החדר כושר שהצגתי כאן:http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=32618 מתחיל להיבנות , ויש כבר מעורבים לעיניין ,מה שאני צריך מכם, זה המלצות למתקנים ומכשרי אימון שאולי לא קיימים בארץ ונפגשתם איתם בסירטונים או תמונות, מממ..כרגע ההשקעה היא פחות על אירובי (בינתיים אולי יהיה שניים שלושה אליכונים) כזה שזה על יותר מתקני כח שנתמצאים גם בחדרי הכושר של הבודיבילדינג בנוסף יהיו חבלים, שרשראות, טבעות, סולמות וכאלו...
ראיתי מן מתקן כזה לחיזוק האמות שאהבתי ואני בונה אותו (רוב הציוד אני בונה או מביא בדיי קומבינות) אז אם יהיה אפשר תמונות של הדברים עליהם אתם ממליצים זה יהיה אחלה, תודה רבה רבה רבה, מאוד עוזרים ואולי בסופו של דבר גם לכם.
**מי שלא הבין למה אני מתכוון שיראה את הסירטונים והתמונות שנמצאים באשכול שקישרתי אליו למעלה**))
ראיתי מן מתקן כזה לחיזוק האמות שאהבתי ואני בונה אותו (רוב הציוד אני בונה או מביא בדיי קומבינות) אז אם יהיה אפשר תמונות של הדברים עליהם אתם ממליצים זה יהיה אחלה, תודה רבה רבה רבה, מאוד עוזרים ואולי בסופו של דבר גם לכם.
**מי שלא הבין למה אני מתכוון שיראה את הסירטונים והתמונות שנמצאים באשכול שקישרתי אליו למעלה**))