הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקות דם שלי

Zeuthand Events

משתמש פעיל
836
1
נק' מוניטין:
548
836
1
Фото049.jpg IMG_1544.JPG
אל תשימו לב למה שיצא מי הנורמה לדעתי וגם לדעת רופא משפחה זה לא משהו שצריך להתייחס אליו.
מה שאני שמתי לב אליו זה שטסטוסטרון נמצא ברמה המינימלית (למראות שעדיין בטווח הנורמלי שלדעתי קצת רחב מידי 6-28)
כלומר, לדעתי טסטוסטרון שלי אמור להיות הרבה יותר גבוה מי המינימום: אימוני כוח + תזונה (180 גרם חלבון ליום, 100 גרם שומן ליום שמתוכם יש מספיק שומן רווי וכל זה ל62 קילו) + שינה יחסית בסדר שזה 8 שעות ביום ברוב ימי השבוע + הכי חשוב: אני בן 17.
אולי אני טועה ו6.6 זה בסדר אבל למה אז הטווח הוא עד 28? ואם כולל כל זה טסטוסטרון עדיין ברמה מינימלית אז מה נגיד אני יפסיק להתאמן ויתחיל לאכול פחות חלבון אז הוא ירד מתחת למינימום?
ועוד משהו, פרוגסטרון יצא לי 1.1 זה קצת גבוה לא?

אם יש עוד משהו שצריך לשים לב אליו אני ישמח לכל ביקורת. פשוט יש פה הרבה דברים שאני פשוט לא מבין תשמות לכן שמתי לב רק למה שהבנתי...
ועוד משהו, הורמון גדילה אין פה נכון?

• פותח/ת השרשור
לדעתי ולדעת רבים אימונים דווקא מורידים את רמת הטסט וכן יש לך רמה נמוכה .

אבל לפי מה שזכור לי היו מחקרים שהוכיחו שתרגילים מורכבים שמבוצעים בעצימות גבוהה מעלים את רמת הטסטוסטרון והורמון GH...
טסטוסטרון הוא הורמון שאחראי (יחד עם הורמונים אנבוליים אחרים) לסינטז של חלבון, לכן אחרי אימון קשה גוף "רואה" שהוא צריך לתקן את עצמו ובגלל זה מתחיל להפריש יותר טסטוסטרון (הכוונה לשלב התאוששות ולא לשלב התשישות). תקן אותי אם אני טועה אבל ככה אני רואה את התמונה...

זה שיש לי רמת טסטוסטרון נמוכה די לא משמח אותי, מה באמת אפשר לעשות כדי להגדיל אותה באופן טבעי אם יש אפשרות כזאת בכלל?

השאלה הגדולה היא האים זה מפריע לך בחיים . כלומר אתא עייף יותר או בעל חשק מיני ירוד וכו . תמיד ניתן ליבדוק את זה יותר לעומק . לדעתי סטרס מכול סוג שהוא פוגע באיזון ההורמונאלי. אתא בסוג של דיאטה?

• פותח/ת השרשור
השאלה הגדולה היא האים זה מפריע לך בחיים . כלומר אתא עייף יותר או בעל חשק מיני ירוד וכו . תמיד ניתן ליבדוק את זה יותר לעומק . לדעתי סטרס מכול סוג שהוא פוגע באיזון ההורמונאלי. אתא בסוג של דיאטה?

לא, אני לא בדיאטה.

חשק מיני יש לי, אבל לפי מה שהבנתי בגיל 17 צריך לרצות לזיין כל מה שזז (הגזמתי אבל הבנתה את הכוונה) וזה לא ממש המצב אצלי.
עשיתי בדיקות כי שמתי לב שאני לא מתאושש מספיק טוב מי אימונים למראות שלגבי התזונה והמנוחה הכל 100% אצלי.

אך ורק כדורים לדעתי , אתה מוזמן להתחיל לאכול זעתר והמון פירות וירקות מלאים בסיבים תזונתיים שינקו את מערכת הדם והכליות והמון המון מים יכול לעזור בצורה מסויימת במידה ויש לך בעיות ב...., אבל בשביל להעלות את הרמת הטסט צריך אך ורק כימיקלים ,בקיצור תתיעץ עם אנדוקרינולוג שיבדוק אותך כמו שצריך .!!

• פותח/ת השרשור
אך ורק כדורים לדעתי , אתה מוזמן להתחיל לאכול זעתר והמון פירות וירקות מלאים בסיבים תזונתיים שינקו את מערכת הדם והכליות והמון המון מים יכול לעזור בצורה מסויימת במידה ויש לך בעיות ב...., אבל בשביל להעלות את הרמת הטסט צריך אך ורק כימיקלים ,בקיצור תתיעץ עם אנדוקרינולוג שיבדוק אותך כמו שצריך .!!

הבעיה שכל עוד הנקודה הזאת נמצאת בתוך הסוגריים, רמת טסטוסטרון מפחינתם בטווח התקין. וזה שאני מתאמן ובן 17 וחשוב לי שבגיל כזה וגם כדי להתקדם באמונים אני צריך יותר טסטוסטרון לא מעניין אותם.
לגבי הכדורים - אם אתה מתכוון לסטרואידים אז אני חשבתי שלא כדאי להתחיל להישתמש בגיל כל כך צעיר ולחכות לפחות שנה...
חוץ מי זה אפילו אם זה יתן לי כרגע רמת טסטוסטרון גבוהה בזמן הסייקל זה לא אומר שאחרי הסייקל רמת טסטוסטרון טבעית שלי תעלה.

דרך עגב מישהו מכיר אולי קליניקה טובה פרטית שעוסקת באנדוקרינולוגיה באיזור המרכז ששם אני יכול לקבל יעוץ מקצועי?

בעקרון זו רמה מאוד נמוכה שאפילו זקן בן 80 צריך להיות מעליה, זה די עצוב שיש רופאים שחושבים שזו רמה תקינה בשביל גבר צעיר.
בכל מקרה, יש אנשים שגיל ההתבגרות מתחיל אצלם מאוחר יחסית, אולי אתה אחד מהם? גם חוסר באבץ יכול לפגוע בייצור הטסטוסטרון.
תחזור לרופא עם התוצאות ותתייעץ איתו.

• פותח/ת השרשור
בעקרון זו רמה מאוד נמוכה שאפילו זקן בן 80 צריך להיות מעליה, זה די עצוב שיש רופאים שחושבים שזו רמה תקינה בשביל גבר צעיר.
בכל מקרה, יש אנשים שגיל ההתבגרות מתחיל אצלם מאוחר יחסית, אולי אתה אחד מהם? גם חוסר באבץ יכול לפגוע בייצור הטסטוסטרון.
תחזור לרופא עם התוצאות ותתייעץ איתו.

אבץ אני מקבל 50 מ"ג מי מולטיויטמין.
מגנזיום 400 מ"ג כתוסף
וויטמינים מי קבוצה B 50 מ"ג כתוסף.
+ תזונה באמת מעולה מי כל הפחינות: בשר,חלב,סלטים, בוטנים/אגוזים, תרד, אבקות חלבון, סיבים תזונתיים קיצר הכל מי הכל.
+ לא מעשן ושותה אולי פעם בחודש במקרה הגרוע.

לכן אני גם התפלאתי שטסטוסטרון יצא כל כך נמוך, כלומר אם יחד עם כל זה רמה עדיין מינימלית, אז מה היה קורה אם הייתי חי כמו כל נער אחר? הביצים שלי היו מתייבשות ונופלות 😳.

דרך עגב אם יש פה מישהו שעשה בדיקה דומה:
כמה טסטוסטרון יצא לכם ובאיזה גיל עשיתם תבדיקה?
זה מאוד יעזור לי לצורך השוואה, יש מישהו שיצא לו מעל 20 נגיד?

אני עשיתי לפני איזה שנה בגיל 24 יצא לי מעל 30 טבעי לגמרי (בלי שום תוסף או ויטמינים כלשהם, כולל חלבון)
האתר של מכבי לא עובד כרגא אבל אני אפרסם מחר צילום

נערך לאחרונה:
לא התכוונתי לסטרואידים ממש לא אין לך שום סיבה לגעת בזה , במיוחד לא במינונים של סייקל קלאסי שלא תדפוק לך את המערכת ההורמונלית , לך לאנדוקרינולוג שיבדוק אותך כמו שצריך הוא יגיד לך מה צריך לעשות ,אל תתרגש מזה יותר מדיי אבל תבדוק את זה תתיעץ עם רופא המשפחה שלך קודם כל הוא יפנה אותך לאנדוקרינולוג .
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אני עשיתי לפני איזה שנה בגיל 24 יצא לי מעל 30 טבעי לגמרי (בלי שום תוסף או ויטמינים כלשהם, כולל חלבון)
האתר של מכבי לא עובד כרגא אבל אני אפרסם מחר צילום

אם יש צילום אני ישמח, כי גם מעניין אותי לראות איך הבדיקות בכללי ביחס לשלי. תודה

לא התכוונתי לסטרואידים ממש לא אין לך שום סיבה לגעת בזה , במיוחד לא במינונים של סייקל קלאסי שלא תדפוק לך את המערכת ההורמונלית , לך לאנדוקרינולוג שיבדוק אותך כמו שצריך הוא יגיד לך מה צריך לעשות ,אל תתרגש מזה יותר מדיי אבל תבדוק את זה תתיעץ עם רופא המשפחה שלך קודם כל הוא יפנה אותך לאנדוקרינולוג .
בהצלחה

כן אני ילך לאנדוקרינולוג. מעניין מה הוא יגיד באמת. מקסימום אני יפנה לאנדוקרינולוג פרטי.
מעניין אותי מי מה רמה כזאת נמוכה נובעת.
לגבי הסייקל, סתם מתוך סקרנות, איך מינונים של סייקל יכולים לדפוק לי מערכת הורמונלית? אחרי הסייקל (כולל PST) ביצים חוזרים להפריש רמת טסטוסרון תקינה בחזרה לא?

אתה יכול להרגע...אתה עדיין צעיר ולא התבגרת לגמרי זה לא משהו שהייתי נלחץ ממנו מעבר לכך לכל אחד יש גנטיקה שונה במקרה הזה אותו ילד בגילך בכלל לא מתאמן ולא שומר על תזונה יעשה בדיקות והיה טסט טוטאל גבוה משלך זה לא אומר כלום ולא מצביע על כלום אתה יכול להיות רגוע. ככה הגוף שלך עובד!

אתה יכול להרגע...אתה עדיין צעיר ולא התבגרת לגמרי זה לא משהו שהייתי נלחץ ממנו מעבר לכך לכל אחד יש גנטיקה שונה במקרה הזה אותו ילד בגילך בכלל לא מתאמן ולא שומר על תזונה יעשה בדיקות והיה טסט טוטאל גבוה משלך זה לא אומר כלום ולא מצביע על כלום אתה יכול להיות רגוע. ככה הגוף שלך עובד!
אני עדיין חושב שרק על סמך דעה רפואית הוא יוכל להרגע לגמרי , זו דעתי.

• פותח/ת השרשור

קודם כל תודה על התגובה אני שמח שנכנסתה לאשכול.

וכמה שאלות:
1) רמת טסטוסטרון כזאת יכולה להיות הסיבה שאני מתקשה להוסיף משקל על המוט לעומת אנשים אחרים? כלומר אם היה לי קצת יותר טסטוסטרון בדם הייתי מתאושש יותר טוב מי אימון לאימון (נגיד בסיביות ה20 ממול/ל)
2) יש אפשרות להגדיל רמת טסט טבעי?
3) במידע ובעוד כמה שנים אני ירצה להתחיל להישתמש בסטוראידים, השימוש בהם יכול להוביל למצב בו הגוף שלי ייצר רמת טסטוסטרון עוד יותר נמוכה לאחר הסייקל ולאחר הPCT?
✌️

קודם כל תודה על התגובה אני שמח שנכנסתה לאשכול.

וכמה שאלות:
1) רמת טסטוסטרון כזאת יכולה להיות הסיבה שאני מתקשה להוסיף משקל על המוט לעומת אנשים אחרים? כלומר אם היה לי קצת יותר טסטוסטרון בדם הייתי מתאושש יותר טוב מי אימון לאימון (נגיד בסיביות ה20 ממול/ל)
2) יש אפשרות להגדיל רמת טסט טבעי?
3) במידע ובעוד כמה שנים אני ירצה להתחיל להישתמש בסטוראידים, השימוש בהם יכול להוביל למצב בו הגוף שלי ייצר רמת טסטוסטרון עוד יותר נמוכה לאחר הסייקל ולאחר הPCT?
✌️
1. לא!
2. תן לזה זמן אתה צעיר כמו שאמרתי סביר להניח שככה הגוף שלך עובד
3. זה מאוד תלוי איך תעשה את זה ומה התחיפות של הסייקלים עקרונית יכול להיות מצב כזה

אולי במקרה עשית ביד כמה ימים לפני הבדיקות?
כי איך שזכור לי היה מחקר שקראתי שאחרי שיוצא הזרע,לוקח לטסטסטרון שבוע כדי לחזור לרמה הרגילה בערך,כך שאם עשית לפני זה
ביד או משהו יש מצב שאתה סתם אוכל סרט והכל טוב אצלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית