות כי לפי מה שכתבתם אני מעדיף לא לקחת את הסיכון והתכנון מסובך יחסית...עדיף לי לא להסתכן ולהשאיר דברים פשוטים יחסית [נאלץ לעבוד קשה בשאר השבועות של התקופה כדי להתאושש טוב]
תודה רבה לכם אבל ממש! הפורום הזה מציל חיים אשכרה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית