הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קריאטין

• פותח/ת השרשור LioD
  • פורסם בתאריך

LioD

משתמש מתחיל
95
0
נק' מוניטין:
0
95
0
אני מתחיל להשתמש בתוספים בקרוב, בין היתר [אבקת חלבון וקפאין] אני מעוניין גם בקריאטין, ואני קונה באתרים בחו"ל ככה שזה יוצא בערך עצי מחיר מהארץ כולל משלוח.. אם זה נחוץ אני קונה מ******** [ לא יודע אם מותר לפרסם, אני חדש ומקסימום תצנזרו..].
עכשיו הבנתי שכל
Creatine Monohydrate בעל תקן מסויים יהיה הכי אפקטיבי וטוב, רציתי לדעת, זה נכון על כל קריאטין כזה? או שיש עדיפות לחברה כזאת או אחרת? ואם לא, אפשר ללכת על הכי זול? ומה הכי זול [קריאטין] כזה ארץ?

אתה יכול ללכת על הכי זול,או לקנות CREPURE בתוספת של כמה דולרים אומרים שהו יותר "איכותי" אבל לך תדע..

• פותח/ת השרשור
מה ההבדל בינו לבין המיקרונייזד? והאם עדיף קריאטין המונו + קפאין, על התחלופה ששמעתי לאחרונה, Jack3d + Dmaa?

אחי מה האתר שאתה קונה ממנו? שלח לי אותו בפרטי בבקשה כי פה הוא מצונזר

• פותח/ת השרשור
אין לי מספיק הודעות על מנת לשלוח הודעה פרטית, ופה זה מצנזר אוטומטית ככה שאני לא יכול..
עזרה מישהו?

כן עדיף לך קריאטין וקפאין אלה חומרים שהוכחו כמשפרי ביצועים , ג׳ק וdmaa תורמים לפורום,מרץ,כוח אבל אם אף פעם לא לקחת ממריצים לפני אימון קפאין יספיק בתור התחלה ! לך על החברה prolab אני ניסיתי את כל החברות כמעט ואין לי ספק שהיא הכי טובה
בקשר לקריאטין לך על חברה אמינה כמו : דיימטז,אופטימום,iss מה אתה משיג הכי זול

• פותח/ת השרשור
כן עדיף לך קריאטין וקפאין אלה חומרים שהוכחו כמשפרי ביצועים , ג׳ק וdmaa תורמים לפורום,מרץ,כוח אבל אם אף פעם לא לקחת ממריצים לפני אימון קפאין יספיק בתור התחלה ! לך על החברה prolab אני ניסיתי את כל החברות כמעט ואין לי ספק שהיא הכי טובה
בקשר לקריאטין לך על חברה אמינה כמו : דיימטז,אופטימום,iss מה אתה משיג הכי זול
בתור התחלה לקחת רק קפאין? ללא קריאטין? ואחרי כמה זמן לשלב קריאטין? קפאין אני הולך על של פרולאב, הבנתי שהוא הכי טוב.
לגבי הקריאטין, ממה שציינת רובם לא קריאטין מונו ואמרו לי שעדיף לקנות קריאטין מונו..
מה לעשות? ומה ההבדל בין קריאטין מונו בעל תקן, לבין קריאטין מיקרו?

לא תקח גם קריאטין, התכוונתי מבחינת מרץ להתחלה תקח רק קפאין, קריאטין הוא מוצר מעולה והמטרה שלו בכלל זה התאוששות והוא מעולה בזה[הוכח כעובד]
אין הבדל , היה על זה דיון בפורום.קריאטין זה קריאטין

אני יודע שכבר אמרתי...

אני רוצה לשוב ולהזכיר שזה לא מקרה שכבר אין DMAA במוצרים שאתם מכירים כמו Jack3d. כדאי לכם להקדיש שתי דקות לפרסום http://www.fda.gov/NewsEvents/Newsroom/PressAnnouncements/ucm302133.htm , שם תמצאו למשל את המשפט:

"The FDA letters noted that DMAA is known to narrow the blood vessels and arteries, which can elevate blood pressure and may lead to cardiovascular events ranging from shortness of breath and tightening in the chest to heart attack. The agency has received 42 adverse event reports on products containing DMAA. " (ההדגשות שלי)

הצבא האמריקני אוסר על שימוש בחומר מאחר וקיים חשש שיש קשר בינו לבין מוות של שני חיילים (זה מידיעה אחרת).

אז ברור, לכם זה לא יקרה, אבל לפחות תזהירו את החברים שלכם.

• פותח/ת השרשור
אז למה זיבלו תשכל שלקחת כל קריאטין מונו בעל תקן מסויים הכי טוב אם קריאטין זה קריאטין? יש לך מאמר או משהו שמוכיח זאת?

• פותח/ת השרשור
הקפצה, לא קיבלתי תשובה..

תריץ חיפוש היה על זה דיון גדול

אין לי מחקר בהישג יד , אם מה שיגרום לך ללכת לישון בשקט זה התקן תקנה עם התקן , יש של ISS עם התקן עולה סביר ולא יותר יקר מהמתחרים משהו כמו 220 לקילו

• פותח/ת השרשור
תריץ חיפוש היה על זה דיון גדול

אין לי מחקר בהישג יד , אם מה שיגרום לך ללכת לישון בשקט זה התקן תקנה עם התקן , יש של ISS עם התקן עולה סביר ולא יותר יקר מהמתחרים משהו כמו 220 לקילו
יש לך את הדיון בהישג יד? כי אני פשוט לא מוצא אותו..
ו220 שקל לקילו אין סיכוי שאני ישלם, בארץ המחירין על תוספים זה גניבה, אני מזמין מח"ול, יחד עם 2-3 בקבוקי קפאין של פרולאב יוצא לי איזה 170 שקל..
בעיקרון אני כרגע בהתלבטות בין ALLMAX Nutrition Micronized German Creatine Monohydrate לDymatize Micronized Creatine ואם קריאטין זה קריאטין, לא תהיה השפעה גדולה יותר למונו?

נערך לאחרונה:
יש לך את הדיון בהישג יד? כי אני פשוט לא מוצא אותו..
ו220 שקל לקילו אין סיכוי שאני ישלם, בארץ המחירין על תוספים זה גניבה, אני מזמין מויטה קוסט, יחד עם 2-3 בקבוקי קפאין של פרולאב יוצא לי איזה 170 שקל..
בעיקרון אני כרגע בהתלבטות בין ALLMAX Nutrition Micronized German Creatine Monohydrate לDymatize Micronized Creatine ואם קריאטין זה קריאטין, לא תהיה השפעה גדולה יותר למונו?
תלך על הדיימטז , אין לי את הדיון פעם קראתי אותו ! ואסור לדבר על הזמנות מח״ול

• פותח/ת השרשור
תלך על הדיימטז , אין לי את הדיון פעם קראתי אותו ! ואסור לדבר על הזמנות מח״ול
בטוח שאסור לדבר? כי ראיתי בהודעות אחרות שכן דיברו..
בכל מקרה, למונו השפעה גדולה יותר לא? והALLMAX עם תג Creapure..
ואיך הALLMAX בכללי?

כן אסור לדבר
אני המלצתי על הדיימטז כי אישית השתמשתי בו והוא מאוד עזר לי !

כן של nsi עם התקן , אהבתי יותר את הדיימטז אבל עכשיו אני עם האופטימום ואני לא מרגיש שינוי בינו לבין הדיימטז
אגב מה המייל שלך ?

• פותח/ת השרשור
כן של nsi עם התקן , אהבתי יותר את הדיימטז אבל עכשיו אני עם האופטימום ואני לא מרגיש שינוי בינו לבין הדיימטז
אגב מה המייל שלך ?
שמעתי שהNSI פשוט זבל, לא? ולמה אתה צריך את המייל שלי? חחחחחחח הייתי שולח לך בפרטי אבל אין לי מספיק הודעות..

שמעתי שהNSI פשוט זבל, לא? ולמה אתה צריך את המייל שלי? חחחחחחח הייתי שולח לך בפרטי אבל אין לי מספיק הודעות..
לא הוא גם טוב ! אני מאוד מרוצה מכל הוויטמינים שלהם .. ואני רוצה לדבר איתך על משהו [email protected] שלך מייל

Back
למעלה תחתית