הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי סוגי מוצרים

• פותח/ת השרשור Neu
  • פורסם בתאריך

Neu

משתמש פעיל
404
3
נק' מוניטין:
101
404
3
שלום,

רציתי לדעת אם מישהו התנסה במוצרי HERBALIFE, האם שווה לרכוש חבילה של 7 חטיפי חלבון (13 גר' חלבון ביחידה) ב90 שח.
ולגבי מוצר נוסף CON-CRET האם מישהו פעם ניסה? מה זה בדיוק (creatine hydrochloride) האם יש הבדל באיכות מבמונו הרגיל?

תודה,

13*7 = 91
שווה לשלם 90 שקל בעד 91 גרם חלבון?

כמה ערכים להשוואה:
אבקת חלבון ממוצעת = 15 אג' לגרם חלבון
חזה עוף = 9 אג' לגרם חלבון
טונה = 14 אג' לגרם חלבון

עוד כלל די מועיל לגבי תוספים: אם השם של התוסף הוא לא בדיוק אותו שם כמו המרכיב העיקרי, סביר להניח שאתה מבזבז כסף.
כל הקריאטינים המיוחדים למיניהם לא טובים בשום דבר מקריאטין מונו רגיל. וחלקם גם פחות יעילים.

חטיף טעים מאוד לא שווה את הכסף ! במקרה אמא שלי בשעות הפנאי מפיצה שלהם יצא לי לטעום את כל המוצרים שלהם כמעט , אבקת חלבון וניל ושוקו שלהם גם בת זונה ממש אבל שוב ממש יקר ! כנ״ל המשקאות איזוטנים שלהם

לגבי הcon-cret תקננה מונו רגיל וזהו

חטיף טעים מאוד לא שווה את הכסף ! במקרה אמא שלי בשעות הפנאי מפיצה שלהם יצא לי לטעום את כל המוצרים שלהם כמעט , אבקת חלבון וניל ושוקו שלהם גם בת זונה ממש אבל שוב ממש יקר ! כנ״ל המשקאות איזוטנים שלהם

לגבי הcon-cret תקננה מונו רגיל וזהו
איזה כיף לך שיש לך אמא כזאת שמבינה בנשוא .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית