הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אז החדר כושר הולך ומתקדם - צריך המלצות

• פותח/ת השרשור lifton
  • פורסם בתאריך

lifton

משתמש מתחיל
83
0
נק' מוניטין:
12
83
0
החדר כושר שהצגתי כאן:http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=32618 מתחיל להיבנות , ויש כבר מעורבים לעיניין ,מה שאני צריך מכם, זה המלצות למתקנים ומכשרי אימון שאולי לא קיימים בארץ ונפגשתם איתם בסירטונים או תמונות, מממ..כרגע ההשקעה היא פחות על אירובי (בינתיים אולי יהיה שניים שלושה אליכונים) כזה שזה על יותר מתקני כח שנתמצאים גם בחדרי הכושר של הבודיבילדינג בנוסף יהיו חבלים, שרשראות, טבעות, סולמות וכאלו...

ראיתי מן מתקן כזה לחיזוק האמות שאהבתי ואני בונה אותו (רוב הציוד אני בונה או מביא בדיי קומבינות) אז אם יהיה אפשר תמונות של הדברים עליהם אתם ממליצים זה יהיה אחלה, תודה רבה רבה רבה, מאוד עוזרים ואולי בסופו של דבר גם לכם.

**מי שלא הבין למה אני מתכוון שיראה את הסירטונים והתמונות שנמצאים באשכול שקישרתי אליו למעלה**))

חדר כושר והציוד שהוא מציע אמור לשרת מטרות וצרכים של המתאמנים, ולא להגשים פנטזיות של מי שראה הרבה סרטונים ותמונות ומתלהב ממכשירים וצעצועים.

חדר כושר והציוד שהוא מציע אמור לשרת מטרות וצרכים של המתאמנים, ולא להגשים פנטזיות של מי שראה הרבה סרטונים ותמונות ומתלהב ממכשירים וצעצועים.

,מה שאני צריך מכם, זה המלצות למתקנים ומכשרי אימון שאולי לא קיימים בארץ ונפגשתם איתם בסירטונים או תמונות

...

• פותח/ת השרשור

זה לחלוטין נכון, אבל אין מתכנים מסויימים שמשרתים את המתאמן ומתאימים לו, אני מחפש לשלב בחדר כושר, דברים חדשים, מתקנים לתרגילים מורכבים, תרגילי כח, זה לא אמור להגשים לאנשים את הפנטזיות שלהם אבל לא רחוק מזה.

החדר כושר אמור להיות ממוקם באיזור רחובות עדיין לא קבענו מקום מדויק אבל אנחנו בודקים.

תודה על התגובות כל מה שאתם כותבים כאן נלקח בחשבון, ונדבדוק כל מוצר בנפרד, תודה רבה ותמשיכו כך.

אני לא חושב ששווה לכם להתרכז נטו בסוג אכלוסיה מסויים , בכל זאת כבר לכמה אנשים כל הדברים האלה פונים.
נכון אפשר לשדרג את המכון ולעשות אותו יותר גם למתאמני כוח אבל אני חושב שלוותר על הקהל הרחב שלא מתעניין בכל הדברים האלה זאת ההחלטה העסקית הכי גרוע שאתה יכול לבצע.
אנחנו עדין לא בארצות הברית שמכוני כושר "HardCore" יהיו מצליחים ויהיה להם קהל יעד רחב.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב ששווה לכם להתרכז נטו בסוג אכלוסיה מסויים , בכל זאת כבר לכמה אנשים כל הדברים האלה פונים.
נכון אפשר לשדרג את המכון ולעשות אותו יותר גם למתאמני כוח אבל אני חושב שלוותר על הקהל הרחב שלא מתעניין בכל הדברים האלה זאת ההחלטה העסקית הכי גרוע שאתה יכול לבצע.
אנחנו עדין לא בארצות הברית שמכוני כושר "HardCore" יהיו מצליחים ויהיה להם קהל יעד רחב.

לחלוטין מסכים איתך, כנראה שלא הבנת אותי נכון.
המכון שנמצא בראש שלי, יהיה עם מכונות ,רק מעטות ומאוד מסוימות, האירובי יהיה יחסית חלק קטן, אבל אני יציע אימוני קרוס פיט עם הציוד המתאים (סתם דוגמא), הרעיון בגדול הוא שאני יבנה חדר כושר קצת שונה ממה שיש בארץ , עם גריפרים, שקי איגרוף חבלי טיפוס וכו'...(אני עובר באתרים לחפש רעיונות למתקנים, יש עוד חלק דיי גדול בחדר כושר שכרגע אני לא רוצה לדון בו כאן ובכלל כל הבסיס של החדר כושר יהיה שונה).
יש הרבה רעיונותת והכל עוד בבניה על הנייר ונסובב את זה 100 פעמים עד שאני יגיע בדיוק למה שאני רוצה.

תבנה חדר כושר עם 5 כלובים, זה עבר משהו שאין בארץ. שים מסביב עוד קצת משקוליות יד כבדות חבלים ושטויות של קרוספיט וזה מספיק מגניב. אין מה להתעסק עם מכשירים לאמות וכל מיני שטויות, אני לא רואה מישהו מתאמן במיוחד שם כי יש מכונה מיוחד לאמה. אם כבר יבואו כי יהיו שם אנשים שמתאמנים כוח מלכלכים במגנזיום וצועקים וזה מה שיתן את המוטיבציה להתקדם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית