- פותח/ת השרשור
תודה למי שכתב והתייחס. בכל מקרה בהמשך לפוסט הזה ניתקלתי בכמה צמחוניים שהביאו לי ציטוט כזה : "המיתוס שכדי להיות בריאים וחזקים צריך לאכול בעלי חיים הושלך כבר מזמן לפח הזבל של ההיסטוריה. שומן מהחי הוא אחת הסיבות המובילות למגיפת עודף המשקל ותחלואת הלב בעולם המערבי. איגוד הדיאטנים האמריקאי (ADA) פרסם נייר עמדה רשמי ובו קבע ש"תזונה צמחונית מאוזנת ומתוכננת היטב, בכל שלב במעגלי החיים, כולל בילדות, היא בריאה, וייתכן אפילו שיש לה יתרונות על תזונה הכוללת בשר". פרופ' מריון נסל, מומחית תזונה עטורת פרסים ומרצה בכירה באוניברסיטת ניו יורק, כתבה בספרה "מה לאכול": "הוכח כי הצמחונים בריאים יותר מאוכלי בשר. למי שאינו אוכל בשר בקר, בשר חזיר, בשר כבש ואפילו בשר עוף, יש סיכוי טוב יותר לא לחלות במחלות לב ובסרטן לעומת האמריקני אוכל הבשר הממוצע". בית הספר לרפואה של אוניברסיטת הרווארד פרסם לאחרונה את פירמידת המזון המומלצת, הנשענת על הידע המדעי העדכני ביותר. אחת ההמלצות הבולטות היא: "הגבילו אכילת בשר אדום".
ביקשתי לראות את המחקרים ואת נייר העמדה הזה, עד שישיגו אותו אני אשמח אם מישהו פה יוכל לתת לי כיוון למאמרים ומחקרים סותרים, אני צריך את זה גם לעבודה וגם לויכוח. אני פשוט לא יודע למצוא מחקרים ומאמרים ששווים משהו באינטרנט ואין לי מקורות טובים למאמרי תזונה (חוץ מהפורום הזה) אז אשמח לעזרה נוספת כדי לסתום להם את הפה. בכל מקרה אני זוכר שהיה פה פעם פוסט על צמחונות והמון טענות סותרות אני פשוט לא מוצא אותו אז אשמח גם אם מישהו יוכל להוביל אותו אליו.
שוב תודה לעוזרים.
ביקשתי לראות את המחקרים ואת נייר העמדה הזה, עד שישיגו אותו אני אשמח אם מישהו פה יוכל לתת לי כיוון למאמרים ומחקרים סותרים, אני צריך את זה גם לעבודה וגם לויכוח. אני פשוט לא יודע למצוא מחקרים ומאמרים ששווים משהו באינטרנט ואין לי מקורות טובים למאמרי תזונה (חוץ מהפורום הזה) אז אשמח לעזרה נוספת כדי לסתום להם את הפה. בכל מקרה אני זוכר שהיה פה פעם פוסט על צמחונות והמון טענות סותרות אני פשוט לא מוצא אותו אז אשמח גם אם מישהו יוכל להוביל אותו אליו.
שוב תודה לעוזרים.