הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ טריפטורלין

Katantzik

משתמש מתחיל
200
1
נק' מוניטין:
19
200
1
אני מעוניין לקבל יותר פרטים על אופן השימוש בטריפטורלין.
בזמן הסייקל לקחתי HCG פעמיים בשבוע כ 250 IU בכל פעם.

אחרי שכל החומרים יצאו מהגוף אני לוקח זריקה של 100 מ"ג טריפטורלין .
מה לגבי שימוש בכלומיד וטמוקסי כאשר לוקחים טריפטורלין.
האם צריך בכלל? ובאיזה מינונים (כמו שהייתי אמור לקחת במידה ולא הייתי לוקח את הטריפטורלין) ?

בתודה מראש לכל העונים.

אם אתה מתכנן לקחת אז תקח רק לאחר!!!! שכל החומרים יצאו מהגוף זריקה יחידה של 100מ"ג ולאחר מכן כלומיד וטמוקסיפן לפי הנוהל!!!

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתכנן לקחת אז תקח רק לאחר!!!! שכל החומרים יצאו מהגוף זריקה יחידה של 100מ"ג ולאחר מכן כלומיד וטמוקסיפן לפי הנוהל!!!

עדי תודה על התשובה.
אני בהחלט מודע לכך שיש לקחת את הזריקה רק לאחר שכל החומרים יצאו מהגוף.
שאלה נוספת ברשותך: 100mcg שווה לדקפפטיל דיפו 0.1 \ 3.75 \ 11.25 ML שנימכרת בארץ?

לא. לדקפפטיל דיפו נמכרת ב 11.25 מ"ג לזריקה..אגב איך אתה בדיוק מקבל את זה מבית מרקחת זאת תרופה שאינה בסל הבריאות יקרה רצח מיועדת להפריה חוץ גופית איך בדיוק אתה מקבל אותה?

• פותח/ת השרשור
לא. לדקפפטיל דיפו נמכרת ב 11.25 מ"ג לזריקה..אגב איך אתה בדיוק מקבל את זה מבית מרקחת זאת תרופה שאינה בסל הבריאות יקרה רצח מיועדת להפריה חוץ גופית איך בדיוק אתה מקבל אותה?

1. לא הבנתי את התשובה שלך. האם זריקה של 11.25 שווה ל 100 מק"ג ?
2."מי צריך פרוצקציה שיש חברים" בהקשר לשאלתך איך אני מקבל את זה מבית מרקחת.
דרך אגב בהתחלה חשבתי שזריקה של 0.1 מ"ל שווה ל 100 מק"ג ודי הופתעתי לגלות שהמחיר שלה הוא רק 27 שקל. אבל עכשיו שאני מבין (תקן אותי אם אני טועה) שאני צריך את הזריקה של 11.25 אני מניח שהמחיר שלה יעלה בהתאם.

לפני חודש וחצי סיימתי סייקל של בולדנון עם טסט וסיביונט ובהתחךה טראן , עשייתי 3 פעמים פרגניל וכלומיד אך אני עדיין מרגיש כי החשק המיני מאוד ירוד מה צריך לשות

לפני חודש וחצי סיימתי סייקל של בולדנון עם טסט וסיביונט ובהתחךה טראן , עשייתי 3 פעמים פרגניל וכלומיד אך אני עדיין מרגיש כי החשק המיני מאוד ירוד מה צריך לשות
האם כדי לקחת דקה-פפטיל - הבולד היה במינון 4מ"ג בשבוע .
ראשית שים לב, הגבת בשרשור עתיק.
לא כ"כ מובן מה היה הסייקל ומה הpct. נסה להיות יותר ברור.
פרגניל לא אמור להחזיר חשק מיני לאחר סייקל.
האם ערכת בדיקת דם?

הסייקל היה 12שבועות כלל טסטרון וסיביונט 4מגג בשבוע בולד 4בשבוע טרן 3בשבו במשך 6 שבועות ודינבול לארבע שבועות 40 ביום
הpct שלוש זריקות פרגניל וכלומיד למשך 10 ימים. ואחכ פרוורון וטמקספין שני כדורים ביום. בדיקות הדם מאוזנות ותקינות כפי שציין הרופא כולל בגיקת הטסטרון הכל תקין. הזריקה האחרונה בסייקל הייתה ב17.11

4 מ״ג הכוונה ל4 זריקות של 1 cc אתה מתכוון ?
כלומיד 10 ימים לא מספיק ,
מתי התחלתה pct כמה זמן אחרי הזריקה האחרונה ?
כמה עליתה בסייקל (משקל גוף)
משקלי אימונים ?
איזה חברה זה היה ?

עשית סלט פירות וירקות אחי
טסטוסטרון וספיונט זה אותו טסט , פשוט ספיונט זאת גרסה הארוכה כביכול טסט ספיונט אנטט פרופיונט זה אותו טסט זה אותו הדבר רק זמני חיים שונים ותחילת ההשפעה שונה
הפיסיטי לא בנוי טוב והכנסת יותר מדי חומרים טסט טרן דיבול ובולדנון

הסייקל היה 12שבועות כלל טסטרון וסיביונט 4מגג בשבוע בולד 4בשבוע טרן 3בשבו במשך 6 שבועות ודינבול לארבע שבועות 40 ביום
הpct שלוש זריקות פרגניל וכלומיד למשך 10 ימים. ואחכ פרוורון וטמקספין שני כדורים ביום. בדיקות הדם מאוזנות ותקינות כפי שציין הרופא כולל בגיקת הטסטרון הכל תקין. הזריקה האחרונה בסייקל הייתה ב17.11
כל מה שאתה כותב מוזר. אתה מתבלבל במינונים ו/או שאתה ממש לא מבין מה אתה עושה ו/או שפשוט קיבלת ויאלים של שמן זית ואמרו לך שזה סטרואידים.
אתה טוען שהכנסת 10 גרם של חומרים לגוף שלך ואח"כ עשית PCT מהגהינום וכעת כל מה שחסר זה קצת חשק מיני?...

כל מה שאתה כותב מוזר. אתה מתבלבל במינונים ו/או שאתה ממש לא מבין מה אתה עושה ו/או שפשוט קיבלת ויאלים של שמן זית ואמרו לך שזה סטרואידים.
אתה טוען שהכנסת 10 גרם של חומרים לגוף שלך ואח"כ עשית PCT מהגהינום וכעת כל מה שחסר זה קצת חשק מיני?...
הראה לי הוא פשוט לא מקיר מושגים... עם זה הי שמן זית הוא לא היה חווה דאון

אחי נדמה לי ההסבר שלי על הסייקל לא ברור, מה אתה אומר על הדקהפפטיל זה יעבוד לא יעבוד , אני מבין שהמינונים חשובים , כנראה שכן הכנסתי הרבה חומרים , זה של נובו (כככככככ) , מ ה א תה אומר תמיד אפשר ללמוד אחי , אין בזה בושה. פשוט לא נתקלתי אף פעם בדקה פפטיל ולכן אני שואל .

כמובן שבדיקת דם היא הכלי המדויק לגילוי פרולקטין בדם , האם יש עוד סמנים חוץ מדיכוי הלבידו והדיכאון .
אשמח אם תעזרו בך, כי אני מתכנן להזריק דקה פפטיל ומפחד לעשות זאת כאשר יש רמת פרולקטין גבוהה בדם .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית